Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

tai va, va Juste, ka aš ir turejau omeny- sušuniu reik dirbt ir bendraut ( nebus jam gerai nei daugiabučio mirksiukas.gif vonioj nei namų kiemo palociuos VIENAM gerai)

Bafi siunčia pačius nuoširdžiausius gražiausius šonkauliukus, oi.........linkejimus............. irlinksmu bei turiningu atostogu, lauksim jusu grįžtant su geriausiais apdovanojimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareci @ 2012 07 12, 15:40)
Ir dar.. kadangi gyvenu gana nedideliam bute, tas aptvarėlis būtų nelabai "į temą", todėl galvoju ar būtų labai blogai jei šuns vietą įrengčiau tarkim vonioje, kur išeidama galėčiau jį uždaryti?

QUOTE(Agnnyte @ 2012 07 12, 16:05)
Iš skaudžios patirties galiu pasakyti - blogai.
Visų pirma, šuo lieka tamsoj (negi deginsit nuolat vonioj šviesą)? Tam mūsų įprastam bute vonia dažniausiai būna labai nedidelė patalpa.

QUOTE(vidal @ 2012 07 12, 16:46)
Dėl vonios( valdiškos) pilnai pritariu Agnnytei.Esu įsitikinus, kad - BUS BIGLIUI PER KARŠTA.

Na mūsų Grantas "užaugo" valdiškoj vonioje biggrin.gif Ir žinokit jam ten labai patiko. Ir dabar ten nueina pamiegoti, nors ir nelabai ir betelpa po vonia. Visą vonią buvom pertvarkę taip, kad nebūtų ką sugraužti, nugraužti ir t.t. Dėl šviesos, taip ji būdavo įjungta, tačiau dėl Granto man nebuvo gaila poros litų. Negaliu pasakyti kaip būtų jei visą gyvenimą jį reikėtų laikyti vonioje, tačiau kai mūsiškis ten pabuvo uždarytas tik pora mėnesiukų tai nieko blogo jam neatsitiko. Šiuo metu Grantas išbūna visą darbo dieną niekur neuždarytas ir visi mūsų buto baldai sveiki, laidai nenugraužti ir t.t. Tačiau čia vėl viskas priklauso nuo auklėjimo, pačio šuns ir t.t.
Manau svarbiausia yra tinkamai šunį iškrauti, su juo užsiimti.

QUOTE(Justė @ 2012 07 12, 22:30)
O mes ryt keliam sparnus Bulgarijon. Apturėsim šuniškas beveik dviejų savaičių atostogas bei parodų maratoną. Palinkėkit sėkmės ir gero oro!

Ir Jūs netinginiaukit visos, džiaukitės sparčiai bėgančia vasara drauge su savo bigliais! wink.gif

Sėkmės 4u.gif

P.S. Grantuoi ši vasara super aktyvi. Iškylos prie ežėrų, plaukimas baidarėmis, todėl manau jis nesiskundžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareci @ 2012 07 12, 21:07)
O pats antkaklio plotis koks turetu buti?smile.gif dar skaitau kad visi sunis skatina skanukais tai noriu paklaust kur juos isigyjat, kokie geriausi?

pirmasis mūsų antkaklis buvo siauresnis, reguliuojamas. Dabar platesnį nešiojam.
Turėjom kelių rūšių, bet labiausiai patiko tie "medžiaginiai" , va tokie maždaug
user posted image

Skaniukus anksčiau pirkdavau ir be reikalo leisdavau pinigus. Daug geriau, pigiau ir skaniau juos patiems pasidaryti. Virtos kepenėlės, širdelės, galų gale fermentinis sūris labai tinka šunims. Mėsą virti be druskų ir prieskonių, galima padžiovinti orkaitėje, kad būtų sausesni 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 13, 08:04)
pirmasis mūsų antkaklis buvo siauresnis, reguliuojamas. Dabar platesnį nešiojam.
Turėjom kelių rūšių, bet labiausiai patiko tie "medžiaginiai" , va tokie maždaug
user posted image

Skaniukus anksčiau pirkdavau ir be reikalo leisdavau pinigus. Daug geriau, pigiau ir skaniau juos patiems pasidaryti. Virtos kepenėlės, širdelės, galų gale fermentinis sūris labai tinka šunims. Mėsą virti be druskų ir prieskonių, galima padžiovinti orkaitėje, kad būtų sausesni  4u.gif

