Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Javute @ 2012 07 24, 10:51)
labai grazu  4u.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

Ačiū smile.gif ne profesionalių darbas, bet vis tiek ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 07 24, 11:11)
Labai grazi nude spalvyte pirma wub.gif panasus vaizdas gaunasi IBD just gel Cashmere Blush su Fireworks ant virsaus. O antro paveiksliuko man ko tai nerodo...

Kaip spalvytė, man irgi graži, bet jau jos tepimas schmoll.gif man ji visąlaik dryžuojasi doh.gif

Emsija, pamėgink čia http://s017.radikal....5d9378580bc.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 24 liepos 2012 - 11:18
QUOTE(Lurta @ 2012 07 24, 09:43)
Ačiū  4u.gif  bandysiu kažką žiūrėt. Mano lempa kitokia. O kaip šitų lempučių kita puse to kištuko? Nes aš kai savo ištraukiau apžiūrėt, vienoj pusėj iškilęs (kaip šitoj foto matos), o kitoj pusėj toks kaip griovelis (nežinau, kaip paaiškint  blush2.gif ).

o kokia tavo lempa? mano kaip ir daugelio turbut ta su mygtukais virsuje, sesers va tokios formos, tik ne is cia pirkta, kinietiska pas ja http://www.nailshop....lis-dovanu.html
mums abiems vienodos lemputes tiko. Siandien gavau savo atsargines is cia: http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649 tai tiko abiems puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 24, 11:16)
o kokia tavo lempa? mano kaip ir daugelio turbut ta su mygtukais virsuje, sesers va tokios formos, tik ne is cia pirkta, kinietiska pas ja http://www.nailshop....lis-dovanu.html
mums abiems vienodos lemputes tiko. Siandien gavau savo atsargines is cia: http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649 tai tiko abiems puikiausiai.

taip taip, mano būtent tokia, kaip sesers drinks_cheers.gif super, užsisakinėsiu čia lempikes, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 24, 12:11)
abu blizgucius turiu, tai jie ant tipso nulakuoti vienas prie vieno, visiskai vienodi. Bet tai nieko tokio, jis gerai pas mane einasi, tai abu buteliukus laisvai sunaudosiu:) O del balto prancuzui, tai apie Harmony mergaites kalbejo, kad nepakankamai baltas, toks naturalesnio atspalvio, o Orly kiek supratau baltesnis...As turiu balta is EzFlow, sesuo is IBD, neblogi abu, pakankamai balti, bet linke rauksletis.

labai dekuj uz atsakyma drinks_cheers.gif galiukams noreciau baltesnio, vadinas imsiu Orly, o jei HG ir IBD blizguciai identiski tai pasirinkimo problemos nebelieka smile.gif
Atsakyti
ateinu pasigirt ax.gif uzsisakiau nauju laku IBD juliet, brandy wine, all that glitters, wiking winter, marigold, infinitely curiuos,jungle fever, mogul ir orly fx white tips ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 24, 13:32)
ateinu pasigirt ax.gif  uzsisakiau nauju laku IBD juliet, brandy wine, all that glitters, wiking winter, marigold, infinitely curiuos,jungle fever, mogul ir orly fx white tips ax.gif  ax.gif  4u.gif

OMG kiek daug thumbup.gif užsisakinėjot per tarpininkes?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 24, 14:32)
ateinu pasigirt ax.gif  uzsisakiau nauju laku IBD juliet, brandy wine, all that glitters, wiking winter, marigold, infinitely curiuos,jungle fever, mogul ir orly fx white tips ax.gif  ax.gif  4u.gif

pasistengei matosi savaitgali, vyras laimingas, kad tiek daug leido pirktis biggrin.gif Fainai, lauksiu atsiliepimu apie marigold ir jungle faver, bo mane jos irgi domina smile.gif
As laukiu funny buny ir serendipity mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif ateinu ''prisiduoti'' su zadetom spalvom blush2.gif blush2.gif
is virsaus i apacia
1. gelish ''big city siren''
2. gelish ''sunrise and the city'' vien ja paskutine savaite lakuoju blink.gif
3. gelish''sweet chocolate''
4. gelish ''eur so chik''
5.supernail ''cameo coral''
6. supernail ''so romantic''
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Indrushka,2012 07 24, 14:49]
blush2.gif ateinu ''prisiduoti'' su zadetom spalvom blush2.gif blush2.gif
is virsaus i apacia
2. gelish ''sunrise and the city'' vien ja paskutine savaite lakuoju blink.gif
3. gelish''sweet chocolate''

Eur so chik wub.gif lauksiu nuotraukytes ant nagucios sios spalvos....
Atsakyti
Cameo coral wub.gif wub.gif eisiu ir as apsizvalgyt jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 24, 13:36)
OMG kiek daug  thumbup.gif užsisakinėjot per tarpininkes?

ne, pati is ebay.com
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 07 24, 13:44)
pasistengei matosi savaitgali, vyras laimingas, kad tiek daug leido pirktis biggrin.gif Fainai, lauksiu atsiliepimu apie marigold ir jungle faver, bo mane jos irgi domina smile.gif
As laukiu funny buny ir serendipity mirksiukas.gif

o as lauksiu tavo spalvu 4u.gif unny buny ir serendipity
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 07 24, 13:49)
blush2.gif ateinu ''prisiduoti'' su zadetom spalvom blush2.gif  blush2.gif
is virsaus i apacia
2. gelish ''sunrise and the city'' vien ja paskutine savaite lakuoju  blink.gif
3.  gelish''sweet chocolate''

tu klientems lakuoji gelish ''sunrise and the city''einama spalva .as nusipirkau gelish "big city siren".
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 24, 14:36)
tu klientems lakuoji gelish ''sunrise and the city''einama spalva .as nusipirkau gelish "big city siren".

Žinok abiejų nori, bet morkine labiau žavi jas, vasariska labiau smile.gif
Atsakyti