Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 07 23, 20:34)
Bandysiu, tik nežinau, kaip čia jas rinktis...  doh.gif

as ir nzn...
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 23, 20:36)
NA PANOS, KAS CIA ZADEJO FOTO IKELTI NAUJU LAKU SPALVAS IR UV GELIO DIZAINUS?KURI MOKINOSI PAS ANDZELIKA.AAAA? blush2.gif
MES LAUKIAM NESULAUKIAM.
P.S. O AS SAVAITGALI BUVAU GERA ZMONA VYRUI,TAI RYTOJ UZSISAKINESIU NAUJUS LAKUS IS JAV thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif KOKIA AS PATENKINTA biggrin.gif

kokias zadi uzsisakyt? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 23, 20:44)
as ir nzn...

http://i.ebayimg.com...t_id=880000500F

patarciau pirkt tokias kur aiskiai matosi va toks uzrasas, bent tokios man tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 23, 20:34)
Bandysiu, tik nežinau, kaip čia jas rinktis...  doh.gif

Siandien gavau ir as lempikes,nes jau vienai amen buvo doh.gif
Sakiausi is cia LEMPOS mano lempa sitokia UV LEMPA tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 23, 21:19)
Sakiausi is cia LEMPOS  mano lempa sitokia UV LEMPA tiko thumbup.gif

va, cia tai super visi ismatavimai aprasyti, reiks man gal dar vienas is cia uzsisakyt, jei tos kur laukiu netiks.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 23, 21:31)
va, cia tai super visi ismatavimai aprasyti, reiks man gal dar vienas is cia uzsisakyt, jei tos kur laukiu netiks.

Berods 3 sav ejo blush2.gif is pradziu ikisau nedege apsukau ir valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 23, 20:36)
NA PANOS, KAS CIA ZADEJO FOTO IKELTI NAUJU LAKU SPALVAS IR UV GELIO DIZAINUS?KURI MOKINOSI PAS ANDZELIKA.AAAA? blush2.gif
MES LAUKIAM NESULAUKIAM.
P.S. O AS SAVAITGALI BUVAU GERA ZMONA VYRUI,TAI RYTOJ UZSISAKINESIU NAUJUS LAKUS IS JAV thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif KOKIA AS PATENKINTA biggrin.gif

vat tu fotkiu ir as laukiu labai ax.gif kazkada hmm gal sausi, kai pas ja dejausi ilgalaiki tai ji gal mokejo tik tris dizainus padaryti su gelish laku, tai dabar idomu ka ismoko biggrin.gif

ka padarei kad gera buvai biggrin.gif as noreciau pasinaudoti tavo idejom biggrin.gif

biski neitema, bet papasakosiu kas man buvo su tuo magnetiniu laku biggrin.gif zodziu galvoju isbandyti reikia, nors kai jau as nusivyliau jo pirkimu tai net ranka nekilo bandyti, nu bet nusilakavau, tai lakuoti sunku nes ziauriai greitai stengsta, dziusta doh.gif nu paziurejau kad tas ale vienas pirstas tai grazu nulakuotas bet visa ranka tai ne schmoll.gif nu galvoju nusivalysiu ir einu kaip visada uzsideti ilgalaiki laka, ir ka jus manot valau valau, o nagai raudoni raudoni visos odeles raudonos doh.gif jis ziauriai nudaze viska, zodziu dar pusvalandi gremziau nagus visokiom priemonem, ir odeles karpiau ir naga poliravau ir tik ant galo uzdejau odeliu tirpiklio ir nagu demiu valiklio tai nagai supanasejo i nagus doh.gif nu jau tooooks sh .... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 23 liepos 2012 - 20:56
QUOTE(lisik @ 2012 07 23, 13:24)
man gelinis pedikiuras laikesi 1.5 men ir atrode taip pat puikiai kaip ka tik nulakavus - blizgantis ir galiukai nenuskilineje. Teko nuimt tik kai jau matesi atauges ruozelis. Siaip berods ir koju nagai auga kiek leciau nei ranku, tad ilgalaikis pedikiuras tikrai yra  thumbup.gif  ir jokio ypatingo vargo nuimant - 15 min. ir viskas smile.gif

drinks_cheers.gif na as jau dabar menesi su kojyciu ilgalaikiu, irgi viskas puiku,laikytu ir laikytu thumbup.gif tik nuaugo truputi ir jau pabodo raudoni, tai dar savaitele ir vienu kartu persilakuosiu kartu su ranku naguciais
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 23, 20:19)
Sakiausi is cia LEMPOS  mano lempa sitokia UV LEMPA tiko thumbup.gif

Ačiū 4u.gif bandysiu kažką žiūrėt. Mano lempa kitokia. O kaip šitų lempučių kita puse to kištuko? Nes aš kai savo ištraukiau apžiūrėt, vienoj pusėj iškilęs (kaip šitoj foto matos), o kitoj pusėj toks kaip griovelis (nežinau, kaip paaiškint blush2.gif ).

Atsakyti
Mano darbeliukai (manikiūro nedariau, tik odeles pastūmdžiau) blush2.gif
HG forever beauty+IBD fireworks
user posted image
IBD Mocha Pink+IBD Fireworks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 24, 10:09)
Mano darbeliukai (manikiūro nedariau, tik odeles pastūmdžiau)  blush2.gif

labai grazu 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
man rodos kazkada jau buvo kalbeta, bet ar galetumet trumpai patart:

kas geriau prancuzui - Orly FX ar Harmony Sleek White

ir kas graziau is zeruciu - Hermony Vegas Nights ar IBD Fireworks? 4u.gif (kurie zeruciai smulkesni ir subtilesni?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 24 liepos 2012 - 11:01
QUOTE(lisik @ 2012 07 24, 12:00)
man rodos kazkada jau buvo kalbeta, bet ar galetumet trumpai patart:

kas geriau prancuzui - Orly FX ar Harmony Sleek White

ir kas graziau is zeruciu - Hermony Vegas Nights ar IBD Fireworks?  4u.gif (kurie zeruciai smulkesni ir subtilesni?)

abu blizgucius turiu, tai jie ant tipso nulakuoti vienas prie vieno, visiskai vienodi. Bet tai nieko tokio, jis gerai pas mane einasi, tai abu buteliukus laisvai sunaudosiu:) O del balto prancuzui, tai apie Harmony mergaites kalbejo, kad nepakankamai baltas, toks naturalesnio atspalvio, o Orly kiek supratau baltesnis...As turiu balta is EzFlow, sesuo is IBD, neblogi abu, pakankamai balti, bet linke rauksletis.
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2012 07 24, 10:09)
Mano darbeliukai (manikiūro nedariau, tik odeles pastūmdžiau)  blush2.gif
user posted image
IBD Mocha Pink+IBD Fireworks
user posted image

Labai grazi nude spalvyte pirma wub.gif panasus vaizdas gaunasi IBD just gel Cashmere Blush su Fireworks ant virsaus. O antro paveiksliuko man ko tai nerodo...
Atsakyti