Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 21, 12:58)
o man klausimas iskilo, turiu as UV lempa, bet jau pirkta pries nzn kiek metu  biggrin.gif  na bet as jos kokius 3 metus net ijungus nebuvau ... zodziu klausimelis toks butu, ar lempa reikia keisti ten kas kazkiek laiko ? ar tik tada kai sugenda? ar tos lemputes nepraranda savo intensyvumo? kazkaip apie soliariumu lempas pagalvojau  lotuliukas.gif  nesijuokit is mano klausimo, as tik galvoju ar taupyt pinigus naujai lempai  biggrin.gif

nežinau, kiek mano žinios teisingos, bet dėstytoja yra sakius, kad užtenka vieną kartą įjungti lempą ir daugiau nelakuoti, o lempučių tarnavimo laikas jau pradeda eiti ax.gif

ir dar klausimas, ką su lempa darysit - ar tik priauginimus, ar ir ilgalaikius?

be to, geriausia yra imti ir pabandyti - jei stings, viskas ok 4u.gif
Atsakyti
kokios spalvos Harmony lako gelio einamiausios? noriu dvi-tris spalvytes nusipirkti ir neapsisprendziu?
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 07 21, 12:40)
Va va va doh.gif  doh.gif  doh.gif  buvo apsiniaukę ir  lakavau įstiklintame balkone ax.gif šiaip lakuoju prie paprastos stalinės lempos, toliau nuo lango. Įdomu, kodėl spalva taip nereagavo, o topas - žaibiškai stingo? g.gif

bet vis tiek bijau prisiliesti prie Vegas'o  lotuliukas.gif

Gal del to, kad spalva turi kazkiek pigmento deto, blizguciu, tai ji kaip ir praskiesta, gal todel taip stipriai nereaguoja i uv spindulius kaip grynas gelis topas...cia as speju ax.gif As irgi buvau sokiruota, kai apsiniaukusia diena lakuojant arti lango pradejo stingti topo teptukas, bet ne paslaptis, kad uv spinduliai per debesis smagiausiai sau preina, per lango stikla taip pat, kiek ten ju tereikia sutirstint geliui...Jei turi pasibaigusi koki laka arba neinama spalva, tai pasinaudok ju teptukais, nemesk taip jau is kart visko i siuksline. As pasikeiciau teptuka, issikrapsciau gabalus tokios kaip zeles sustigusios apie buteliuko kakleli is vidaus ir toliau sekmingai lakuoju topu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 21, 17:09)
As irgi buvau sokiruota, kai apsiniaukusia diena lakuojant arti lango pradejo stingti topo teptukas, bet ne paslaptis, kad uv spinduliai per debesis smagiausiai sau preina, per lango stikla taip pat, kiek ten ju tereikia sutirstint geliui...

na nemanau, kad labai dideles itakos turi langas, nes mano darbo vieta kaip tik prie lango, tai tikrai nemanau, kad kietejo del to smile.gif
Papildyta:

QUOTE(nila_ks @ 2012 07 20, 18:42)
freza, gal jusu staline lempa arti sepetuko buvo. Nes kai reikejo pavaduoti viena manikiuriste, tai jos vietoj kai sedejau ir isijungus jos staline lempa, man ir prie akiu pradejo stingti topas. Niekad to nera buve, tai pamaniau, kad cia buvo kalta ta lempa  smile.gif

net idomu pasidere, o kaip atrode ta lempa?
Atsakyti
4u.gif Patarkite 4u.gif
noriu tokio manikiuro , kokia spalvas reiketu isigyti ? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 21, 20:15)
4u.gif Patarkite  4u.gif
noriu tokio manikiuro , kokia spalvas reiketu isigyti ? rolleyes.gif

Ir as tokio noriu ir ieskau ieskau ieskau...jau seniai ieskau tokios spalvos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 21, 20:37)
Ir as tokio noriu ir ieskau ieskau ieskau...jau seniai ieskau tokios spalvos biggrin.gif  4u.gif

kaskiek panasi si, bet tepasi sunkokai ax.gif

harmony gelish forever beauty
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 21 liepos 2012 - 20:15
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 21, 21:14)
kaskiek panasi si, bet tepasi sunkokai ax.gif

Nea..ji ne tokia, sita as turiu 4u.gif Vat tokio svelnaus ruzavo persiko kreminio reiktu...
Atsakyti
Sveikos, aš naujokėlė ir prašau patatarimo nuo kokių lakų pradėti nuo tokių va Ar sita va Žodžiu spalvos čia belekokios tik įdomu kuri firma geriausia.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrute159: 21 liepos 2012 - 21:10
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 21, 20:37)
Ir as tokio noriu ir ieskau ieskau ieskau...jau seniai ieskau tokios spalvos biggrin.gif  4u.gif

Labai panasi yra PN 9.12 spalvyte ax.gif
Atsakyti
Ieškau nagu lakavimo su piešinuku Vilniuje/senamiestyje ar prie stoties, gali buti namuose, gali buti ir darbo metu. Lauksiu pasiulymu ir kainu į až. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(adrute159 @ 2012 07 21, 22:05)
Sveikos, aš naujokėlė ir prašau patatarimo nuo kokių lakų pradėti nuo tokių va Ar sita  va Žodžiu spalvos čia belekokios tik įdomu kuri firma geriausia....  blush2.gif  ax.gif

as pradeciau nuo tokios http://www.manikiura...e...56519-14ml
Atsakyti