QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 10, 14:07)
O kas čia tokio?
imi ir pasakai, aš su tavim nemiegosiu, tu vedęs eik pas savo žmoną, ar kur kitur. AMEN. Man ne kartą yra siūlę meilužės pareigas, tai viskas baigdavosi tuo pačiu- sakai konkrečiai, aš tokių santykių nesuprantu ir nepateisinu, ir vyrukas labai greitai padaro reikiamas išvadas. Galiu būti meiluže vyro, kuris neturi įsipareigojimų, bet tik ne ta, su kuria išduoda savo šeimą. fui. net toks vyras tampa atstumiantis vien dėl savo mentaliteto. Tokių pasiklydusių savo vertybėse avinų labai daug, ir tik nuo meilužės galutinio žodžio priklausys, ar jis pasieks savo tikslą ar ne.

Na jei Petrute taip pasakys,atsiras Onute,kuri taip nepasakys. Nereikia buti naivioms,jei vyras nores lakstyti,tai jo statusas nesulaikys,o tuo labiau meiluzes. Ir nereikia manyti,kad meiluze turi atlikti kunigo pareigas. Jai gerai,jam gerai ir visa kita dzin.Juk ne meiluze dave izadus,buti istikima ir t.t.,todel jis turi galvoti ne galvyte,o savo galva,jei joje like kas nors dar.

Tik idomu,dauguma smerkia meiluzes,o kodel tada zmonos suzinojusios apie vyru neistikimybes taikstosi su tuo? Statusas? Vaikai? Turtinis pagrindas? Manau,kad save gerbianti moteris, neziures i vyro neistikimybe atlaidziai.