Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 10, 14:07)
O kas čia tokio? blink.gif imi ir pasakai, aš su tavim nemiegosiu, tu vedęs eik pas savo žmoną, ar kur kitur. AMEN. Man ne kartą yra siūlę meilužės pareigas, tai viskas baigdavosi tuo pačiu- sakai konkrečiai, aš tokių santykių nesuprantu ir nepateisinu, ir vyrukas labai greitai padaro reikiamas išvadas. Galiu būti meiluže vyro, kuris neturi įsipareigojimų, bet tik ne ta, su kuria išduoda savo šeimą. fui. net toks vyras tampa atstumiantis vien dėl savo mentaliteto. Tokių pasiklydusių savo vertybėse avinų labai daug, ir tik nuo meilužės galutinio žodžio priklausys, ar jis pasieks savo tikslą ar ne.

Na jei Petrute taip pasakys,atsiras Onute,kuri taip nepasakys. Nereikia buti naivioms,jei vyras nores lakstyti,tai jo statusas nesulaikys,o tuo labiau meiluzes. Ir nereikia manyti,kad meiluze turi atlikti kunigo pareigas. Jai gerai,jam gerai ir visa kita dzin.Juk ne meiluze dave izadus,buti istikima ir t.t.,todel jis turi galvoti ne galvyte,o savo galva,jei joje like kas nors dar. lotuliukas.gif
Tik idomu,dauguma smerkia meiluzes,o kodel tada zmonos suzinojusios apie vyru neistikimybes taikstosi su tuo? Statusas? Vaikai? Turtinis pagrindas? Manau,kad save gerbianti moteris, neziures i vyro neistikimybe atlaidziai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 11 liepos 2012 - 00:13
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 11, 02:05)
1. Na jei Petrute taip pasakys,atsiras Onute,kuri taip nepasakys. Nereikia buti naivioms,jei vyras nores lakstyti,tai jo statusas jo nesulaikys.Ir nereikia manyti,kad meiluze turi atlikti kunigo pareigas. Jai gerai,jam gerai ir visa kita dzin.Juk ne meiluze dave izadus,buti istikima ir t.t.,todel jis turi galvoti ne galvyte,o savo galva,jei joje like kas nors dar. lotuliukas.gif
2. Tik idomu,dauguma smerkia meiluzes,o kodel tada zmonos suzinojusios apie vyru neistikimybes taikstosi su tuo? Statusas? Vaikai? Turtinis pagrindas? Manau,kad save gerbianti moteris, neziures i vyro neistikimybe atlaidziai. ax.gif

1. Na tai Petrutė pasiųs tokį velniop ir bus sąžininga prieš save, o Onutė norės ir permiegos. Bet tai dar nereiškia, kad jei Onutė permiegos, tai ir Petrutei būtina miegot, nes na taip ar taip kažkas su tuo vyru permiegos.. čia kiekvienos pasirinkimas priklausomai nuo sąžinės. Aš tarkim žinau, kad pasakysiu ne, jei ten kokia Nataša pasakys taip, tai ir tegul, o man kas?
2. Vienos taikstosi, kitos nesitaiksto. Kaip nėra taisyklės dėl ko tie vyrai į kairę eina, taip nėra vienodų situacijų šeimose. Kitos gal atleidžia, jei mato kaip vyras nuoširdžiai jaučiasi pasimokęs iš savo klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 11, 01:16)
1. Na tai Petrutė pasiųs tokį velniop ir bus sąžininga prieš save, o Onutė norės ir permiegos. Bet tai dar nereiškia, kad jei Onutė permiegos, tai ir Petrutei būtina miegot, nes na taip ar taip kažkas su tuo vyru permiegos.. čia kiekvienos pasirinkimas priklausomai nuo sąžinės. Aš tarkim žinau, kad pasakysiu ne, jei ten kokia Nataša pasakys taip, tai ir tegul, o man kas?
2. Vienos taikstosi, kitos nesitaiksto. Kaip nėra taisyklės dėl ko tie vyrai į kairę eina, taip nėra vienodų situacijų šeimose. Kitos gal atleidžia, jei mato kaip vyras nuoširdžiai jaučiasi pasimokęs iš savo klaidos.

