QUOTE(CESARIA @ 2012 07 15, 10:09)
Patiko man apie kvepalus
kaip būnant Grase jų nenusipirkti, neįsivaizduoju
Ar gerai išsirinkot, ar prilipo kvapas? (aš savųjų grįžus namo nenaudoju, ten matyt man kitaip kvepėjo)
Patiko man apie kvepalus

kaip būnant Grase jų nenusipirkti, neįsivaizduoju

Ar gerai išsirinkot, ar prilipo kvapas? (aš savųjų grįžus namo nenaudoju, ten matyt man kitaip kvepėjo)
Kvepalų kvapas prilipo - juk apie valandą

rinkomės. Tik įspūdis, kad kvapas nesilaiko taip ilgai , kaip Sarminių kvepalų.
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 14, 12:41)
Arturas super
Labai patriotiski Jusu marskineliai.
Dukra tai grazuole 
Arturas super

Labai patriotiski Jusu marskineliai.

Dukra tai grazuole
Visų pirma dukros vardu dėkoju už gražius žodžius

O apie patriotizmą: buvau, esu ir liksiu Lietuvos patriotu - ir čia rimtai, be maivymosi.
Dėl tos nuotraukos - tai turbūt visi supratote mano jumorą.
QUOTE(oddity @ 2012 07 14, 12:46)
Man Arturo jumoro jausmas begalo patinka. Labai pagyvina reportažą. Ir baltas pavydas, kad Monake pabuvojote kaip vietiniai, turėjote asmeninius gidus ir nakvynę
Labai laukiu tęsinio, nes Monakas man nr 1 Europoje. Jau metai laiko po apsilankymo jame, sapnuoju bent kartą į savaitę, kad vis dar vaikštau jo gatvėmis

Man Arturo jumoro jausmas begalo patinka. Labai pagyvina reportažą. Ir baltas pavydas, kad Monake pabuvojote kaip vietiniai, turėjote asmeninius gidus ir nakvynę
Labai laukiu tęsinio, nes Monakas man nr 1 Europoje. Jau metai laiko po apsilankymo jame, sapnuoju bent kartą į savaitę, kad vis dar vaikštau jo gatvėmis
Dėl tikrai objektyvių priežasčių dukterėčia su vyru negalėjo mums skirti daug laiko, tad negalėjo leisti sau būti mūsų gidais. Bet iš jų gavome labai daug informacijos. GPS jie sudėliojo visus lankytinus taškus. Pasikartosiu - lieku jiems dėkingas už suteiktą galimybę susipažinti su Žydruoju Krantu

.
Astra777 - atleidžiu

. Juk temos tam irkuriamos, kad joje galėtume pareikšti savo nuomonę, pasidalinti savo įspūdžiais.