Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

gal kam bus idomi si daile su geliais http://py4ki.3dn.ru/...2011-03-05-1242
cia rodoma su geliu, bet manau galima pabandyti ir su gel. laku 4u.gif
Atsakyti
As siandien apziurejau nauja rudens kolekcija is Geliusho, nu man visos spalvos patiko ir svaigau visa diena darbe kaip as ju visu noriu, bet rudeniui, dabar visos nori ryskiu spalvu, tai nusipirkau is tu nauju blizgiu spalvu ta raudoniausia. Faina spalva, dengiasi gerai, nors gal noretusi man ir triju sluoksniu kad ta jos ryskuma isgaut, bet klijentei lakavau du sluoksnius jai sake gana.
Nu bet tos rudenines spalvos......visu noriu...visos grazios.... wub.gif
Atsakyti
tamosiuke-gal nuotrauka turi, kaip realiai atrodo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 16 liepos 2012 - 21:22
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 16, 22:20)
tamosiuke-gal nuotrauka turi, kaip realiai atrodo? ax.gif

Nea neturiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 16, 23:05)
Nea neturiu.... ax.gif

o bent panasi spalva is nuotraukos, kur buvo ikelta?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 16, 23:12)
o bent panasi spalva is nuotraukos, kur buvo ikelta?

Siaip tai panasi, tik nuotraukoj nesimato kaip ji blizga ir ji dar meta kitokia spalva kai pirstus judini, toki auksini atspalvi su roziniu meta. Zodziu-tikrai nebloga spalva, as tokiu nesu megeja, bet klijentes alpejo kai pamate biggrin.gif o man is galvos tos naujos spalvos rudens neisejo biggrin.gif ten jau pagal mano skoni...nors vat vasara kazkos smugis matomai i galva trenke, nes pradejo ruzava patikti doh.gif biggrin.gif Dabar Orly toki riuzava riuzava Pixy stix uzsilakavus ir tokia man ji gerule biggrin.gif bet cia tik vasara tokie nukrypimai...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 16, 10:24)
Grazi ryza ir raudona, bet kazi cia blizgis ant virsaus lakuot, ar normaliai dengiancios naga spalvos... As tai vis gundausi is lachat griebt nuo temperaturos spalva keiciancia kokia spalvyte, bet, kad brangokos ebejui g.gif

Labai graži ir ryza ir raudona wub.gif abi šiandiena papirkau ax.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 16, 21:04)
As siandien apziurejau nauja rudens kolekcija is Geliusho, nu man visos spalvos patiko ir svaigau visa diena darbe kaip as ju visu noriu, bet rudeniui, dabar visos nori ryskiu spalvu, tai nusipirkau is tu nauju blizgiu spalvu ta raudoniausia. Faina spalva, dengiasi gerai, nors gal noretusi man ir triju sluoksniu kad ta jos ryskuma isgaut, bet klijentei lakavau du sluoksnius jai sake gana.
Nu bet tos rudenines spalvos......visu noriu...visos grazios.... wub.gif

Aš pirkau sveisiausia ruda šiandien, kitos kažkaip dėmesio neprikauste, na nebent šokoladas, bet aš panašia iš ORLY turiu ax.gif dar supernailo koraline ir rozine pagriebiau blush2.gif vienu žodžiu dar 6 spalvos papildė mano kolekcija blush2.gif
Atsakyti
gal ant tipso galit kuri uzlakavus nufotkinti?
ikelciau i albumeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 16, 22:33)
gal ant tipso galit kuri uzlakavus nufotkinti?
ikelciau i albumeli ax.gif

Rytoj būtinai dienos šviesoj, nes dabar nekas gausis
Atsakyti
Na ka, ryt vykstu i geliniu laku dizaino kursus, idomu ka ten mokins... Bent jau pas pacia mokytoja tai visokiausių grožybių su jais pridaryta.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 16, 22:46)
Na ka, ryt vykstu i geliniu laku dizaino kursus, idomu ka ten mokins... Bent jau pas pacia mokytoja tai visokiausių grožybių su jais pridaryta.

o pas ka vaziuoji mokytis? lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms mergaitėms 4u.gif ,
įmetu Jums trupučiuką mano savaitgalinių darbelių rolleyes.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti