Man ir geltona visi nuostabus, isskyrus geltona Jau sau esu pazadejusi, kad geltonu nagu nei sau, nei kitam nelakuosiu, ne koki vaizda duoda Viena karta teko aptureti, tai atrode, kaip nurukyti, nugelte nagai brrr
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 17, 16:58)
ingeborgita2 kai grozybes ,ypac raudoni ir juodi, na tik mane uzmushk va tos geltonos kojytes-tai nop nop nop a cia grynai geltonas?
Aciu
Nu jo zinok mums su kliente ta spalva irgi kazkaip netaip buvo.... Mastem mastem ir as pagalvojau kad ja reikejo ant baltos deti. Va tada butu super ryskaliukas . O db ji kazkaip keista... Cia ji yra markerine nu ji tokia geltonai zalsva.
o cia PN spalvyte, vel gi ant geliniu naguciu, realybej pilkai violetine.
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 17, 18:41)
o cia PN spalvyte, vel gi ant geliniu naguciu, realybej pilkai violetine.
graži šita spalvytė, esu aš ją gyvai mačiusi pas vieną iš mamyčiu,kai buvo pas mane į svečius užsukusi
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 17, 17:41)
o koks numeriukas butu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 19:02)
graži šita spalvytė, esu aš ją gyvai mačiusi pas vieną iš mamyčiu,kai buvo pas mane į svečius užsukusi
grazi spalvyte rimts
QUOTE(sylvia @ 2012 07 17, 08:04)
o pas ka vaziuoji mokytis? lauksim atsiliepimu
Pas Andzelika Geceviciene is Alytaus. labai patiko, veliau ikelsiu ka ismokau
QUOTE(vilze @ 2012 07 18, 08:33)
Pas Andzelika Geceviciene is Alytaus. labai patiko, veliau ikelsiu ka ismokau
kiek kainavo kursai?kiek valandu mokynotes?kiek zmoniu buvo? kosmetika andzelikos?
QUOTE(sylvia @ 2012 07 18, 11:46)
kiek kainavo kursai?kiek valandu mokynotes?kiek zmoniu buvo? kosmetika andzelikos?
7 valandos. Beveik. Kainavo po 250 lt, buvom dviese. Lakus pagrinde savo turet reikejo, bet dave ir ji. Ir dar teptuku savo reikejo.
QUOTE(vilze @ 2012 07 18, 11:18)
7 valandos. Beveik. Kainavo po 250 lt, buvom dviese. Lakus pagrinde savo turet reikejo, bet dave ir ji. Ir dar teptuku savo reikejo.
na lauksim tavo darbu nuotrauku
[quote=ingeborgita2,2012 07 17, 09:36]
Labas rytas visoms mergaitėms ,
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių
Juodi ir raudoni pasaka
Papildyta:
Spalva ne mano skoniui, bet daile tai laaaabai, labai grazi
Labas rytas visoms mergaitėms ,
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių
Juodi ir raudoni pasaka
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 17, 18:41)
Spalva ne mano skoniui, bet daile tai laaaabai, labai grazi
aplankiau vilniaus nagavita
gavo ir opi berods jie, bet as tik gelisa maciau....gyvai vasaros kolekcija manes visai nesuzavejo-nu negaliu pakesti blizgalu ir pirkti ranka nekyla- nes labiausiai pas mane uzsistoveje spalvos tai vegas ir good gossip...
taigis -nusipirkau after dark, senos kolekcijos, ready -to- wear ir simply mouveious dahling...tik namie lempos neturiu, negaliu dar pateplioti...nu bet jau laiminga!!!!
gavo ir opi berods jie, bet as tik gelisa maciau....gyvai vasaros kolekcija manes visai nesuzavejo-nu negaliu pakesti blizgalu ir pirkti ranka nekyla- nes labiausiai pas mane uzsistoveje spalvos tai vegas ir good gossip...
taigis -nusipirkau after dark, senos kolekcijos, ready -to- wear ir simply mouveious dahling...tik namie lempos neturiu, negaliu dar pateplioti...nu bet jau laiminga!!!!