ingeborgita2 wow labai grazus darbeliai
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 16, 15:59)
Pasakykit prasom, ar HG Rose Garden yra matine ar turi blizgesio?
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??
Rose Garden - yra tikrai ne matinė, turi blizgesio , bet ne per daug ne kiek blizgesio bet kiek perlamutriuko lengvo. Ja norėtųsi man asmeniškai dengti 3 sluoksniais visada nes persimato vietomis, ir jos spalva yra kaip aš klientėms sakau, vyšnia lietuviška.
Tikiuosi, kad pagelbėjau
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 17, 10:18)
ingeborgita2 wow labai grazus darbeliai
Ačiū
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:22)
Rose Garden - yra tikrai ne matinė, turi blizgesio , bet ne per daug ne kiek blizgesio bet kiek perlamutriuko lengvo. Ja norėtųsi man asmeniškai dengti 3 sluoksniais visada nes persimato vietomis, ir jos spalva yra kaip aš klientėms sakau, vyšnia lietuviška.
Tikiuosi, kad pagelbėjau
Tikiuosi, kad pagelbėjau
Aciu
kazkaip man vistiek labai sunku susivokti apie spalva - vakar Jolkuces idetoj nuorodoj ji man tokia avietine lyg ir, o as ieskau grazios bordo -kaip tresne gal, bet ne visai juodos.. arba violetavai bordavos - tamsios, bet ne juodos.
Ji nebus tokia??
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 17, 10:39)
Aciu
kazkaip man vistiek labai sunku susivokti apie spalva - vakar Jolkuces idetoj nuorodoj ji man tokia avietine lyg ir, o as ieskau grazios bordo -kaip tresne gal, bet ne visai juodos.. arba violetavai bordavos - tamsios, bet ne juodos.
Ji nebus tokia??
Ji nebus tokia??
Oi tokrai ne tokia gal būtų tada HG 01418 Black Chery Bery, trimis sluopksniais ir ji yra matinė
Čia googlo nuorodos kaip ji atrodo My Webpage
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:45)
Oi tokrai ne tokia gal būtų tada HG 01418 Black Chery Bery, trimis sluopksniais ir ji yra matinė
Supratau.
Labai labai aciu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:36)
Labas rytas visoms mergaitėms ,
juodas su akutemis labai grazu ar cia grynai juoda spalvyte, matine?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:36)
labai grazu
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 17, 10:39)
Aciu
Ji nebus tokia??
Ji nebus tokia??
Tokia yra IBD Mogul Prinokusios vysnios spalva
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 17, 11:21)
juodas su akutemis labai grazu ar cia grynai juoda spalvyte, matine?
Taip ji yra grynai juoda matinė, be jokių perlamutrų ar blizgučių. Ją privaloma turėti kiekvienai , nes su ja labai daug miksų galima daryti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 17, 12:20)
labai grazu
Ačiukas
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 17, 12:20)
Tokia yra IBD Mogul Prinokusios vysnios spalva
Aciu
ingeborgita2 kai grozybes ,ypac raudoni ir juodi, na tik mane uzmushk va tos geltonos kojytes-tai nop nop nop a cia grynai geltonas?