Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Rykute @ 2012 07 11, 21:15)
1. isdavyste esu patyrus ir aisku issiskyrus  biggrin.gif  Bet skaudesniu buna dalyku nei isdavyste. Uzsidaro vienos durys, atsidaro kitos kurios dazniausiai buna dar geresnes... Ir del to vis vien neteisiu nei jo, nei jos...

2. Man asmeniskai nei viena moteris neverta paniekos, iskyrus tos kurios palieka savo vaikus  blush2.gif
p.s. dazna ju savo meiluzius myli ir taip lengvai mylimo zmogaus negali atsisakyti...
3. O man ju visai negaila, zinau ne viena atveji kai meiluziai issiskiria su savo seimom ir ilgai, net gal ir laimingai gyvena. Taip pat nebutinai meiluzes buna netekejusios ir neturincios vaiku... tad tiesiog abu turedami seimas pasitenkina  biggrin.gif  O prie ko cia tie rubai tai nesupratau  g.gif  Dabar jau dauguma merginu ir moteru rubais ir kt. apsirupina pacios  biggrin.gif

Trumpai...esate protinga moteris thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 12, 00:06)
Nu va,tik patvirtinote mano anksciau issakytas mintis. Tik tiek ir norejau.  hihihi.gif  didis.gif

Jeigu tavo galvoje lenda idiotiskos mintys ir visiskai nepagristos,tai nereiskia,kad tai tiesa biggrin.gif .Juokingiausia,kad kalba ta,kuri merdeja sitame skyrelyje jau ne vienerius metus rolleyes.gif ,o as tik kartais uzsuku.Isvadas jau pasakiau,kodel cia sedi ir gini meiluzes,nes pati apgaudineji savo vargsa vyreli biggrin.gif .Koks jausmas buti meiluze-kekse bigsmile.gif ?Papasakok i tema mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 12, 11:36)
Jeigu tavo galvoje lenda idiotiskos mintys ir visiskai nepagristos,tai nereiskia,kad tai tiesa  biggrin.gif .Juokingiausia,kad kalba ta,kuri merdeja sitame skyrelyje jau ne vienerius metus rolleyes.gif ,o as tik kartais uzsuku.Isvadas jau pasakiau,kodel cia sedi ir gini meiluzes,nes pati apgaudineji savo vargsa vyreli biggrin.gif .Koks jausmas buti meiluze-kekse bigsmile.gif ?Papasakok i tema  mirksiukas.gif .

Jums malonu įžeidinėti vienai kitą? Prašau savo santykius aiškintis AŽ, nes man pagarba žmogui yra didelė vertybė, nesvarbu ar jis dorovingiausias ar didžiausias nusidėjėlis. Imkit po balionėlį 4u.gif 4u.gif ir elkitės ŽMOGIŠKAI.
Dabar puikiai suprantu iš kur ta netolerancija ir neapykanta kitaip besielgiančim žmogui, kokios priežastys bebūtų. Žinoma gerai jaustis teisingu, tačiau nereikia susidievinti ir teisti kitus... Atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diletant: 12 liepos 2012 - 10:57
QUOTE(diletant @ 2012 07 12, 11:48)
Jums malonu įžeidinėti vienai kitą? Prašau savo santykius aiškintis AŽ, nes man pagarba žmogui yra didelė vertybė, nesvarbu ar jis dorovingiausias ar didžiausias nusidėjėlis. Imkit po balionėlį  4u.gif  4u.gif  ir elkitės ŽMOGIŠKAI.

Tegul gauna ji tai,ko nusipelne,kiek skaitau si skyreli,tai ji pastoviai kitus zemina ir izeidineja,jei tik nuomone skiriasi,reikia su tokiais zmonemis elgtis taip,kaip jie elgiasi su kitais,gal kai pajaus,kaip tai yra "malonu",susimastys,nors abejoju tuom.Pati irgi buvau jos izeista,nors su ja bandziau zmogiskai bendrauti wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 12, 11:51)
Tegul gauna ji tai,ko nusipelne,kiek skaitau si skyreli,tai ji pastoviai kitus zemina ir izeidineja,jei tik nuomone skiriasi,reikia su tokiais zmonemis elgtis taip,kaip jie elgiasi su kitais,gal kai pajaus,kaip tai yra "malonu",susimastys,nors abejoju tuom.Pati irgi buvau jos izeista,nors su ja bandziau zmogiskai bendrauti wink.gif.

