Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 12, 19:08)
bet ir visas topas kazkoks keistas, burbuliuku daug ir tokiu sukietejimu

o kur jūs laikote savo priemones? Ar ne kur nors an palangės kartais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 13, 07:25)
Visu pirma reiktu pasiausti nago pavirsiu, kad lengvisu tirptu. Tada imi suvilgyta vatyte su acetoniniu valikliu (optimos linijos) dedi ant nagiuko ir apsuki su folija, ir kad geriau nusiimtu ir butu patogu namuose tai as dar pirstine siulyciau uzsideti. Ir lauki apie 10-15min.ir su mediniu pagaliuku nugramdai. Jei liko likuciu tai kartok nelupk ginkdieve.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Merginos ...... šiand. buvau nagavitoje (kaune) jau yra vasaros kolekcijos Harmony spalvos (tos 4) ir rudens.... thumbup.gif
Atsakyti
Tai vo g.gif ...
"aplaisčiau" savo naująjį pirkinį... LED 18 G lempą wub.gif ... blush2.gif ir.... nžn kaip Jums yra (na lauksim žinių iš Jolkuce's), bet man tai skaudėjo nagučius joje.... aš db buvau nusiiėmusi pora savaičių g.gif atrodo doh.gif lotuliukas.gif ir skaudėjo vos vos....toks jausmas kad gerai kimba lotuliukas.gif , na šiand. dar važiuosiu draugei daryt prancūzų doh.gif tai vo įdomu kaip jai bus.

Bet va galvojau reiks trumpai laikyti, bet Nagavita vistiek rekomendavo fundaišoną 20 s. laikyt, o spalvytes 30 s.
Atsakyti
Tikiuosi nepazeisiu sio skyrelio taisykliu blush2.gif labai ieskau kas dirba su manikiurais + pedikiurais ir ilgalaikiais lakavimais. kas butu laisvas rugpjucio 9-10 dienomis..Lauksiu pasiulymu AZ 4u.gif Vilnius.
Atsakyti
Merginos, gal galima butu prisijungt prie kurios nors vilnietes, turincios meistres kortele Nagavitoj arba Vitrinoj?

Man reiktu balto ORLY lako prancuzui, butu puiku truputi pigiau nusipirkt.

Arba jei kas pirktu sau ir galetu paimti - pervesciau is anksto $ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 13 liepos 2012 - 15:12
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 13, 15:32)
Tai vo g.gif ...
"aplaisčiau" savo naująjį pirkinį... LED 18 G lempą  wub.gif ... blush2.gif ir.... nžn kaip Jums yra (na lauksim žinių iš Jolkuce's), bet man tai skaudėjo nagučius joje.... aš db buvau nusiiėmusi pora savaičių  g.gif atrodo  doh.gif   lotuliukas.gif  ir skaudėjo vos vos....toks jausmas kad gerai kimba  lotuliukas.gif , na šiand. dar važiuosiu draugei daryt prancūzų  doh.gif tai vo įdomu kaip jai bus.

Bet va galvojau reiks trumpai laikyti, bet Nagavita vistiek rekomendavo fundaišoną 20 s. laikyt, o spalvytes 30 s.

Na ka.......... parsinesiau ir as savo kudiki, alia "laistysiu" vakarop tik cool.gif Pokolkas dziaugiuosi, glostau biggrin.gif biggrin.gif Va tuoj uzleks pazystama-daugiau kazka pasakysiu kaip ten su deginimu ir t.t bus..Bet va del faundeisheno VLN nieko neperspejo unsure.gif

ir aishku kaip gi atsilaikysi pries lakus, pagriebiau pasibandyt Supernails 2 spalvas, viens tai aukso blizgalas, kitas toks kaip she biggrin.gif rudai murzinas su aukso dulkem-bus rudeniui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 liepos 2012 - 15:34
Su pirkinukais mergelikes 4u.gif 4u.gif
Sakykit ar yra IBD koks atitikmuo
user posted image

Gal Mocha pink? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 13 liepos 2012 - 16:36
Ar CND shellac irgi yra kokiu senos leidybos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 13, 14:30)
o kur jūs laikote savo priemones? Ar ne kur nors an palangės kartais?  g.gif

priemones grazai laikomos kitoj kambario pusej nei lankas... bet pora kartu lakuojant buvo arti lempos...
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 13, 16:02)
Su pirkinukais mergelikes 4u.gif  4u.gif
Sakykit ar yra IBD koks atitikmuo

Gal Mocha pink? g.gif

Oi, ne ne ne schmoll.gif Mocha pink man visai į šitą nepanaši. Ji tokia man kažkokia slyvinė.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 13, 14:32)
Tai vo g.gif ...
"aplaisčiau" savo naująjį pirkinį... LED 18 G lempą 

Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 13, 15:28)
Na ka.......... parsinesiau ir as savo kudiki, alia "laistysiu" vakarop tik cool.gif Pokolkas dziaugiuosi, glostau biggrin.gif biggrin.gif

kaip jum pavyzdziu biggrin.gif , aisku cia jum darbo yrankis, bet as vistiek sau noreciau tokios lempos namuose, nereiktu laukti, gal kada nors cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 13 liepos 2012 - 17:49