Na koks skirtumas,ar Petrute ar Onute,bet juk vyras savo elgesiu zemina savo moteri. Ir tuo viskas pasakyta.As esu nei pries meiluzes,nei uz jas.Bet nesuvokiu,kodel reikia kaltinti meiluze,jei vedes vyras,savo noru,eina pas ja.Gal tokiose seimose reikia perzvelgti abieju vertybes,o ne kaltinti meiluzes. ax.gif
Sakoma,viena karta atleidzia protingas,antra karta - kvailys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 10, 15:52)
giletaite  biggrin.gif  , o tos ,kurios rekia "gal ir bus ,gal ir as viena diena susuksiu romana ,negali zinot" ? ar tos turi maziau sansu negu ,kurios sako niekada  biggrin.gif  ?

Kadangi jau esu kažkiek nugyvenusi lotuliukas.gif Tai per tą laiką mačiau labai daug visokių fintų smile.gif Pasikartosiu, kad esu prieš meilužių turėjimus ir to toleravimus. Neisivaizduoju prporcijos, kurioms lengiau susirasti ar tapti meilužėmis -rėkiančioms ar tylinčioms. Bet labai juokingai atrodo, ta kuri rėkia- netoleruosiu, išdavė, pardavė ir t.t.t.t- o jeigu tas išdavikas dar ir pakankamai pasiturintis....pašūkalioja ir toliau toleruojasi..... Arba ta, kuri visko netoleruoja lotuliukas.gif o pati tyliai romaniuką suka...... Manau ne viena iš mūsų turi n+k tokių pvz. Taip, kad kai rožiniai akiniai dar ant nosies-klyksmas vienoks, o kai jie susinešioja-veiksmai kitokie smile.gif sad.gif
Atsakyti
Vakar išgirdau tokią frazę: chorošyj levak ukrepliajet brak.

O! Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 11, 11:20)

O! Ką manote?

Ne visi taip sugebėtų, bet logikos tame yra. Variantas kai tiesa išaiškėja. Tikriausiai kai noras išsaugoti šeimą didelis - toks "kataklizmas" šeimoje verčia rimtai "inventorizuoti" santykius, be nutylėjimų ir pagrąžinimų. Tada randasi tų santykių problemų išgryninimas, priežasčių kodėl taip atsitiko radimas ir suvokimas. Tada toks pasakymas turi logikos. O jei kalba eina apie ėjimą į šoną bet tai dar neatskleista. g.gif g.gif O kame ta stiprybė? Tai "korozija" - santykių rūdyjymas, o ne stiprybė. Bent jau aš taip manau.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 11, 11:20)

O! Ką manote?

Būna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 11, 12:20)

O! Ką manote?

Tada tikriausiai ne taip smirdi vyro kojinės, neerzina kai čiapsi šmapsi ir t.t.t ir ne taip pyktis kai ko nesusitvarko ir t.t.t
Atsakyti
Poziuris tik teigiamas bigsmile.gif
vyras tai nekaltas, jis turi dvi galvas, o ta kita tai nesuvaldoma- tai jis nepakaltinamas, zmona kalta, o jei pati prisidirbo, tai prie ko cia ta meiluze, na nebent meiluze taip kelia pastoja kaip Briljantinej Rankoj prostitute Stambule... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 11 liepos 2012 - 13:01
QUOTE(burbanti @ 2012 07 09, 20:00)
O man meiluzes netrukdo.Jos kaip misko sanitarai. Jos atlieka  pacius slyksciausius  dalykus, kuriuos zmonos atsisako daryti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokius?

QUOTE(northstar @ 2012 07 09, 23:51)
Nu kas dirbs uz dyka? Dar meiluzems reiktu issireikalauti kompensacijas uz vienisas Kaledas, Naujus Metus  biggrin.gif O kur dar linksmai praleistos atostogos su zmona ir vaikais  bigsmile.gif

Nebutinai jos vienisos mirksiukas.gif

QUOTE(lauramedis @ 2012 07 10, 08:36)
Ir as manau kad nevisada meiluze buna dovanom apipilama. Cia gal labiau turtinguju vyru privilegija, jie gali sau leisti islaikyti ir zmona ir ne viena meililuze (bet paprastai situ meiluzes tik barakudos ir buna...). Bet juk yra ir vidutinisku pajamu vyru ar ir visai basu, bet ir tie mauna i kaire dainuodami smile.gif Ne visos meiluzes tos naudos ir vaikosi, kitai tiesiog gera buti su tuo vyru, gal net ir myli ana. Tokiu atveju tikrai nesitiki daugiau, nei kartu praleisto laiko, artumo. Juk ji vistiek pirmoj eilej yra moteris, taigi kaip ir zmona, gali buti ir plesri barakuda ir meili katyte.