Man labiausiai padeda, kai man suduoda, kito skruosto atsukimas... blush2.gif
Negaliu būti kerštingas ir džiaugiuosi dėl to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diletant: 12 liepos 2012 - 11:00
QUOTE(northstar @ 2012 07 11, 17:00)
2. Paniekos kai kurios vertos uz tai kad net ir suzinoje kad vyras vedes ir su vaikais vistiek prilimpa kaip vantos lapas ir tarsi vagises tenkinasi vyro nuo seimos pagrobtom valandelem.

Kai kurios - prilimpa, kai kurios - neprilimpa. Bet labiausiai prilimpa vyrai, pamatę, kad moteriškė ruošiasi padus pasipustyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 07 12, 09:48)
Jums malonu įžeidinėti vienai kitą? Prašau savo santykius aiškintis AŽ, nes man pagarba žmogui yra didelė vertybė, nesvarbu ar jis dorovingiausias ar didžiausias nusidėjėlis. Imkit po balionėlį  4u.gif  4u.gif  ir elkitės ŽMOGIŠKAI.
Dabar puikiai suprantu iš kur ta netolerancija ir neapykanta kitaip besielgiančim žmogui, kokios priežastys bebūtų. Žinoma gerai jaustis teisingu, tačiau nereikia susidievinti ir teisti kitus... Atsiprašau  už  poster_offtopic.gif

Iš KTK tikitės žmogiškumo? Misija neįmanoma biggrin.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2012 07 12, 10:10)
Kai kurios - prilimpa, kai kurios - neprilimpa. Bet labiausiai prilimpa vyrai, pamatę, kad moteriškė ruošiasi padus pasipustyti smile.gif

Va čia tikra tiesa. Kuo labiau veji šalin, tuo labiau limpa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 12, 11:36)
Jeigu tavo galvoje lenda idiotiskos mintys ir visiskai nepagristos,tai nereiskia,kad tai tiesa  biggrin.gif .Juokingiausia,kad kalba ta,kuri merdeja sitame skyrelyje jau ne vienerius metus rolleyes.gif ,o as tik kartais uzsuku.Isvadas jau pasakiau,kodel cia sedi ir gini meiluzes,nes pati apgaudineji savo vargsa vyreli biggrin.gif .Koks jausmas buti meiluze-kekse bigsmile.gif ?Papasakok i tema  mirksiukas.gif .

Nebukite juokinga...na apart jusu as nesedziu miegamajame ir nesiseilioju i kitu organus ziuredama. O cia ateinu TIK diskutuoti,o ne aiskintis su tokia kaip jus.Naivi ir juokinga matyt ir gyvenime,postai neduos sumeluoti.
Dar karta zuvims parasysiu,neginu nei meiluziu,nei esu pries jas.Visada siuo klausimu netorentiska esu butent vyrams,nes...jau paaiskinau anksciau.
O jus nesiputokite taip,nes mano nuomones apie jus nepakeisite,tik taip patvirtinate mano nuomone ir tiek.
Cia jus izeidinejate visus ant kiekvieno kampo,todel kaip sakant, uzleisiu d.... kelia,juk negaila mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 12 liepos 2012 - 14:28
QUOTE(Terezza @ 2012 07 12, 11:13)
Iš KTK tikitės žmogiškumo? Misija neįmanoma  biggrin.gif
Va čia tikra tiesa. Kuo labiau veji šalin, tuo labiau limpa drinks_cheers.gif

o gal stebuklas bus, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 07 12, 13:32)
o gal stebuklas bus, a? biggrin.gif

Tokia didelė, o vis dar pasakom tiki bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jus ir cia sugebat pyktis?
Viena karta man teks paimti savo pletne ir isvanoti jus visas per jusu tuos ruzavus subinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 07 12, 14:41)
Jus ir cia sugebat pyktis?
Viena karta man teks paimti savo pletne ir isvanoti jus visas per  jusu tuos ruzavus subinius  biggrin.gif

Niekas čia tavęs nebijo irnesakyk.gif
Atsakyti