Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 12, 13:16)
Ne ne si spalva buvo spec skirta ten kazkokaii kinu progai ar kam tai ten...visai atskira raudona, bet manau niekuom ana nesiskiria nuo kitu tiesiog va kazkokiai progai kurtas buteliukas buvo ax.gif

Ten buvo spec.isleista siems naujiesiems metams berods. Buteliukas su drakonu, neva tai drakono metams.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 12, 13:57)
Ten buvo spec.isleista siems naujiesiems metams berods. Buteliukas su drakonu, neva tai  drakono metams.

drinks_cheers.gif va va , sakau kad lyg skaiciau, kad proginis biggrin.gif Na na bigsmile.gif jau turi mazu? blush2.gif
Atsakyti
Klausimukas kaip patikrinat kiek buteliuke turinio like? g.gif
Gal kas turit IBD Marigold? g.gif
Radau,galvojau kad jis raudonas doh.gifIBD MARIGOLD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 12 liepos 2012 - 13:32
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 12, 14:20)
Klausimukas kaip patikrinat kiek buteliuke turinio like? g.gif
Gal kas turit IBD Marigold? g.gif
Radau,galvojau kad jis raudonas doh.gifIBD MARIGOLD

lotuliukas.gif geras klausimas biggrin.gif As darau taip kai teptukas nebepasiekia netgi paverciant buteliuka ant sono as jo neishmetu...kai gaunu nauja toki pat laka ar baze as tiesiog apvertus likuti supilu i nauja bonke blush2.gif ir taip isbaigiu iki galo produkta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 12, 14:46)
lotuliukas.gif  geras klausimas biggrin.gif As darau taip kai teptukas nebepasiekia netgi paverciant buteliuka ant sono as jo neishmetu...kai gaunu nauja toki pat laka ar baze as tiesiog apvertus likuti supilu i nauja bonke blush2.gif  ir taip isbaigiu iki galo produkta ax.gif

O profesionales dirbdamos kasdien kas kiek laiko keiciat baze ir topa?plius minus blush2.gif
Man tuoj vaidentis prades kad baiginejasi,kaip ir su lempom buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Parduodu viska, ko reikia ilgalaikiam nulakavimui, isskyrus lempa.
Uzsisakiau is JAV, taciau persigalvojau del lakavimo paciai.
Gal kas nori pirkti? Uzsisakiau visus base, topicus ir t.t, plius keleta laku prancuziskam ir kelias spalvas bei dovanu prideciau knyga Complete guide os manicure and pedicure (angl.kalba):

Harmony Gelish UV Soak Off Gel Polish Need a Tan - Hand & Nail Harmony

Harmony Gelish UV Soak Off Gel Polish #343 Red Roses .5 oz - Harmony

Hand & Nail Harmony Gelish Soak Off Gel Nail Polish - Little Princess - 01422 - harmony

Harmony Gelish Soak-off Gel Polish Structure Gel 0.5 Oz - Hand & Nail Harmony

Body Toolz Cuticle Pusher - Body Toolz

Harmony Foundation Base, Top if off and ph Bond - 3 PACK

Uz viska mokejau 300 Lt., ir plius knyga 54 Lt., tai atiduociau viska (ir su knyga) uz 250 Lt. (Klaipėda).
Tel 865513823
Atsakyti
o as vakar lakavau nagucius ir... mano topo sepetelis ismetimui, nebeimanoma is vis tepti... susinervinau.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 12, 17:00)
o as vakar lakavau nagucius ir... mano topo sepetelis ismetimui, nebeimanoma is vis tepti... susinervinau.

dėl ko nebeįmanoma tepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 12, 18:00)

jei sudziuvo nuo lempos, tai pakeisk kitu is paparasto lako, tik pries tai isvalyk lako likucius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 12, 18:39)
dėl ko nebeįmanoma tepti?  g.gif

sepetelis buvo sukietejes, bandziau valyt su adata, visus serelius praejau, isrinkau sukietejimus, bet..,. sepetelis pasipute ir neina tepti... vakar bandziau tepti su kinietisku teptuku, kur alia dailei pirkau,m toks platesnis buvo, bet nzn... atrodo kad per plonai kai kur pasidengia, kai kur per storai...
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 12, 19:53)
jei sudziuvo nuo lempos, tai pakeisk kitu is paparasto lako, tik pries tai isvalyk lako likucius mirksiukas.gif

bet ir visas topas kazkoks keistas, burbuliuku daug ir tokiu sukietejimu
Atsakyti
gavau ilgai lauktus lakus thumbup.gif

Ispudziai, bandziau DAISY lakiuka uzsisakyti, ziauriai tirstas, ir spalva nelabai... ner noro man ji net bandyti... bet jauciu ir parduot nelabai pavyks....

Visos spalvos jums puikiai zinomos smile.gif
IBD Slate manau puseserei labai patiks, o gal ir man prades patikt tokios spalvos...

IBD Mango, trokstu ja isbandyt smile.gif

IBD Whipped Cream pagaliau teks bandyt prancuza smile.gif

bet man dar kazkokios spalvos norisi, nors sakiau jau kai gausiu sias, bus viskas ilgam...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 12, 21:57)
gavau ilgai lauktus lakus  thumbup.gif

Ispudziai, bandziau DAISY lakiuka uzsisakyti, ziauriai tirstas, ir spalva nelabai... ner noro man ji net bandyti... bet jauciu ir parduot nelabai pavyks....

kas per spalva DAISY?
Atsakyti