Kaip smagu kai aiškėja viskas po truputį smile.gif O kaip jus ar rizikavote ir savo mažylį be visų skiepų vesdavote bent trumpam į lauką ar viską tik namie darėte? Ir kokiu maisteliu mažylį geriausia šerti? Ar reikia duoti ir žmogiško maisto (varškės, mėsytės ir pan)? Ar maistelį reikia mirkyti? Beje kaip čia įkelti nuotraukas, parodyčiau tėvelius, negaliu kookie man jie nerealus abu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(gintareci @ 2012 07 13, 07:23)
Kaip smagu kai aiškėja viskas po truputį smile.gif  O kaip jus ar rizikavote ir savo mažylį be visų skiepų vesdavote bent trumpam į lauką ar viską tik namie darėte? Ir kokiu maisteliu mažylį geriausia šerti? Ar reikia duoti ir žmogiško maisto (varškės, mėsytės ir pan)? Ar maistelį reikia mirkyti? Beje kaip čia įkelti nuotraukas, parodyčiau tėvelius, negaliu kookie man jie nerealus abu smile.gif))

aš labai atsargiai vedžiau be paskutiniojo skiepo. Tad greit išmokom namie visai nedaryti. Jau 4.5 mėn. visus gamtinius reikalus atlikdavo lauke. Kiti griežtai neveda.
Dėl maisto kas geriausia turbūt nieks neatsakys vienareikšmiškai. Aš esu už l.kokybišką, begrūdį sausą maistą. Pirma šėriau Orijen maisteliu, po to perėjom ant Fish4Dog. Abu begrūdžiai ir gerai vertinami.
Aš prieš žmogišką maistelį, nebent skaniukų pavidalu.
Jei neklystu, iki 4 mėnesių mirkiau maistą. Iš vakaro paros normą užmerkiu, kitą dieną duosu. dabar jau seniai nebemirkom.

Nuotrauką kompiuteryje turi ar interneto nuorodoj kokioj?
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 13, 10:01)
aš labai atsargiai vedžiau be paskutiniojo skiepo. Tad greit išmokom namie visai nedaryti. Jau 4.5 mėn. visus gamtinius reikalus atlikdavo lauke. Kiti griežtai neveda.
Dėl maisto kas geriausia turbūt nieks neatsakys vienareikšmiškai. Aš esu už l.kokybišką, begrūdį sausą maistą. Pirma šėriau Orijen maisteliu, po to perėjom ant Fish4Dog. Abu begrūdžiai ir gerai vertinami.
Aš prieš žmogišką maistelį, nebent skaniukų pavidalu.
Jei neklystu, iki 4 mėnesių mirkiau maistą. Iš vakaro paros normą užmerkiu, kitą dieną duosu. dabar jau seniai nebemirkom.

Nuotrauką kompiuteryje turi ar interneto nuorodoj kokioj?

O paros norma tokia kokia nurodyta ant pakuotes duodavai? Turiu kompiuteryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareci @ 2012 07 13, 09:11)
O paros norma tokia kokia nurodyta ant pakuotes duodavai? Turiu kompiuteryje smile.gif

jo, pagal normą ant pakuotės. Teg būna lentukės pagal amžių, svorį smile.gif

Jei kompe, tai sumažintą foto gali kabinti tiesiai rašydama žinutę. lango apačioj, kur rašai žinutę yra
Prie šios žinutės galite prisegti failą.
Maksimalus failo dydis: 96.45k

parenki, įkeli tą priedą ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 13, 10:35)
Jei kompe, tai sumažintą foto gali kabinti tiesiai rašydama žinutę. lango apačioj, kur rašai žinutę yra
Prie šios žinutės galite prisegti failą.
Maksimalus failo dydis: 96.45k

Tam, kad taip įkelt nuotraukas leistų, reikia būt parašius, lyg 100 žinučių. Geriausia kelt per kokią talpyklą. Yra tema apie nuotraukų įkėlimą. Ten paaiškinta pažingsniui.
Atsakyti
Va manosios tėveliai smile.gif gal kam yra tekę susidurti su šiais gražuoliais? smile.gif

http://www.beagle.lt/jvada_en.htm
Atsakyti
QUOTE(gintareci @ 2012 07 13, 09:53)
Va manosios tėveliai smile.gif gal kam yra tekę susidurti su šiais gražuoliais? smile.gif

http://www.beagle.lt/jvada_en.htm

tėtukas be galo gražus wub.gif . Aplamai man visi bigliai labai gražūs - kreizėju dėl jų wub.gif .
Bet gražiausiais biglių patinas Lietuvoje man yra Mukas iš Daumilų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 13 liepos 2012 - 10:10
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 13, 11:09)
tėtukas be galo gražus  wub.gif . Aplamai man visi bigliai labai gražūs - kreizėju dėl jų  wub.gif .
Bet gražiausiais biglių patinas Lietuvoje man yra Mukas iš Daumilų  wub.gif

Aha man irgi susko protelį wub.gif O gal žinote ar nėra pavojinga imti mažiausią šuniuką iš vados? Nebus paskui jis ligotas labai? Ir nuo kada geriausiai jau bigliukų charakteriai atsiskleidžia, kad būtų galima rinktis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareci @ 2012 07 13, 10:13)
O gal žinote ar nėra pavojinga imti mažiausią šuniuką iš vados? Nebus paskui jis ligotas labai? Ir nuo kada geriausiai jau bigliukų charakteriai atsiskleidžia, kad būtų galima rinktis? smile.gif

dydis tikrai nieko neįtakoja. Maniškis irgi buvo smulkiausias iš patinėlių. Po to visi daugmaž susilygino. Smulkiausias gali ateity ir didžiausiu būti biggrin.gif

Charakteris atsiskleidžia nuo pirmos dienos turbūt biggrin.gif

O savo mažylio foto neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 13 liepos 2012 - 10:15