Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 07 16, 10:24)
Grazi ryza ir raudona, bet kazi cia blizgis ant virsaus lakuot, ar normaliai dengiancios naga spalvos... As tai vis gundausi is lachat griebt nuo temperaturos spalva keiciancia kokia spalvyte, bet, kad brangokos ebejui g.gif

šie lakai, sakyčiau, yra tokie holografiniai, labai gražios spalvos visų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 16, 11:24)
Grazi ryza ir raudona, bet kazi cia blizgis ant virsaus lakuot, ar normaliai dengiancios naga spalvos... As tai vis gundausi is lachat griebt nuo temperaturos spalva keiciancia kokia spalvyte, bet, kad brangokos ebejui g.gif

aš kaip tik Nagavitoj šiandien tas dvi spalvas ir nugriebiau 4u.gif Užmigdysiu vaiką pietukų ir nulakuosiu tipsus. Ir papasakosiu, kaip ten viskas dengiasi mirksiukas.gif

apžiūrėjau ir tas "murzes" iš Just for you kolekcijos, tai kol kas nė viena neprilipo rolleyes.gif Gal ateis ruduo ir užsimanysiu kokios nors, bet vasarai kol kas niekam tokių neįsiūlysiu doh.gif

Beja, taip pat planuoju ką nors prigriebti iš tų LeChat blush2.gif Gundo neišpasakytai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 16 liepos 2012 - 12:15
Pasiulykit is IBD baklazano spalvos ka nors ax.gif blush2.gif

Dar niekad nesijauciau tokia blondine.....netgi tada kai lempos melynos pleveles nebuvau nulupus doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Nusipirkau indeli manikiurui (pirsciukus sumerkt) doh.gif TOKI
Ir kaip susisuko smegenis,kad apversta naudojau doh.gif dar galvoju nu koks ssss ne toki nusipirkau,taip norejau su tuo apvaliu issikisimu kur galima apgaubt su ranka umn.gif stupid.gif stupid.gif
Dar iki siol juokiuos pati is saves...totali blondine hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 16 liepos 2012 - 14:18
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 16, 15:02)
Pasiulykit is IBD baklazano spalvos ka nors ax.gif  blush2.gif

Dar niekad nesijauciau tokia blondine.....netgi tada kai lempos melynos pleveles nebuvau nulupus doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Nusipirkau indeli manikiurui (pirsciukus sumerkt) doh.gif TOKI
Ir kaip susisuko smegenis,kad apversta naudojau doh.gif dar galvoju nu koks ssss ne toki nusipirkau,taip norejau su tuo apvaliu issikisimu kur galima apgaubt su ranka umn.gif  stupid.gif  stupid.gif
Dar iki siol juokiuos pati is saves...totali blondine  hihihi.gif  hihihi.gif

Plum Raven grazi labai, as turiu is EzFlow lygiai tokia pacia spalva Black Violet, nereali, visi labai giria kai ja nusilakuoju, tik tiek, kad kokiu 4-5 sluoksniu reik, kad ta tamsuma ir sodruma isgaut ant nagu, nezinau ar ir IBD Plum Raven taip pat taip silpnokai pigmentuota. Dar HRH tamsi kazkiek i baklazana su raudonu blizguciu, Plum Raven be blizgucio.

O del to blondine ar ne, kai tokie dalykai atsitinka, cia tau tik zavumo prideda manau 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit prasom, ar HG Rose Garden yra matine ar turi blizgesio?
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 16, 15:49)
Plum Raven grazi labai, as turiu is EzFlow lygiai tokia pacia spalva Black Violet, nereali, visi labai giria kai ja nusilakuoju, tik tiek, kad kokiu 4-5 sluoksniu reik, kad ta tamsuma ir sodruma isgaut ant nagu, nezinau ar ir IBD Plum Raven taip pat taip silpnokai pigmentuota. Dar HRH tamsi kazkiek i baklazana su raudonu blizguciu, Plum Raven be blizgucio.

