gal kam bus idomi si daile su geliais http://py4ki.3dn.ru/...2011-03-05-1242
cia rodoma su geliu, bet manau galima pabandyti ir su gel. laku
As siandien apziurejau nauja rudens kolekcija is Geliusho, nu man visos spalvos patiko ir svaigau visa diena darbe kaip as ju visu noriu, bet rudeniui, dabar visos nori ryskiu spalvu, tai nusipirkau is tu nauju blizgiu spalvu ta raudoniausia. Faina spalva, dengiasi gerai, nors gal noretusi man ir triju sluoksniu kad ta jos ryskuma isgaut, bet klijentei lakavau du sluoksnius jai sake gana.
Nu bet tos rudenines spalvos......visu noriu...visos grazios....
tamosiuke-gal nuotrauka turi, kaip realiai atrodo?
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 16, 22:20)
Nea neturiu....
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 16, 23:05)
Nea neturiu....
o bent panasi spalva is nuotraukos, kur buvo ikelta?
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 16, 23:12)
o bent panasi spalva is nuotraukos, kur buvo ikelta?
Siaip tai panasi, tik nuotraukoj nesimato kaip ji blizga ir ji dar meta kitokia spalva kai pirstus judini, toki auksini atspalvi su roziniu meta. Zodziu-tikrai nebloga spalva, as tokiu nesu megeja, bet klijentes alpejo kai pamate o man is galvos tos naujos spalvos rudens neisejo ten jau pagal mano skoni...nors vat vasara kazkos smugis matomai i galva trenke, nes pradejo ruzava patikti Dabar Orly toki riuzava riuzava Pixy stix uzsilakavus ir tokia man ji gerule bet cia tik vasara tokie nukrypimai...
QUOTE(Emsija @ 2012 07 16, 10:24)
Grazi ryza ir raudona, bet kazi cia blizgis ant virsaus lakuot, ar normaliai dengiancios naga spalvos... As tai vis gundausi is lachat griebt nuo temperaturos spalva keiciancia kokia spalvyte, bet, kad brangokos ebejui
Labai graži ir ryza ir raudona abi šiandiena papirkau
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 16, 21:04)
As siandien apziurejau nauja rudens kolekcija is Geliusho, nu man visos spalvos patiko ir svaigau visa diena darbe kaip as ju visu noriu, bet rudeniui, dabar visos nori ryskiu spalvu, tai nusipirkau is tu nauju blizgiu spalvu ta raudoniausia. Faina spalva, dengiasi gerai, nors gal noretusi man ir triju sluoksniu kad ta jos ryskuma isgaut, bet klijentei lakavau du sluoksnius jai sake gana.
Aš pirkau sveisiausia ruda šiandien, kitos kažkaip dėmesio neprikauste, na nebent šokoladas, bet aš panašia iš ORLY turiu dar supernailo koraline ir rozine pagriebiau vienu žodžiu dar 6 spalvos papildė mano kolekcija
gal ant tipso galit kuri uzlakavus nufotkinti?
ikelciau i albumeli
ikelciau i albumeli
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 16, 22:33)
Rytoj būtinai dienos šviesoj, nes dabar nekas gausis
Na ka, ryt vykstu i geliniu laku dizaino kursus, idomu ka ten mokins... Bent jau pas pacia mokytoja tai visokiausių grožybių su jais pridaryta.
QUOTE(vilze @ 2012 07 16, 22:46)
Na ka, ryt vykstu i geliniu laku dizaino kursus, idomu ka ten mokins... Bent jau pas pacia mokytoja tai visokiausių grožybių su jais pridaryta.
o pas ka vaziuoji mokytis? lauksim atsiliepimu
Labas rytas visoms mergaitėms ,
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių