Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Man ir geltona schmoll.gif visi nuostabus, isskyrus geltona blush2.gif Jau sau esu pazadejusi, kad geltonu nagu nei sau, nei kitam nelakuosiu, ne koki vaizda duoda blush2.gif Viena karta teko aptureti, tai atrode, kaip nurukyti, nugelte nagai brrr
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 17, 16:58)
ingeborgita2 kai grozybes wub.gif ,ypac raudoni ir juodi, na tik mane uzmushk va tos geltonos kojytes-tai nop nop nop lotuliukas.gif  a cia grynai geltonas? unsure.gif

Aciu 4u.gif
Nu jo zinok mums su kliente ta spalva irgi kazkaip netaip buvo.... schmoll.gif Mastem mastem ir as pagalvojau kad ja reikejo ant baltos deti. Va tada butu super thumbup.gif ryskaliukas lotuliukas.gif . O db ji kazkaip keista... Cia ji yra markerine nu ji tokia geltonai zalsva.
Atsakyti
o cia PN spalvyte, vel gi ant geliniu naguciu, realybej pilkai violetine. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 17, 18:41)
o cia PN spalvyte, vel gi ant geliniu naguciu, realybej pilkai violetine. smile.gif

wub.gif graži šita spalvytė, esu aš ją gyvai mačiusi thumbup.gif pas vieną iš mamyčiu,kai buvo pas mane į svečius užsukusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 17, 17:41)
user posted image

o koks numeriukas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 19:02)
wub.gif graži šita spalvytė, esu aš ją gyvai mačiusi  thumbup.gif pas vieną iš mamyčiu,kai buvo pas mane į svečius užsukusi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif grazi spalvyte rimts wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 17, 08:04)
o pas ka vaziuoji mokytis? lauksim atsiliepimu smile.gif

Pas Andzelika Geceviciene is Alytaus. labai patiko, veliau ikelsiu ka ismokau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 18, 08:33)
Pas Andzelika Geceviciene is Alytaus. labai patiko, veliau ikelsiu ka ismokau ax.gif

kiek kainavo kursai?kiek valandu mokynotes?kiek zmoniu buvo? kosmetika andzelikos?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 18, 11:46)
kiek kainavo kursai?kiek valandu mokynotes?kiek zmoniu buvo? kosmetika andzelikos?

7 valandos. Beveik. Kainavo po 250 lt, buvom dviese. Lakus pagrinde savo turet reikejo, bet dave ir ji. Ir dar teptuku savo reikejo.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 18, 11:18)
7 valandos. Beveik. Kainavo po 250 lt, buvom dviese. Lakus pagrinde savo turet reikejo, bet dave ir ji. Ir dar teptuku savo reikejo.

na lauksim tavo darbu nuotrauku
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 07 17, 09:36]
Labas rytas visoms mergaitėms 4u.gif ,
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių rolleyes.gif

Juodi ir raudoni pasaka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 17, 18:41)
user posted image

Spalva ne mano skoniui, bet daile tai laaaabai, labai grazi 4u.gif
Atsakyti
aplankiau vilniaus nagavita
gavo ir opi berods jie, bet as tik gelisa maciau....gyvai vasaros kolekcija manes visai nesuzavejo-nu negaliu pakesti blizgalu ir pirkti ranka nekyla- nes labiausiai pas mane uzsistoveje spalvos tai vegas ir good gossip...
taigis -nusipirkau after dark, senos kolekcijos, ready -to- wear ir simply mouveious dahling...tik namie lempos neturiu, negaliu dar pateplioti...nu bet jau laiminga!!!!
Atsakyti