O del to blondine ar ne, kai tokie dalykai atsitinka, cia tau tik zavumo prideda manau 4u.gif

Aciu.. 4u.gif Galvojau Plum raven labiau i tamsiai vysnava g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 16, 16:35)
Aciu.. 4u.gif Galvojau Plum raven labiau i tamsiai vysnava g.gif

Jo, ji turi daugiau raudonos savyje nei pvz Belas Vampire is Harmony Gelish, dienos sviesoj ji tokia tamsiai violetine, saulutej isryskeja labai tamsus juodosios tresnes atspalvis:)
Atsakyti
as noreciau pasiteirauti profesionaliu blush2.gif esu savamoksle blush2.gif lakuojuosi jau metus laiko HG lakais namuose, nu ir nzn kaip as cia taip pamacius ta magneto laka uzsimaniau as jo ir nusipirkau, ogi kai gavau ziuriu kad cia paprastas magnetinis lakas gelish, bet ne gelis, aprasyme tipo sako kad reik palaukti kol pats nudzius, pabandziau ant tipsu , jis veikia kaip paprastas lakas, ir sako kad reik uzdeti ant virsaus "top'a", tai cia dabar klausimas: galima deti top it off HG? ir kisti i lempa ar kame cia reikalas? ar as ji isvis naudoti galiu tik kaip paprasta laka? zodziu jauciu keliaus i siuksline doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 16, 17:41)
as noreciau pasiteirauti profesionaliu  blush2.gif   esu savamoksle  blush2.gif  lakuojuosi jau metus laiko HG lakais namuose, nu ir nzn kaip as cia taip pamacius ta magneto laka uzsimaniau as jo ir nusipirkau, ogi kai gavau ziuriu kad cia paprastas magnetinis lakas gelish, bet ne gelis, aprasyme tipo sako kad reik palaukti kol pats nudzius, pabandziau ant tipsu , jis veikia kaip paprastas lakas, ir sako kad reik uzdeti ant virsaus "top'a", tai cia dabar klausimas: galima deti top it off HG? ir kisti i lempa ar kame cia reikalas? ar as ji isvis naudoti galiu tik kaip paprasta laka? zodziu jauciu keliaus i siuksline  doh.gif

Tai jei nepraset UV lako, o tik magnetinio-tai gal pardaveja ne taip suprato biggrin.gif Va pvz bltam buteliuke ilgalaikis lakas UV, o salia tokis pat paprastas lakas http://1.bp.blogspot...00/magneto2.jpg
Koks pas jus butelaitis? toks http://1.bp.blogspot...00/100_0122.JPG ar tas baltas?
Papildyta:
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 16, 15:59)
Pasakykit prasom, ar HG Rose Garden yra matine ar turi blizgesio?
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??

http://i662.photobuc...hrosegarden.jpg
Man tai ji tokia avietine ryshki,perlamutrine.
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 07 16, 16:59)
saulutej isryskeja labai tamsus juodosios tresnes atspalvis:)

drinks_cheers.gif labai taikliai apibudinta spalva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 liepos 2012 - 16:48
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 16, 17:54)
Tai jei nepraset UV lako, o tik magnetinio-tai gal pardaveja ne taip suprato biggrin.gif Va pvz bltam buteliuke ilgalaikis lakas UV, o salia tokis pat paprastas lakas http://1.bp.blogspot...00/magneto2.jpg
Koks pas jus butelaitis? toks http://1.bp.blogspot...00/100_0122.JPG ar tas baltas?

ne ne pas mane ne tas baltas, tas baltas tai zinau kad butu normalus UV o dabar tas kitas pas mane .. tai as nesuprantu kodel jie komplektuojami i viena? tai man jo net nereik deti ant fundation ? tik paprastai lakuoti? krc nes paprasti lakai man visai nelaiko ant nagu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 07 16, 18:51)
ne ne pas mane ne tas baltas, tas baltas tai zinau kad butu normalus UV o dabar tas kitas pas mane .. tai as nesuprantu kodel jie komplektuojami i viena? tai man jo net nereik deti ant fundation ? tik paprastai lakuoti? krc nes paprasti lakai man visai nelaiko ant nagu  verysad.gif

na tai ten paprastas nagu lakas, jam nieko nereik cia gi ne UV tada pas jus mirksiukas.gif Lakuojates juo kaip ir maximiniu buku biggrin.gif Komplektuojami del magneto turbut,kuris yra ant paprasto laliuko dangtelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 liepos 2012 - 18:19
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 16, 19:18)
na tai ten paprastas nagu lakas, jam nieko nereik cia gi ne UV tada pas jus mirksiukas.gif Lakuojates juo kaip ir maximiniu buku biggrin.gif Komplektuojami del magneto turbut,kuris yra ant paprasto laliuko dangtelio  smile.gif

nu tai sudelis doh.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti