Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(raudoni bateliai @ 2012 07 05, 11:48)
Tai va, man irgi baisiai keista, juo labiau, kad paprastas lakas laikosi puikiai!  blink.gif ...

zinokit, man irgi nebelaiko gelinis lakas (shellac, gelish ir dar vienas pavadinimo neatsimenu is O raides) g.gif siaip mano nagai nera stiprus, tai ir paprasti lakai tik 1-2 dienas isbuna.
kai tik pradejau geliniu lakuoti laikydavo 14-20 dienu. tada susipirkau visas priemones ir lempa, kad darytis namie. pati aisku ne taip darydavau kaip salone, bet laikydavosi 10-14 dienu. o po kurio laiko pradejo lupinetis/atsokineti po 2-3 dienu. galvoju, gal paseno mano lakai.
nuejau isbandyti i du skirtingus salonus, pirma karta nusivaliau po 5 dienu, nes jau buvo galiukai nutrupeje, krastai atsoke, o antra karta pradejo luptis antra diena!
dabar jau 8 dienas esu su bio-geliu (salone nulakavo), irgi kaip gelinis lakas, tik atseit sveikesnis, geresnis ir t.t. (anksciau nebuvau apie ji girdejus). kol kas atrodo laikosi viskas tvirtai smile.gif tik kad daug brangiau iseina unsure.gif
Atsakyti
na, kaikas buvo kaiko ne smile.gif Rodau 4u.gif
velnishkai grazus su zeruciu zalsvai zydras wub.gif
user posted image
Sits emalinis toks ramesnis apsoliut zydras wub.gif
user posted image
Saltibrasciai biggrin.gif
user posted image
ir nude smile.gif
user posted image
Atsakyti
Turtle laabai grazu smile.gif , o Need a tan ne toks kaip IBD Cashmere blush?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 07, 14:36)
Turtle laabai grazu smile.gif , o Need a tan ne toks kaip IBD Cashmere blush?

yra panasumo, gal ciut intencyvesne gelisho g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 07, 13:34)

Turtle wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 07, 14:34)

sito Turtle laukiu ir as wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 07 liepos 2012 - 20:33
help.gif Merginos, gal zinote ar sestadieniais Nagavita Vilniuje dirba?
Atsakyti
as su tokiu klausimu: g.gif ar galima 3d geli kuris naudojamas priauginimui, uzdet ant ilgalaikio lako?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 08, 07:27)
as su tokiu klausimu: g.gif  ar galima 3d geli kuris naudojamas priauginimui, uzdet ant ilgalaikio lako?

negalima.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 07, 13:34)

Sits emalinis toks ramesnis apsoliut zydras wub.gif

Saltibrasciai biggrin.gif

ir nude smile.gif

Na spalvų gražumas.... wub.gif ta pirma wub.gif kaip čia ji man praslydo pro akis? nesuprantu lotuliukas.gif

Šaltibarščiai irgi thumbup.gif

O ta nude-kaip manai g.gif negels ant nagų?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 08, 09:08)
Na spalvų gražumas.... wub.gif ta pirma  wub.gif kaip čia ji man praslydo pro akis? nesuprantu  lotuliukas.gif

Šaltibarščiai irgi  thumbup.gif

O ta nude-kaip manai  g.gif negels ant nagų?

Gal viena ir pakeis atspalvi, bet ana labai gerai ziurisi su Ambience-liuks, gaunasi light elegant imitacija-tik ne rozine, o smeline thumbup.gif

sylvia dizainas jau ant baigtu nagu-tikrai galimas, tik nezinia kaip laikysis, ir beto gi netirps-teks dildinti tas geles ar lapelius darytus is 3d gelio,nuimant , bet pabandyti zinoma gali smile.gif Dar plius padaryto dizaino negalesi padengti Kietuoju (priauginimo)topu,nes skilines greiciausia pavirsius nago smile.gif Nes priauginimo gelis kietas,aisku galima bandyt UV lako topu dengti, bet ar tai graziai atrodys ir ar pasidenges kietasis 3D gelis netrupes, a da koks biesas su juo neatsitiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 liepos 2012 - 08:58
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 08, 09:54)
Gal viena ir pakeis atspalvi, bet ana labai gerai ziurisi su Ambience-liuks, gaunasi light elegant imitacija-tik ne rozine, o smeline thumbup.gif

Nes aš turiu tą Maroccan Nights 01345 doh.gif tai gelsta.....
Atsakyti