Sveikos, norejau paklausti kai piesiat daile ant ilgalaikio lako piesiat ant virsaus ar iliejat kaip nors i vidu?
QUOTE(freza80 @ 2012 07 20, 16:11)
Nu žinokit, kokį šiandien cirką - strioką apturėjau
Žodžiu, lakuoju pas klientę nagučius - Less Talk / Vegas Night. Tepu topą ir... akyse kietėja topo šepetukas Vieną ranką šiaip ne taip nutepiau, šepetukas pavirto plastiko gabalu. Tada griebiau gelio teptuką, bandžiau tepti antrą ranką - ėmė kietėti teptukas ... O pats topas rutuliojosi ant lako, vienu žodžiu - siaubas
Nudžiovinau lempoj savo darinį - viršus mažiau blizgus, grublėtas toks. Negalėjau palikti taip klientės - parlėkiau namo, pasiėmiau naują topo buteliuką ir atgal. Pašiausiau nulakuotus nagus, dar sykį užtepiau Vegas Night, nudžiovinau ir tepu topą. O siaube, kietėja naujasis šepetukas
Greitai puoliau valyti, šiaip ne taip išdraskiau Gerai, kad spėjau nagus nutepti ir klientę gražią paleisti.
Ir nusprendžiau, kad teks mesti į šiukšlių dėžę puse buteliuko Vegas Night ir ketvirtį topo
Gal kas gali man paaiškinti, kame čia bėdos ??? Nes turiu ir šiandien, ir ryt lakavimų, o mane fobija ima tą topą tepti
Žodžiu, lakuoju pas klientę nagučius - Less Talk / Vegas Night. Tepu topą ir... akyse kietėja topo šepetukas Vieną ranką šiaip ne taip nutepiau, šepetukas pavirto plastiko gabalu. Tada griebiau gelio teptuką, bandžiau tepti antrą ranką - ėmė kietėti teptukas ... O pats topas rutuliojosi ant lako, vienu žodžiu - siaubas
Nudžiovinau lempoj savo darinį - viršus mažiau blizgus, grublėtas toks. Negalėjau palikti taip klientės - parlėkiau namo, pasiėmiau naują topo buteliuką ir atgal. Pašiausiau nulakuotus nagus, dar sykį užtepiau Vegas Night, nudžiovinau ir tepu topą. O siaube, kietėja naujasis šepetukas
Greitai puoliau valyti, šiaip ne taip išdraskiau Gerai, kad spėjau nagus nutepti ir klientę gražią paleisti.
Ir nusprendžiau, kad teks mesti į šiukšlių dėžę puse buteliuko Vegas Night ir ketvirtį topo
Gal kas gali man paaiškinti, kame čia bėdos ??? Nes turiu ir šiandien, ir ryt lakavimų, o mane fobija ima tą topą tepti
Gal lakavai arti lango, langas be uzuolaidos, gal saule sviete i teptuka, bet nereikia ir saules, man pradejo kietet lakuojant arti lango, saulei tiesiogiai net nesvieciant, tiesiog dienos sviesoj, dabar visad lakuodama uztraukiu zaliuzes, net jei nesviecia tiesiogiai saules spinduliai, arba pasitraukiu gialiau i kambari nuo lango.
Gal prie lempos kokios ipatingos lakavai? Kokia uv lempute isukta, na cia tik spelione apie lempute lempoje paprastoje kambario, man tokio patyrimo nebuvo .
freza, gal jusu staline lempa arti sepetuko buvo. Nes kai reikejo pavaduoti viena manikiuriste, tai jos vietoj kai sedejau ir isijungus jos staline lempa, man ir prie akiu pradejo stingti topas. Niekad to nera buve, tai pamaniau, kad cia buvo kalta ta lempa
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 20, 13:46)
tavo apibudinimui kaip tik tas lakas ir tiks va turiu as ji, tai jei gryna lakuojant tai panasiai taip atrodo , tik kad nelabai cia nufotkinau kaip ziba
o va dabar uztepiau ant savo nulakuotu nagu, tik jau gerokai ataugusiu niekaip neprisiruosiu persilakuoti tai graziai ziba
o va dabar uztepiau ant savo nulakuotu nagu, tik jau gerokai ataugusiu niekaip neprisiruosiu persilakuoti tai graziai ziba
kaip graziai ispaisyta ar sunku taip padaryti? 2:baltas nagiukas
QUOTE(lisik @ 2012 07 20, 16:11)
Nagavita pasirodo dirba tik darbo dienom iki 5 vakaro
tai ten gali patekt tik nedirbantys visa darbo diena...
