Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

merginos, gal kuri turite IBD just gel polish "Parisol" ant tipso? Būčiau labai dėkinga, jeigu parodytumėte 4u.gif

QUOTE(Javute @ 2012 07 19, 14:30)
Merginos, turiu toki ziopla klausima blush2.gif
Ar pasidarius ilgalaiki manikiura, jei atsilaupe koks krasciukas galima uzlkuoti su paprastu nagu laku? Aisku atitaikius spalvyte  4u.gif
Aciu! blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Be abejo, galima 4u.gif
Beje kartą ant ilgalaikio užsilakavau paprastą nagų laką, Orly blizgučius, ir kuo puikiausiai atrodė ir laikė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 19, 15:36)
merginos, gal kuri turite IBD just gel polish "Parisol" ant tipso? Būčiau labai dėkinga, jeigu parodytumėte  4u.gif
Be abejo, galima  4u.gif
Beje kartą ant ilgalaikio užsilakavau paprastą nagų laką, Orly blizgučius, ir kuo puikiausiai atrodė ir laikė  4u.gif

aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas mano darbelių..... mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 20:31)
Dar vienas mano darbelių..... mirksiukas.gif

be blico man i passion kazkode panasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 20:39)
be blico man i passion kazkode panasu g.gif

g.gif aga panašu... vistiek telefonas iškraipo spalvas... nors realiai ji tokia kaip su blicu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 20:41)
g.gif aga panašu... vistiek telefonas iškraipo spalvas... nors realiai ji tokia kaip su blicu  thumbup.gif

na man tai visai nepanasu ax.gif , turiu sia spalva, tai ji realiai kitokia
Atsakyti
Va čia mano nagenos blush2.gif..........
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 19, 20:49)
na man tai visai nepanasu ax.gif , turiu sia spalva, tai ji realiai kitokia

O man tai žinok gan panaši... g.gif nu nėra ji tokia aišku violetinė....bet vistiek mano viena mylimiausių wub.gif spalvikių thumbup.gif
Va ant paletės kaip ji atrodo tarp raudonų atspalvių nulakuota nr. 332 user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 20:58)
Va čia mano nagenos  blush2.gif..........
[

Uu pasimaisei balta su passion ? bigsmile.gif tokia pienishkai pasteline gavos, nu dailu thumbup.gif As siandien vo katik sau red hot red uzsidejau - isimylejau sia spalva wub.gif wub.gif kaip musu tomosius tigeri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 21:00)
Uu pasimaisei balta su passion ? bigsmile.gif tokia pienishkai pasteline gavos, nu dailu thumbup.gif  As siandien vo katik sau red hot red uzsidejau - isimylejau sia spalva wub.gif  wub.gif  kaip musu tomosius tigeri biggrin.gif

Aš nžn man gražu ant kitų , o aš pati nemėgstu sau raudonų nagų, nors esu buvusi ir nekartą, bet kažkaip nepriprantu. Mano spalvytės mėlynos, baklažaninės, pilkos ir t.t. , matyt gal kad aš pati esu tamsi (juodaplaukė) gal dėlto.... bet ant kitų tai žiauriai gražu....

O tos passion aš ant paletės nemaišiau , bet kaip torčiuką sluoksniavau, labai įdomiai ji tokia chamelionas patapo....
tualete kur tamsesnis apšvietimas tai ji morka matinė, db prie kompo ir lempos ji ryški g.gif rolleyes.gif tokia įdomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 21:05)
Aš nžn man gražu ant kitų , o aš pati nemėgstu sau raudonų nagų, nors esu buvusi ir nekartą, bet kažkaip nepriprantu. Mano spalvytės mėlynos, baklažaninės, pilkos ir t.t. , matyt gal kad aš pati esu tamsi (juodaplaukė) gal dėlto.... bet ant kitų tai žiauriai gražu....

O tos passion aš ant paletės nemaišiau , bet kaip torčiuką sluoksniavau, labai įdomiai ji tokia chamelionas patapo....
tualete kur tamsesnis apšvietimas tai ji morka matinė, db prie kompo ir lempos ji ryški  g.gif  rolleyes.gif tokia įdomi thumbup.gif

hihihi.gif tu kaip mano siandienine kliente. irgi paziuret grazu bet ne sau....alia eme ir surizikavo IBD bing shery ta lotuliukas.gif sake vyras is namu isvarys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 19, 21:08)
hihihi.gif tu kaip mano siandienine kliente. irgi paziuret grazu bet ne sau....alia eme ir surizikavo IBD bing shery ta  lotuliukas.gif  sake vyras is namu isvarys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne ne schmoll.gif as ne iš tų ....kaip sakai....tirkai...nekonservatyvi aš... man aplamai reikia prie kiekvienos spalvos apsiprasti pora dienų, o poto aš jau jų nebematau...
Db kyla paskutiniu metu sau pasidaryti visus skirtingus nagus su tom RIo kolekcijos spalvom g.gif kaip manot? a?gražu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 19, 21:13)
ne ne  schmoll.gif as ne iš tų ....kaip sakai....tirkai...nekonservatyvi aš... man aplamai reikia prie kiekvienos spalvos apsiprasti pora dienų, o poto aš jau jų nebematau...
Db kyla paskutiniu metu sau pasidaryti visus skirtingus nagus su tom RIo kolekcijos spalvom g.gif kaip manot? a?gražu? wub.gif

jei turi visas- siaubingai bus vasarishka ir grazu, as jau ta minti audziau aishku man nebudinga tokios spalvos, alia nu ka smagiai atrodo gaila , kad uz lango saulutes nera - tai tokiem nagam ir nuotaikele kitokia verysad.gif sakiau sau kas antra varyciau rozini morkava, nes tik 2 neonkes turiu lotuliukas.gif
Atsakyti