Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

user posted image

labai patiko šitas derinukas thumbup.gif wub.gif noriu ingeborgita pasitiklsinti, ar teisingai supratau smile.gif ax.gif pirmi du sluoksniai orly balto ir trečias ant viršaus hg passion, taip? smile.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip idedat i geli lipduka,akute?Nu ne velnio nesigauna,lipdukas iskrenta lieka skyle kiek betepciau sluoksniu doh.gif
ingeborga2 darbeliai nuostabus ir spalvikes wub.gif noreciau rast atiktikmeni tos priespaskutines spalvikes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 10:50)
Kaip idedat i geli lipduka,akute?Nu ne velnio nesigauna,lipdukas iskrenta lieka skyle kiek betepciau sluoksniu doh.gif

Aš lipduką užklijavau ištraukus iš lempos po paskutinio spalvoto lako sluoksnio, bet jis gerai neprilipo schmoll.gif po to tepiau top'ą, sakiau viskas bus ok, bet ne, po to kraštelis lipduko vis tiek kibo, tai paprasto lako top'o patepėm tą kraštuką, nežinau, kiek laikys...
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 25, 11:58)
Aš lipduką užklijavau ištraukus iš lempos po paskutinio spalvoto lako sluoksnio, bet jis gerai neprilipo  schmoll.gif po to tepiau top'ą, sakiau viskas bus ok, bet ne, po to kraštelis lipduko vis tiek kibo, tai paprasto lako top'o patepėm tą kraštuką, nežinau, kiek laikys...

As buvau ir bespalvio gelio ir 2 topo sluoksnius uztepus,perbraukiant tas lipdukas jautesi ir net matesi kad kai kurios jo vietos visai neuzteptos doh.gif doh.gif gal lipdukai ssss...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 25, 09:33)
Blem zinok pas man bajeris su ta nauja lempa blink.gif  buvo 2 kart, kad istraukus topa ir nuvalius-keli nagai neblizgejo-tai nesuprantu ar ranka mergos blogai ikisa ar cia as nebemoku lakuot lotuliukas.gif

Žinok ir man taip buvo doh.gif ... aš ir nesupratau.... galvojau gal perdaug Topo užkroviau....na bet ne visai matiniai, o tokie kitokie, neturi "šlapio efekto'....bet žinok kai pradėjau nuiiminėt lipnumą ne su cleanseriu(pirkus iš nagavitos kur 1l.) bet su Harmony cleanseriu ir ok thumbup.gif
Štoli tas turi įtakos daba.... g.gif

QUOTE(inga_ @ 2012 07 25, 10:01)
labai patiko šitas derinukas thumbup.gif  wub.gif  noriu ingeborgita pasitiklsinti, ar teisingai supratau smile.gif  ax.gif  pirmi du sluoksniai orly balto ir trečias ant viršaus hg passion, taip? smile.gif  g.gif  mirksiukas.gif

Tikrai taip thumbup.gif Tik neapsigaukit šita spalva žiauriai ryški, tam tikru kampu, net tokia "kislotna ", sakau dar kartą tel. iškraipė spalvą
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 11:50)
ingeborga2 darbeliai nuostabus ir spalvikes wub.gif noreciau rast atiktikmeni tos priespaskutines spalvikes blush2.gif

Net nžn... g.gif o tu nori tokios kaip šitoj foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 25 liepos 2012 - 12:11
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 11:37)
As buvau ir bespalvio gelio ir 2 topo sluoksnius uztepus,perbraukiant tas lipdukas jautesi ir net matesi kad kai kurios jo vietos visai neuzteptos doh.gif  doh.gif gal lipdukai ssss...

Oi, nenustebčiau, kad lipdukai niekam tikę... pirkau Buk kai akcija ten jiem kažkokia buvo.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 13:10)
Žinok ir man taip buvo  doh.gif ... aš ir nesupratau.... galvojau gal perdaug Topo užkroviau....na bet ne visai matiniai, o tokie kitokie, neturi "šlapio efekto'....bet žinok kai pradėjau nuiiminėt lipnumą ne su cleanseriu(pirkus iš nagavitos kur 1l.) bet su Harmony cleanseriu ir ok  thumbup.gif
Štoli tas turi įtakos daba.... g.gif
T

g.gif nu ***** gali siaip turet, jei visa linija priklauso prie lempos- tai mazu tep i bus:D As tik nusivyliau, kad pasirodo mano firmos gelis priauginimui, kuri stingdina ledas-harmonio ledas nejama visai doh.gif aina peklon verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 25, 14:31)
g.gif nu ***** gali siaip turet, jei visa linija priklauso prie lempos- tai mazu tep i bus:D As tik nusivyliau, kad pasirodo mano firmos gelis priauginimui, kuri stingdina ledas-harmonio ledas nejama visai doh.gif  aina peklon verysad.gif

nu vo tai blogai g.gif
O su tuo topu g.gif tai indomu daros lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 14:46)
nu vo tai blogai g.gif
O su tuo topu  g.gif tai indomu daros  lotuliukas.gif  blink.gif

biggrin.gif reiks nulekt kiba iki nagavitos pasiimt cleanceri juju g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 13:10)
Net nžn... g.gif o tu nori tokios kaip šitoj foto?

Nu noreciau tokios i morkavuma balksva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 25, 15:36)
Nu noreciau tokios i morkavuma balksva biggrin.gif

Tai ant kažkokio stikliuko tada maišyk Tigerį su balta ir gausi slopintą morką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 25, 16:02)
Tai ant kažkokio stikliuko tada maišyk Tigerį su balta ir gausi slopintą morką  thumbup.gif

Nu turiu tokia minti,ale is kur zinot lakuojant koki kieki susimiksuot? g.gif
Atsakyti