Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 08, 10:08)
Nes aš turiu tą Maroccan Nights 01345  doh.gif tai gelsta.....

unsure.gif Nu padabosim kas bus su sita..sioji is saves ne tokia gelsva-daugiau "kauline" ax.gif Ziuresim, kai bus pirmas kartas ,reik ikalbet ku nors nusilakuot jaja pradzioj biggrin.gif
Atsakyti
o imanoma suderinti ilgalaiki lakavima ir fimo ? ar laikysis?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 08, 17:04)
o imanoma suderinti ilgalaiki lakavima ir fimo ? ar laikysis?

Pabandyk ir suzinosi wink.gif
Atsakyti
laba,
gal kas klause nagavitoj ar gaus greitu metu naujesniu kolekciju spalvu?
nes kazkaip norisi kazko naujo ir nezianau ar verta uzsakineti, kad nelaukti
beje, sake tures jie ir opi laku ilgalaikiu
lakavau nagucius su orly- ziauriai patiko spalva vos vos matosi, tokia svari vos rausva- deja, foto net neverta deti, nieko neparodo... gal kada ir isigysiu normalu fotika
ir patiko kaip tepesi, nedryzavo, nebego, nei per skystas nei per tirstas...
beje papeiksiu NSI balta- nu man jis per tirstas ir visgi nevisada pavyksta is pirmo karto vienoda grazia spalva gauti, be to ji vis supurtyti reikia, kad pigmentas gerai issiskirstytu. nors uz HG man vistiek geriau, dar Orly bandysiu balta galiukams, nes paprastas Orly lakas man geriausias batas galiukams. Geros karsto savaitgalio pabaigos! mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokius lako nuemejus naudojate ? nes mano HG jau 1 kartui liko, o uzteko, gal kokiems , labai brangiai gaunasi, jei ji vel pirkti g.gif

Ir dar gal kas bandete tokia folga nuemimui ? http://www.ebay.co.u...=item27c7ec2e42
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 08, 19:01)
Ir dar gal kas bandete tokia folga nuemimui ? http://www.ebay.co.u...=item27c7ec2e42

Bet kad labai brangiai atsieis ta folija... Vienam kartui 1 svaras+siuntimas... g.gif
Atsakyti
Ai mano galva ta folija - ismislas, bele tik pasipelnyti smile.gif Argi sunku vatuka paciai uzdeti ir apsukti folija?Man - ne smile.gif
Atsakyti
nesunku , tik galvojau gal to skyscio susinaudos maziau g.gif
ir siaip as nelabai patenkinta HG nnuemeju schmoll.gif man 2 kartus reikejo vynioti, kad galeciau nuimti visus sluoksnius g.gif
Atsakyti
Nežinau ar kalbėjot, bet paklausiu kaip nuiminejat laka nuo priaugintu nagų? Buvau vieną prisiauginus su tipsu, tai po lako nuvalymo ir tipsas sutirpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 08, 22:00)
Nežinau ar kalbėjot, bet paklausiu kaip nuiminejat laka nuo priaugintu nagų? Buvau vieną prisiauginus su tipsu, tai po lako nuvalymo ir tipsas sutirpo biggrin.gif

reikejo su didle nusizulinti gi smile.gif nes plasmasinis tipsas tikrai nuo acetoninio nuemejo tirps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 08, 22:15)
reikejo su didle nusizulinti gi smile.gif nes plasmasinis tipsas tikrai nuo acetoninio nuemejo tirps smile.gif

Nu jo, gerai, kad tik vienas nagas su tipsu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 08, 17:27)
Pabandyk ir suzinosi wink.gif

as zalia sitam reikale biggrin.gif o nera jau bandziusiu ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti