Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 20, 08:09)
Rio tai cia tie kislotni lakai biggrin.gif
user posted image

aciu:)))man tai grazi spalva shake it till you samba.gal kas turit?
Papildyta:
jolkuce beroc tu pirkai super nails laka? kaip jis lakuojasi ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 20, 09:32)
aciu:)))man tai grazi spalva shake it till you samba.gal kas turit?
Papildyta:
jolkuce beroc tu pirkai super nails laka? kaip jis lakuojasi ar gerai?

Pirkau, bet dar nesilakavau, ant tipso tai labai gerai dengesi, konsistencija man liuks thumbup.gif kaip ant nagenu naturaliu-ziuresim smile.gif
Atsakyti
Gal patartumet koki grazu skaidru zeruti is HG, kad tikru ant spalvotu matiniu blizgesi grazu uzdet??
Ziuriu i Vegas nights.. norisi nestambaus ne sidabrinio ir ne auksinio blizgaliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 22:13)
ne ne  schmoll.gif as ne iš tų ....kaip sakai....tirkai...nekonservatyvi aš... man aplamai reikia prie kiekvienos spalvos apsiprasti pora dienų, o poto aš jau jų nebematau...
Db kyla paskutiniu metu sau pasidaryti visus skirtingus nagus su tom RIo kolekcijos spalvom g.gif kaip manot? a?gražu? wub.gif

na va, ziuriu ne man vienai mintys audziasi- as noriu raudona- hot rod red ir after dark kas antra naga ar abi spalvas ant vieno kazkaip padaryti...tik nesiryztu, nors ant kitu man ziauriai grazu taip, ir su visais naguciais skirtingais
pabandziau pafotkinti savo nevykeliu fotoaparatu savo naujienas
user posted image
user posted image
user posted image
pirmoje rse garden ir ready to wear, kitoje after dark ir mouveious... bei mano megstamiausias hot rod red wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 07 20, 12:19)
na va, ziuriu ne man vienai mintys audziasi- as noriu raudona- hot rod red  ir after dark kas antra naga ar abi spalvas ant vieno kazkaip padaryti...tik nesiryztu, nors ant kitu man ziauriai grazu taip, ir su visais naguciais skirtingais
pabandziau pafotkinti savo nevykeliu fotoaparatu savo naujienas
user posted image
user posted image
user posted image
pirmoje rse garden ir ready to wear, kitoje after dark ir mouveious... bei mano megstamiausias hot rod red  wub.gif

Gaila, kad tokios paplauke nuotraukos, nes matosi grazios spalvos, noretusi aiskiau paziuret....
Papildyta:
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 20, 10:51)
Gal patartumet koki grazu skaidru zeruti is HG, kad tikru ant spalvotu matiniu blizgesi grazu uzdet??
Ziuriu i Vegas nights.. norisi nestambaus ne sidabrinio ir ne auksinio blizgaliuko  ax.gif

Pagal tavo norus Vegas nights butu pats tas. Jis smulkus ir blizguciai spalvotai zeri.
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 20, 09:34)
Pirkau, bet dar nesilakavau, ant tipso tai labai gerai dengesi, konsistencija man liuks thumbup.gif kaip ant nagenu naturaliu-ziuresim smile.gif

As zinai kokios is taves laukiu nuotraukikes ant naguciu? Ogi tos rudos is Progel kur neseniai pirkai, su blizguciu. Nes niekaip neapsisprendziu man jos reikia ar ne, tavo nuotrauka manau greit itikintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 20, 12:01)
Pagal tavo norus Vegas nights butu pats tas. Jis smulkus ir blizguciai spalvotai zeri.

Negavau Nagavitoj Vegas Nights sad.gif
ar daznai ten pasipildo prekes, kazin?
o gal kuri turit parduoti man sito zerucio ax.gif
Atsakyti
pakartosiiu dar karta klausima ar IBD "mocha pink" ir HG "exhale" yra identiskos spalvos ar skiriasi kuom?
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 20, 10:51)
Ziuriu i Vegas nights.. norisi nestambaus ne sidabrinio ir ne auksinio blizgaliuko  ax.gif

tavo apibudinimui kaip tik tas lakas ir tiks 4u.gif va turiu as ji, tai jei gryna lakuojant tai panasiai taip atrodo , tik kad nelabai cia nufotkinau kaip ziba 4u.gif
user posted image
o va dabar uztepiau ant savo nulakuotu nagu, tik jau gerokai ataugusiu blush2.gif niekaip neprisiruosiu persilakuoti blush2.gif tai graziai ziba
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 20, 13:40)
pakartosiiu dar karta klausima ar IBD "mocha pink" ir HG "exhale" yra identiskos spalvos ar skiriasi kuom?

Jau kazkada kalbejo kazkas, kad labai panasios, nezinau ar identiskos, bet as turiu mocha pink, tikrai nerekomenduoju pirkt, labai silpnai pigmentuota, tiesiog tragiskai, penkiu sluoksniu kartais neuztenka.
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 20, 12:46)
tavo apibudinimui kaip tik tas lakas ir tiks  4u.gif  va turiu as ji, tai jei gryna lakuojant  tai panasiai taip atrodo , tik kad nelabai cia nufotkinau kaip ziba  4u.gif
user posted image
o va dabar uztepiau ant savo nulakuotu nagu, tik jau gerokai ataugusiu  blush2.gif  niekaip neprisiruosiu persilakuoti  blush2.gif  tai graziai ziba
user posted image user posted image

Taip, tikrai tai, ko noriu smile.gif
tai gaila, negavau.. bet bent jau zinosiu ko ieskot smile.gif
ACIU 4u.gif
Atsakyti
o ebejui nebandei ieskoti? nes as ten ir perku visada viska
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 20, 13:13)
o ebejui nebandei ieskoti? nes as ten ir perku visada viska

nebandziau kol kas, nelabai moku blush2.gif
Atsakyti