Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 11, 14:15)
angele77 va tau red hot red mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

Aciu labai 4u.gif
man noris grazios raudonos - tai sita tokia? dar ziuriu Good Gossip ir Red Roses g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 11, 15:19)
Aciu labai  4u.gif
man noris grazios raudonos - tai sita tokia? dar ziuriu Good Gossip ir Red Roses  g.gif

man ji velnishkai grazi, tik nervina kad ir 3 sluoskniais, bet kazkiek persisviecia panages,Del red roses nezinau- neturiu.O Good gosipa privalai turet- gi cia topu topas raudonas blizgalas thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 07 11, 14:01)
[/img]
man reikia gelinio lako butent tokios spalvos.ar harmony gelish its lilly tokia jei kas zinot koki laka PASIULYKYT
ir t.t.?????

Lily tai lelijava jau labiau...cia man va elementarios tos rozines panasios kaip IBD "Juliet" ar Harmony "pink smoothie" g.gif
Nes man tai kazkiek panasu g.gif http://1.bp.blogspot...600/image_6.jpg

ir vo paleteje IBD JUliet kazkuom nesa i ta OPI http://t1.gstatic.co...FDcv4W5o5I-Yf6i
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 liepos 2012 - 14:30
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 11, 09:25)
Man tai kiek esu bandžiusi tai visdėlto HG yra geriausias  thumbup.gif
Kaip taip greit tau galėjo išsinaudoti...
Gal labai daug pili ,kad net varva ?
Aš tikrai daug dirbu  doh.gif ir man to didžiausio butelio užtenka na kokiam mėn. , bet aš l. daug dirbu. Mažiuko man savaitei užtekdavo maždaug.

man tik per 2 kartus nusiima kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 11, 14:29)
man ji velnishkai grazi, tik nervina kad ir 3 sluoskniais, bet kazkiek persisviecia panages,Del red roses nezinau- neturiu.O Good gosipa privalai turet- gi cia topu topas raudonas blizgalas thumbup.gif  thumbup.gif

ACIU LABAI 4u.gif
teisinga linkme vadinas renkuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 07 11, 13:01)
user posted image
man reikia gelinio lako butent tokios spalvos.

taigi yra Opi gel color "Lucky lucky lavender" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 11, 15:45)
taigi yra Opi gel color "Lucky lucky lavender"  4u.gif

lotuliukas.gif tik va ta pati uzmaciau..va i nebus bedos thumbup.gif silvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 11, 14:45)
taigi yra Opi gel color "Lucky lucky lavender"  4u.gif

aciu, einu ieskot kur nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 11, 14:59)
lotuliukas.gif  tik va ta pati uzmaciau..va i nebus bedos  thumbup.gif  silvai  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif biški daugiau pamokėt negu už IBD ar Harmony, bet problema bus išspręsta ir satisfakcija garantuota 4u.gif

O šiaip tai sunku surasti tikrai gražią ružavą. Visos arba šviesios, blizgios, pusiau permatomos, reikia bilekiek sluoksnių, kad spalvą išgauti, arba jau tokios ryškiai barbiškos. Dar graži rožinė OPI "Panda-monium pink", tik ilgalaikio nėra to varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 11, 16:19)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biški daugiau pamokėt negu už IBD ar Harmony, bet problema bus išspręsta ir satisfakcija garantuota  4u.gif

O šiaip tai sunku surasti tikrai gražią ružavą. Visos arba šviesios, blizgios, pusiau permatomos, reikia bilekiek sluoksnių, kad spalvą išgauti, arba jau tokios ryškiai barbiškos. Dar graži rožinė OPI "Panda-monium pink", tik ilgalaikio nėra to varianto  4u.gif

Tai va jojos noretas lakas is neto foto kur ji imete ir yra OPI "Panda-monium pink", o sita levander ilgalaike bus siek tiek lelijavesne ax.gif kur mes jai siulom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 11, 15:22)
o sita levander ilgalaike bus siek tiek lelijavesne ax.gif kur mes jai siulom blush2.gif

pagūglinau, tai tikrai taip, lelijavesnė drinks_cheers.gif Bet man asmeniškai tas Lavender gražesnis už Panda-monium 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,padirbavau siandien biskiuka draugikei,gavau doze malonumo,vel poilsis kuri laika lotuliukas.gif
QUOTE(sylvia @ 2012 07 11, 14:01)
user posted image
man reikia gelinio lako butent tokios spalvos.ar harmony gelish its lilly tokia jei kas zinot koki laka PASIULYKYT

As turiu piguske tokia spalva tongue.gif Bet aisku jums netiks jei profesionalei....
SPALVA
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 11 liepos 2012 - 15:52
Sveikutes,

Gal galit patarti ar apsimoka ir pirkti toki rinkini, ir ar jis vertas? 4u.gif

http://www.groupon.c...m-Nails/8000636
Atsakyti