As irgi taip manau, neneigsiu, buna santykiai is isskaiciavimu, taciau buna tiesiog malonus abipusiai mainai - meiluziavimas.

QUOTE(burbanti @ 2012 07 10, 10:41)
Zmonos nesivargina parsidavineti uz menkas dovanas. Tegul tai daro meiluzes.

Oi komedijante tu biggrin.gif

QUOTE(KTK @ 2012 07 10, 13:16)
Tai aisku,kai kiti vyrai neziuri,tai kas belieka,tik prasideti su vedusiu  lotuliukas.gif ,kaip sakant,paskutine viltis  biggrin.gif .

O jei ir ji istekejus? Vel grisiu prie tu procentu smile.gif jei jiem abiem seimose truksta tik po 25procentus, vienas is kito gauna papildymus ir volia.

QUOTE(lauramedis @ 2012 07 10, 16:05)

Ir istikruju ne viena meiluze isklauso ir paguodzia. Netgi prostitutes tai daro, jos aplamai neblogos psichologes. Daznai zmonai ta daryti tingisi, neatrodo verta.

Tas tiesa. Meiluzes (ar prostitutes) nevisada atlieka sex paslaugas. Speciau, jog kas 5 vyras nori tiesiog issikalbeti, kad ji isklausytu, suprastu.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 11, 12:31)
Ne visi taip sugebėtų, bet logikos tame yra. Variantas kai tiesa išaiškėja. Tikriausiai kai noras išsaugoti šeimą didelis - toks "kataklizmas" šeimoje verčia rimtai "inventorizuoti" santykius, be nutylėjimų ir pagrąžinimų. Tada randasi tų santykių problemų išgryninimas, priežasčių kodėl taip atsitiko radimas ir suvokimas. Tada toks pasakymas turi logikos. O jei kalba eina apie ėjimą į šoną bet tai dar neatskleista. g.gif  g.gif  O kame ta stiprybė? Tai "korozija" - santykių rūdyjymas, o ne stiprybė. Bent jau aš taip manau.

Jau esu kažkur šitam skyrelį rašius, bet pakartosiu citatą iš vieno filmo. "Nei vienas žmogus negali patenkinti savo sutuoktinio poreikių 100procentų. Jei meilužis užpildo trūkstamus 10proc., tik tuomet gali tikrai nuoširdžiai džiaugtis gaunamais 90proc.".

QUOTE(giletaite @ 2012 07 11, 13:43)
Tada tikriausiai ne taip smirdi vyro kojinės, neerzina kai čiapsi šmapsi ir t.t.t ir ne taip pyktis kai  ko nesusitvarko ir t.t.t

Be abejo, kai žmogus paskendęs romantikoje, jis yra labiau patenkintas gyvenimu, nuolaidesnis ir labiau pro pirštus žiūrintis į supančių žmonių silpnybes, tame tarpe ir savo sutuoktinio.
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2012 07 11, 13:14)
Jei meilužis užpildo trūkstamus 10proc., tik tuomet gali tikrai nuoširdžiai džiaugtis gaunamais 90proc.".

Negaliu sutikti su tokia pozicija, nes pasakymas, kad viskas gerai, o tų 10% nubėgimas ir vogčiomis pasiėmimas yra vardan abiejų bendro labo - skamba kaip bandymas rasti argumentų savo poelgio pateisinimui. Aš irgi kažkur jau rašiau, kad geriems dalykams (o čia bandoma pristatyti tai kaip gerą dalyką, nes nu juk kad abiems būtų gerai) pasiteisinimų nereikia, o jei tai nelaikoma pasiteisinimu - tai netaps problema nueiti pas partnerį ir pranešti jam apie tą "gėrį" daroma vardan abiejų labo. biggrin.gif

Va iš to ir kyla išvada (bent jau man asmeniškai), kad nubėgimas ir pasiėmimas to ko trūksta šeimoje negali būti įvardinamas kaip įnašas į santykių darną. Tai labiau savo asmeninių poreikių patenkinimas gailint prarasti tai kas sukurta (vaikai, buitis), bet tai ir yra santykių "korozija". Santykių "cementu" to nepavadinsi, o jei kažkam kyla tokia šio reikalo asociacija - tai tegul pas savo partnerį ir pasitikrina, ar tai jau toks geras "cementas" biggrin.gif
Atsakyti