Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 22, 11:44)
....nors, tie kas pardavineja aiskina, kad lempas reikia keist dazniau nei kas pusmeti....net tipo lemputes pradeda silpnai dirbti. Bet maniskes vis dar dirba biggrin.gif

aciu uz issamu atsakyma 4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 23, 07:44)
isbandziau vakar koju lakavima ilgalaikiu laku ant savo kojyciu... teko pavargti, mano koju nagai labai maziukai. Aisku nesigavo ideliai, bet ziuresiu kaip nesiosis... graziau nei paprastu laku smile.gif

hmmm as tai vis galvoju kam pedikiurui ilgalaikis blush2.gif man ir taip paprastas lakas ant koju naguciu islaiko geras dvi savaites ax.gif o poto dar vargti nuvalant ilgalaiki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 23, 12:50)
aciu uz issamu atsakyma  4u.gif
hmmm as tai vis galvoju kam pedikiurui ilgalaikis  blush2.gif  man ir taip paprastas lakas ant koju naguciu islaiko geras dvi savaites  ax.gif  o poto dar vargti nuvalant ilgalaiki  doh.gif

man gelinis pedikiuras laikesi 1.5 men ir atrode taip pat puikiai kaip ka tik nulakavus - blizgantis ir galiukai nenuskilineje. Teko nuimt tik kai jau matesi atauges ruozelis. Siaip berods ir koju nagai auga kiek leciau nei ranku, tad ilgalaikis pedikiuras tikrai yra thumbup.gif ir jokio ypatingo vargo nuimant - 15 min. ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 23, 12:50)
aciu uz issamu atsakyma  4u.gif
hmmm as tai vis galvoju kam pedikiurui ilgalaikis  blush2.gif  man ir taip paprastas lakas ant koju naguciu islaiko geras dvi savaites  ax.gif  o poto dar vargti nuvalant ilgalaiki  doh.gif

man po savaites koju naguciai atrodo nekaip, tai vis norejau isbandyt ilgalaiki ir vis nedrysau smile.gif
Atsakyti
gavau lemputes is kinijos ir neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 23, 19:29)
gavau lemputes is kinijos ir neveikia  doh.gif

blink.gif uzjauciu. Mano vienos veikia, bet dar vienu tai labai ilgai negaliu sulaukt, kazi kaip su jom bus...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 23, 18:29)
gavau lemputes is kinijos ir neveikia  doh.gif

Sveikos, mergaitės 4u.gif grįžtu ir aš į Jūsų pokalbius gathering.gif lotuliukas.gif
Gavau ir aš lempikes - netinka mano lempai doh.gif unsure.gif
gavau pagaliau ilgai lauktą blizgutį IBD fireworks thumbup.gif įsimylėjau wub.gif vakar lakavau su IBD mocha pink (nusivyliau šita spalvyte verysad.gif ), bet su blizgučiu - man labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
kada darosi ant lako gelio daile, tiek stampukas, tiek piesimas su akrilu? as isivaizduoju kad uzdedi 2sluoksnius lako gelio, nujemi lipnuma tada piesi ir dedi topa. ar uzdedi du lako sluoksnius tada topa, nujemi lipnuma ir tik tad piesi ka nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 07 23, 19:59)
Sveikos, mergaitės  4u.gif grįžtu ir aš į Jūsų pokalbius  gathering.gif  lotuliukas.gif
Gavau ir aš lempikes - netinka mano lempai  doh.gif  unsure.gif
gavau pagaliau ilgai lauktą blizgutį IBD fireworks  thumbup.gif įsimylėjau  wub.gif vakar lakavau su IBD mocha pink (nusivyliau šita spalvyte  verysad.gif ), bet su blizgučiu - man labai labai patiko  thumbup.gif

bandysi dar karta uzsisakinet?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 07 23, 13:24)
man gelinis pedikiuras laikesi 1.5 men ir atrode taip pat puikiai kaip ka tik nulakavus - blizgantis ir galiukai nenuskilineje. Teko nuimt tik kai jau matesi atauges ruozelis. Siaip berods ir koju nagai auga kiek leciau nei ranku, tad ilgalaikis pedikiuras tikrai yra  thumbup.gif  ir jokio ypatingo vargo nuimant - 15 min. ir viskas smile.gif

ogo blink.gif nu bendrai tai jo kaip kieno nagai auga, nes man po 3 savaiciu pedikiuras jau baisiai atrodo nuauge nagai daug buna doh.gif tai as net neisivaizduoju kaip pusantro menesio vaikscioti blink.gif nu bet tokiu atveju jei nagai leciau auga tai turbut kaifas tiek laiko nieko nagam nedaryti ax.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 23, 17:00)
man po savaites koju naguciai atrodo nekaip, tai vis norejau isbandyt ilgalaiki ir vis nedrysau smile.gif

nu jei jau tik savaite man laikytu tai irgi kisciau i lempa ilgalaikiam, as po triju savaiciu perlakuoju kazkur ir tik todel kad jau atauge buna ir man jau negrazu, nu aisku is bedos "sueina " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 23, 20:14)
ogo  blink.gif  nu bendrai tai jo kaip kieno nagai auga, nes man po 3 savaiciu pedikiuras jau baisiai atrodo nuauge nagai daug buna  doh.gif  tai as net neisivaizduoju kaip pusantro menesio vaikscioti  blink.gif  nu bet tokiu atveju jei nagai leciau auga tai turbut kaifas tiek laiko nieko nagam nedaryti  ax.gif
nu jei jau tik savaite man laikytu tai irgi kisciau i  lempa ilgalaikiam, as po triju savaiciu perlakuoju kazkur ir tik todel kad jau atauge buna ir man jau negrazu, nu aisku is bedos "sueina " biggrin.gif

pabandziau, tai ziuresim kaip cia laikysis...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 23, 19:03)
bandysi dar karta uzsisakinet?

Bandysiu, tik nežinau, kaip čia jas rinktis... doh.gif
Atsakyti
NA PANOS, KAS CIA ZADEJO FOTO IKELTI NAUJU LAKU SPALVAS IR UV GELIO DIZAINUS?KURI MOKINOSI PAS ANDZELIKA.AAAA? blush2.gif
MES LAUKIAM NESULAUKIAM.
P.S. O AS SAVAITGALI BUVAU GERA ZMONA VYRUI,TAI RYTOJ UZSISAKINESIU NAUJUS LAKUS IS JAV thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif KOKIA AS PATENKINTA biggrin.gif
Atsakyti