Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

O aš truputį ne į temą paklausiu... Ar galimas dalykas, kad paprasta nagų laką valant beacetoniu valikliu sutirptu tipsai po geliu? Gelis CNI.
Atsakyti
Gal kuri turite IBD - so in love, trickled pink, peony bouquet spalvas? butu labai idomu realiai jas pamatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 07 13, 18:56)
Gal kuri turite IBD - so in love, trickled pink, peony bouquet spalvas? butu labai idomu realiai jas pamatyti g.gif

Tikcled pink turiu,neonine riuzava biggrin.gif
user posted image
Beje visos spalvos yra albiumuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 07 13, 18:53)
O aš truputį ne į temą paklausiu... Ar galimas dalykas, kad paprasta nagų laką valant beacetoniu valikliu sutirptu tipsai po geliu? Gelis CNI.

blink.gif O cia tai geras,su be acetoniniu? biggrin.gif Ciudai...nebent ana tuos nagus jame mirke- tai gal jo..alia siaop sau istirpt-to da ner buve biggrin.gif

iindrutea pirmam puslapyje yra musu albumas, ka rasi ten ziurek, ko ne-ieshkok nete mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 13, 17:51)
Ar CND shellac irgi yra kokiu senos leidybos? g.gif

Ne, sie visad vieno leidimo ir visi geri,yra tik padelku Bluskey Shelac kazkaip ten taip ebejuje anie vadinas ax.gif

ingeborgita2, na kaip tie prancuzai sekesi?Bent jau manishke sake- niekas neikur jai nedegino lempoje...Kiek uztrukai su lakavimu bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 liepos 2012 - 18:48
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 13, 19:46)
blink.gif O cia tai geras,su be acetoniniu? biggrin.gif Ciudai...nebent ana tuos nagus jame mirke- tai gal jo..alia siaop sau istirpt-to da ner buve biggrin.gif

tai va ir man neteke to girdet, kad taip atsitiktu schmoll.gif
Atsakyti
Labai idomus rudis, toks gesintas sodrus, pilkumo turintis ax.gif
user posted image
O sitas - tai shampaninis blizgalas, miksam pasemiau ir siaip puosybai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 13, 20:13)
Labai idomus rudis, toks gesintas sodrus, pilkumo turintis ax.gif

noreciau tokio savo kolekcijoje thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 13, 19:46)
ingeborgita2, na kaip tie prancuzai sekesi?Bent jau manishke sake- niekas neikur jai nedegino lempoje...Kiek uztrukai su lakavimu bigsmile.gif ?

Nu gerai....sake kad nedegino tik topa uztepus kelias sekundes juto karsti .
O su lakavimu tai neskaiciavau kiek uztrukau, nes pas drauge su saslykiukais aliukais paplepejimais tai dar vis sedziu pas ja.
Ryt darbe bus aiskiau, bet ryt berods vien pediurai tai sunku bus suskaiciuot laila. O va sekmad.jau bus ir rankyciu....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 13, 20:57)
Nu gerai....sake kad nedegino tik topa uztepus kelias sekundes juto karsti .
O su lakavimu tai neskaiciavau kiek uztrukau, nes pas drauge su saslykiukais aliukais paplepejimais tai dar vis sedziu pas ja.
Ryt darbe bus aiskiau, bet ryt berods vien pediurai tai sunku bus suskaiciuot laila. O va sekmad.jau bus ir rankyciu....

rolleyes.gif nus lauksim rezultatu...
Atsakyti
12 spalvyte yra ta Daisy firmos Natural Blush
asmeniskai man nepatinka, jauciu bandysiu parduot

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 13, 16:28)
Na ka.......... parsinesiau ir as savo kudiki, alia "laistysiu" vakarop tik cool.gif Pokolkas dziaugiuosi, glostau biggrin.gif biggrin.gif Va tuoj uzleks pazystama-daugiau kazka pasakysiu kaip ten su deginimu ir t.t bus..Bet va del faundeisheno VLN nieko neperspejo unsure.gif

ir aishku kaip gi atsilaikysi pries lakus, pagriebiau pasibandyt Supernails 2 spalvas, viens tai aukso blizgalas, kitas toks kaip she biggrin.gif rudai murzinas su aukso dulkem-bus rudeniui ax.gif

Jaaaazau mergai kaip as jums pavydziuuuuu...nu noriu ir as tos lempos...kiek ji jums pakainavo ka? Taupysiu dabar ir as ir papirksiu bigsmile.gif
O ta rude tai as irgi apziurejau, man ji irgi patiko wub.gif
Ir uzsisakiau siandien IBD Jupiter blue wub.gif Niekda as is Amazones nebuvau pirkus, tai pirmas mano pirkimas pas ta musu pardaveja biggrin.gif
Atsakyti
radau harmony gelish paletes gal kam pravers 4u.gif

http://www.alibaba.c...ish_Gelish.html

Atsakyti