Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 21:17)
jei turi visas- siaubingai bus vasarishka ir grazu, as jau ta minti audziau aishku man nebudinga tokios spalvos, alia nu ka smagiai atrodo gaila , kad uz lango saulutes nera - tai tokiem nagam ir nuotaikele kitokia verysad.gif  sakiau sau kas antra varyciau rozini morkava, nes tik 2 neonkes turiu lotuliukas.gif

nieko sakė jau kitą savaitę išlys saulutė cool.gif ir ilgesniam laikui....
nes žiūriu klientės tik tamsiom db lakuoja, ar či anuo oro ar nuo mano kojų nagų g.gif lotuliukas.gif visom gi db reikia lotuliukas.gif
O dėl to lakavimo tai aš turiu 4 neonkines, reik sugalvot penkta. Bet pamąsčiau daryčiau taip.... žalia;salotinė;violetinė;ružava;morka. kažkaip taip thumbup.gif Ir visas turiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 19 liepos 2012 - 20:22
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 21:05)
O tos passion aš ant paletės nemaišiau , bet kaip torčiuką sluoksniavau, labai įdomiai ji tokia chamelionas patapo....

kaip cia kas sluoksniavosi, nelabai supratau ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 21:21)
nieko sakė jau kitą savaitę išlys saulutė  cool.gif ir ilgesniam laikui....
nes žiūriu klientės tik tamsiom db lakuoja, ar či anuo oro ar nuo mano kojų nagų  g.gif  lotuliukas.gif visom gi db reikia  lotuliukas.gif
O dėl to lakavimo tai aš turiu 4 neonkines, reik sugalvot penkta. Bet pamąsčiau daryčiau taip.... žalia;salotinė;violetinė;ružava;morka. kažkaip taip thumbup.gif Ir visas turiu  g.gif

Jei darysi- butinai nufotkink mum bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 19, 21:23)
kaip cia kas sluoksniavosi, nelabai supratau ax.gif ?

Ta prasme kad du sluoksniu spirmus dejau baltos, o poto viena tos ruzavos mirksiukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 21:31)
Jei darysi- butinai nufotkink mum bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  blush2.gif

Tai be kalbų thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tiesa Jolkuce kaip lempa? g.gif a?
smagiai dirbasi ane? blush2.gif ar dažniau rašaisi klientes db? aš tai dar kolkas ne rolleyes.gif , dar bandau įsivažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 22:23)
Tiesa Jolkuce  kaip lempa? g.gif a?
smagiai dirbasi ane?  blush2.gif ar dažniau rašaisi klientes db? aš tai dar kolkas ne rolleyes.gif , dar bandau įsivažiuoti.

biggrin.gif lempeliute nubuciuota numyluota bet greicio irgi dar nepagaunu, kur tau per 30 sekundziu nulakuot kokia raudona- ne man cia lotuliukas.gif as megstu kruopstuma:D Tai uztruksiu ilgai biggrin.gif Nors klientes jau dziaugias , kad sedejimas trumpesnis darosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 22:31)
biggrin.gif  lempeliute nubuciuota numyluota bet greicio irgi dar nepagaunu, kur tau per 30 sekundziu nulakuot kokia raudona- ne man cia lotuliukas.gif  as megstu kruopstuma:D Tai uztruksiu ilgai  biggrin.gif Nors klientes jau dziaugias , kad sedejimas trumpesnis darosi thumbup.gif

aga pas mane irgi džiaugiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 22:39)
aga pas mane irgi džiaugiasi  drinks_cheers.gif

del to nagu "kepimo"- tai man siandiena topas labiausia "gnybo" nagus kazkode unsure.gif Aisku man ir siaip visad nemalonus tas procesas, tiek uv lakavimas tiek priauginimai visi doh.gif
Atsakyti
norejau paklaust ar Nagavitoj yra tu pavieniu teptuku su kuriais galima nubraukti bazes pertekliu? smile.gif gal zinot kiek apytiksliai jie gali kainuot? 4u.gif

mano manikiurininke naudojo kazka panasaus i si - toki su guminiais sereliais... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 19 liepos 2012 - 22:22
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 21:00)
Uu pasimaisei balta su passion ? bigsmile.gif tokia pienishkai pasteline gavos, nu dailu thumbup.gif  As siandien vo katik sau red hot red uzsidejau - isimylejau sia spalva wub.gif  wub.gif  kaip musu tomosius tigeri biggrin.gif

Pabandysiu sakiau ir as pamakaluot sluoksniais Pasion su balta.
Nugis Jolkiau iskeiciau Tigeri i Pixy Stix is Orly wub.gif Ieskojau as tos spalvos ieskojau ir radau...na noretusi kad ji daugiau persiko turetu, bet ji labai idomi kiekvienam apsvietime vis kitokia. Panasiausiai i sita atrodo;
http://hausofpolish....4/18/pixy-stix/
bet lakavau klijentei ir pas ja mazuciai naguciai, tai ant jos kitaip atrodo...ji net nuliudo, sako-ant jusu nagu taaaaip grazu o ant mano nelabai....

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 21:13)
Db kyla paskutiniu metu sau pasidaryti visus skirtingus nagus su tom RIo kolekcijos spalvom g.gif kaip manot? a?gražu? wub.gif

Man tai fainiai thumbup.gif nu sau gal nelakuociau, bet ant kitu ranku man viskas grazu isskyrus tas bjaurias filcetavines spalvas, na tos kur buna perlamutrine fioletine ir dar toki bjauru ruzava musa..feeee...
Atsakyti
na mergickos sakykit, kurios turit supernails lakus( nagavitoj 35lt)ar geri ar verta pirkti? nes as zadu pirmadieni vaziuoti i nagavita shopingui biggrin.gif
dar klausimas as ba-hoj nusipirkau swarovski akmenuku bet man jie ant nagu per stori.gal kas zinot kur galina mazu nusipirkt? g.gif
P.S.labai daug spalvu noriu,bet jauciu vyras neduos tiek pinigu g.gif pries akis savaitgalis reikes pasistengt lotuliukas.gif (buti tobula zmonike) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
gal kas galit parodyt RIo kolekcija?nesuprantu gal as ka nors praleidau??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 20 liepos 2012 - 07:56
QUOTE(sylvia @ 2012 07 20, 09:00)

P.S.labai daug spalvu noriu,bet jauciu vyras neduos tiek pinigu g.gif pries akis savaitgalis reikes pasistengt lotuliukas.gif (buti tobula zmonike) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
gal kas galit parodyt RIo kolekcija?nesuprantu gal as ka nors praleidau??? g.gif

Rio tai cia tie kislotni lakai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti