Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

ingeborgita2 wow bigsmile.gif bigsmile.gif labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 16, 15:59)
Pasakykit prasom, ar HG Rose Garden yra matine ar turi blizgesio?
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??

Rose Garden - yra tikrai ne matinė, turi blizgesio , bet ne per daug ne kiek blizgesio bet kiek perlamutriuko lengvo. Ja norėtųsi man asmeniškai dengti 3 sluoksniais visada nes persimato vietomis, ir jos spalva yra kaip aš klientėms sakau, vyšnia lietuviška.
Tikiuosi, kad pagelbėjau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 17, 10:18)
ingeborgita2 wow bigsmile.gif  bigsmile.gif labai grazus darbeliai thumbup.gif

Ačiū 4u.gif ax.gif
Atsakyti
gal kas bandete ar tikrai tinka sitie dazai stampavimui?
dazai
cia ne akrilo dazai?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:22)
Rose Garden - yra tikrai ne matinė, turi blizgesio , bet ne per daug ne kiek blizgesio bet kiek perlamutriuko lengvo. Ja norėtųsi man asmeniškai dengti 3 sluoksniais visada nes persimato vietomis, ir jos spalva yra kaip aš klientėms sakau, vyšnia lietuviška.
Tikiuosi, kad pagelbėjau  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
kazkaip man vistiek labai sunku susivokti apie spalva - vakar Jolkuces idetoj nuorodoj ji man tokia avietine lyg ir, o as ieskau grazios bordo -kaip tresne gal, bet ne visai juodos.. arba violetavai bordavos - tamsios, bet ne juodos.
Ji nebus tokia??
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 17, 10:39)
Aciu  4u.gif
kazkaip man vistiek labai sunku susivokti apie spalva - vakar Jolkuces idetoj nuorodoj ji man tokia avietine lyg ir, o as ieskau grazios bordo -kaip tresne gal, bet ne visai juodos.. arba violetavai bordavos - tamsios, bet ne juodos.
Ji nebus tokia??

Oi tokrai ne schmoll.gif tokia gal būtų tada g.gif HG 01418 Black Chery Bery, trimis sluopksniais ir ji yra matinė user posted image

Čia googlo nuorodos kaip ji atrodo My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 liepos 2012 - 09:47
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:45)
Oi tokrai ne  schmoll.gif tokia gal būtų tada  g.gif HG 01418 Black Chery Bery, trimis sluopksniais ir ji yra matinė user posted image

Supratau.
Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:36)
Labas rytas visoms mergaitėms  4u.gif ,

juodas su akutemis labai grazu thumbup.gif ar cia grynai juoda spalvyte, matine?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:36)
Labas rytas visoms mergaitėms  4u.gif ,
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių  rolleyes.gif

wub.gif thumbup.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 17, 10:39)
Aciu  4u.gif
Ji nebus tokia??

Tokia yra IBD Mogul mirksiukas.gif Prinokusios vysnios spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 17 liepos 2012 - 12:20
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 17, 11:21)
juodas su akutemis labai grazu  thumbup.gif ar cia grynai juoda spalvyte, matine?

Taip ji yra grynai juoda matinė, be jokių perlamutrų ar blizgučių. Ją privaloma turėti kiekvienai mirksiukas.gif , nes su ja labai daug miksų galima daryti mirksiukas.gif

QUOTE(noraeleo @ 2012 07 17, 12:20)
wub.gif  thumbup.gif labai grazu

Ačiukas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 17, 12:20)
Tokia yra IBD Mogul mirksiukas.gif Prinokusios vysnios spalva smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
ingeborgita2 kai grozybes wub.gif ,ypac raudoni ir juodi, na tik mane uzmushk va tos geltonos kojytes-tai nop nop nop lotuliukas.gif a cia grynai geltonas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 liepos 2012 - 16:02