Gal jei kuriai vilnietei ko nors joje reiketu galeciau paprasyt paimti pora laku?? Zinau konkreciai kuriu reikia ir tikrai atsidekociau
tai ten gali patekt tik nedirbantys visa darbo diena...
Gal jei kuriai vilnietei ko nors joje reiketu galeciau paprasyt paimti pora laku?? Zinau konkreciai kuriu reikia ir tikrai atsidekociau
atradau nagavitos internetine parduotuve tad atsaukiu pagalbos sauksma
QUOTE(vyvukas @ 2012 07 20, 18:50)
kaip graziai ispaisyta ar sunku taip padaryti? 2:baltas nagiukas
nea visai nesunku, tik man tai negraziai gavosi, ir jau cia senokai daryta tai pirmas blynas man regis buvo o kaip daryti tai va cia gali pasiziureti http://www.youtube.c...h?v=7AAhUu6pCLE
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 20, 21:01)
nea visai nesunku, tik man tai negraziai gavosi, ir jau cia senokai daryta tai pirmas blynas man regis buvo o kaip daryti tai va cia gali pasiziureti http://www.youtube.c...h?v=7AAhUu6pCLE
dekui
Papildyta:
cia
o cia uztepe laka geli ir nenujemus lipnuma dejo stampuka? kada darosi ant lako gelio daile, tiek stampukas, tiek piesimas su akrilu? as isivaizduoju kad uzdedi 2sluoksnius lako gelio, nujemi lipnuma tada piesi ir dedi topa.
QUOTE(sylvia @ 2012 07 20, 13:40)
pakartosiiu dar karta klausima ar IBD "mocha pink" ir HG "exhale" yra identiskos spalvos ar skiriasi kuom?
Labai panasios spalvos tik kaip kazkuri mamyte jau rase-IBD tragiskai nepigmentuota ir tepk netepes....as rekomenduociau pirkt Exhale, nes as nusipirkau IBD ir siandien kaip tik lakavau klijentei ir sukandus dantis viduj tiek keikiausi belakuodama, kad nusprenziau uzsisakyt ir Geliush.
QUOTE(sylvia @ 2012 07 20, 09:00)
na mergickos sakykit, kurios turit supernails lakus( nagavitoj 35lt)ar geri ar verta pirkti? nes as zadu pirmadieni vaziuoti i nagavita shopingui
turiu supernails Paris rose, sviesiai i ruzavuma, prancuzui labai labai. Bet dar tik ant tipso lakavau ir visai graziai lakuojasi ir atrodo, vat ant naguciu nezinau dar kaip bus.
QUOTE(Emsija @ 2012 07 20, 16:20)
Gal lakavai arti lango, langas be uzuolaidos, gal saule sviete i teptuka, bet nereikia ir saules, man pradejo kietet lakuojant arti lango, saulei tiesiogiai net nesvieciant, tiesiog dienos sviesoj, dabar visad lakuodama uztraukiu zaliuzes, net jei nesviecia tiesiogiai saules spinduliai, arba pasitraukiu gialiau i kambari nuo lango.
Va va va buvo apsiniaukę ir lakavau įstiklintame balkone šiaip lakuoju prie paprastos stalinės lempos, toliau nuo lango. Įdomu, kodėl spalva taip nereagavo, o topas - žaibiškai stingo?
bet vis tiek bijau prisiliesti prie Vegas'o
o man klausimas iskilo, turiu as UV lempa, bet jau pirkta pries nzn kiek metu na bet as jos kokius 3 metus net ijungus nebuvau ... zodziu klausimelis toks butu, ar lempa reikia keisti ten kas kazkiek laiko ? ar tik tada kai sugenda? ar tos lemputes nepraranda savo intensyvumo? kazkaip apie soliariumu lempas pagalvojau nesijuokit is mano klausimo, as tik galvoju ar taupyt pinigus naujai lempai