Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2012 07 11, 21:57)
thumbup.gif omg geri pirkinukai
aha, pasiausiu, laikau 10 min. tada atsiraito spalva, o baze lieka prilipus stipriau, tik vietomis lengvai nusiima, tada pakartoju procedura ir vuolia lengvai nusikrapsto  ax.gif

o nuo bazės nuvalai perteklių? nes man bazė blogai nusiimdavo kai aš pertekliaus nenuvalydavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 11, 22:01)
o nuo bazės nuvalai perteklių? nes man bazė blogai nusiimdavo kai aš pertekliaus nenuvalydavau  4u.gif

schmoll.gif stengiuosi laaaabai plonai tepti, tad nenuvalineju, o gal vertetu pabandyti. Pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 07 11, 22:45)
o kokia kaina Super Nailo nagavitoj

Atrodo 35.00lt.meistrams.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 11, 22:29)
schmoll.gif stengiuosi laaaabai plonai tepti, tad nenuvalineju, o gal vertetu pabandyti. Pabandysiu  4u.gif

tai aš irgi labai plonai tepu, bet man kaip ir jums - nusiimdavo spalva, o bazė likdavo. Paskui čia netyčia užsiskaičiau tamosiukes postą, kad jei nenuimi pertekliaus, tai bazė sunkiai nusivalo. Tai tada lakuodama pabandžiau nuimti perteklių (nuiminėju su vienkartine servetėle) ir paskui, nuimant spalvą, viskas kuo puikiausiai nusiėmė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 12, 09:06)
tai aš irgi labai plonai tepu, bet man kaip ir jums - nusiimdavo spalva, o bazė likdavo. Paskui čia netyčia užsiskaičiau tamosiukes postą, kad jei nenuimi pertekliaus, tai bazė sunkiai nusivalo. Tai tada lakuodama pabandžiau nuimti perteklių (nuiminėju su vienkartine servetėle) ir paskui, nuimant spalvą, viskas kuo puikiausiai nusiėmė  4u.gif

o pukuciai nuo serveteles neprikimba?gal geriau teptuka nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 12, 09:21)
o pukuciai nuo serveteles neprikimba?gal geriau teptuka nusipirkti?

ne, neprikimba. Naudoju paprastą, pigiausią servetėlę (na tas kur ant stalo būna, pavalgius lūpoms nusivalyti smile.gif 4u.gif
O teptuko aš neturiu, nežinau kaip su juo, o gal ir geriau būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 12 liepos 2012 - 09:59
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 12, 09:59)
ne, neprikimba. Naudoju paprastą, pigiausią servetėlę (na tas kur ant stalo būna, pavalgius lūpoms nusivalyti smile.gif  4u.gif
O teptuko aš neturiu, nežinau kaip su juo, o gal ir geriau būtų  g.gif

4u.gif dekui uz patarima, tikrai pasinaudosiu
Atsakyti
labukas,
nu as jau siandien leksiu balta Orly galiukams pirkti, nes rausvas man tepesi super
gal kas jau yra mates sias spalvytes?
Spicy Fortune Limited Gel
user posted image
user posted image
user posted image
delioju krepseli ir negaliu issirinkti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 12 liepos 2012 - 10:39
QUOTE(ritukas1 @ 2012 07 12, 10:28)
gal kas jau yra mates sias spalvytes?

ar čia kalbi apie tą naują Harmony Summer kolekciją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 12, 11:49)
ar čia kalbi apie tą naują Harmony Summer kolekciją?  4u.gif

Ne ne si spalva buvo spec skirta ten kazkokaii kinu progai ar kam tai ten...visai atskira raudona, bet manau niekuom ana nesiskiria nuo kitu tiesiog va kazkokiai progai kurtas buteliukas buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
patarkit prašau, ar verta ČIA kuo nors susidomėti???? unsure.gif
Labiausiai įdomu dėl to lipnumo šalinimo skysčio ir lako valiklio?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 12, 14:16)
Ne ne si spalva buvo spec skirta ten kazkokaii kinu progai ar kam tai ten...visai atskira raudona, bet manau niekuom ana nesiskiria nuo kitu tiesiog va kazkokiai progai kurtas buteliukas buvo ax.gif

aaaaaa tada neverta, o tos kitos tai is naujos blizgios kolekcijos, tai gal ir reikia kokia pagriebti
Atsakyti