Tiek gražių žodžių pasakyta, kad net sunku ką bepridurti. Šitas paskojimas mano favorituose Žavėjausi, kad nenuleidote rankų ir toliau keliavote, kaip buvo suplanuota. Nors šitoje vietoje mano pasakojimas būtų pasisukęs apie daug emocijų ir daug negražių žodžių automobilio atžvilgiu , jūsų pasakojimas taip nepakrypo ir dėl to dar kartą pasitvirtino, kad kaip ir kiekvienoje kelionėje, negeri atsiminimai išblėsta, tampa nebe tokie svarbūs, o lieka tik mieli širdžiai. Sėkmingų tolimesnių kelionių (nes net neabejoju, kad jų dar bus )
QUOTE(Agnytė @ 2012 09 18, 16:10)
Tiek gražių žodžių pasakyta, kad net sunku ką bepridurti. ... Sėkmingų tolimesnių kelionių (nes net neabejoju, kad jų dar bus )
Ačiū už gerus žodžius ir dar geresnius linkėjimus .
QUOTE(Aidluka @ 2012 09 16, 11:13)
Artūrai, na jau kokį malonumą apturėjau skaitydama tavo svajonę sunku net žodžiais apsakyt - ir nuotraukos, ir pasakojimas - viskas tiesiog tobula Kaip smagu, kad pasakišką svajonę pavertei realybe ....
... Artūrai, visai tavo gražiai šeimynai linkiu daug įspūdingų kelionių ir visiškai nesvarbu kokios jos bus svarbiausia, kad tik būtų Vaikai... taip, tikra tiesa, greitai vaikai užauga aukšti kaip liepos, bet vertybės įskiepytos šeimos lieka visam gyvenimui... kelionių virusu juk užkrėtei ir savo atžalas Tikrai netikiu, kad tai buvo paskutinė Jūsų visos šeimos kelionė drauge Nė kiek nenustebčiau, jei vieną dieną dukriukas, pati suorganizuos kokią kelionę, o tėtukui tik vairuotoju (na gal dar truputį ir sponsoriu ) reiks pabūti
... Artūrai, visai tavo gražiai šeimynai linkiu daug įspūdingų kelionių ir visiškai nesvarbu kokios jos bus svarbiausia, kad tik būtų Vaikai... taip, tikra tiesa, greitai vaikai užauga aukšti kaip liepos, bet vertybės įskiepytos šeimos lieka visam gyvenimui... kelionių virusu juk užkrėtei ir savo atžalas Tikrai netikiu, kad tai buvo paskutinė Jūsų visos šeimos kelionė drauge Nė kiek nenustebčiau, jei vieną dieną dukriukas, pati suorganizuos kokią kelionę, o tėtukui tik vairuotoju (na gal dar truputį ir sponsoriu ) reiks pabūti
Aidluka, labai smagu, kad tau patiko mano "Kelionė į svajonę". Po tavo pažado keliautojų - plepučių temoje perskaityti mano reportažą šiek tiek su nerimu laukiau atsiliepimo - juk važiavom tavo pramintais keliais. Bet mano pasakojimu, kaip matau, nenusivylei .
Ir nuoširdus už tavo nuostabius linkėjimus - kad jie taip tiesiai Dievui į ausį.
O dabar jau nebeišsisuksi - laukiam nesulaukiam tavojo reportažo apie kelionę į Turkiją.
QUOTE(Arturas15 @ 2012 09 22, 00:36)
Aidluka, labai smagu, kad tau patiko mano "Kelionė į svajonę". Po tavo pažado keliautojų - plepučių temoje perskaityti mano reportažą šiek tiek su nerimu laukiau atsiliepimo - juk važiavom tavo pramintais keliais. Bet mano pasakojimu, kaip matau, nenusivylei .
Ir nuoširdus už tavo nuostabius linkėjimus - kad jie taip tiesiai Dievui į ausį.
Arturai, na kaip tau galėjo šauti į galva mintis, kad galėčiau nusivilt Nejuokauk taip Iš tikro, bent jau man, skaityti reportažus iš tų vietų kur buvau yra net įdomiau, nei ten kur nebuvau - smagu pamatyt regėtus grožius kitų keliautojų akimis Visada grįžus iš kelionės, perskaitau visus fotoreportažus kuriuos skaičiau ruošdamasi kelionei Ir kartais toks juokas iš savęs suima... atrodo tiek neaiškumu buvo tada skaitant, tiek klausimų kilo, o dabar taip viskas aišku, taip paprasta... Gėris yra tie mūsų visų fotoreportažai
Pst. Dievas ausis tikrai turi
QUOTE(Arturas15 @ 2012 09 22, 00:36)
O dabar jau nebeišsisuksi - laukiam nesulaukiam tavojo reportažo apie kelionę į Turkiją.
Na, žiūriu spaudimas jau iš visų pusių man daromas Nebeturiu galimybės atsitraukti - einu vykdyt pažadų
Arturai, noreciau Jusu paklausti, kaip buvo kelias nuo Grenoblio i apacia ten kalnai, ar lyguma. Planuojam kelione i Provanca per Kaledas, as laukiuosi, i kalnu vingiuotus keliukus nelabai noreciau listi
Gaila, kad neaplanket Liono, labai grazus miestas (svajoju aplankyti), Avinjono ir Marselio. Mes planuojam mazdaug tokia kelione Nica- Montekarlas, Aix en Provance, Avinjonas, Marselis
Dar noriu paklausti, ar Grace kvepalai pigiau
Kiek laiko mazdaug skirti Nicai ir Montekarlui?
Gaila, kad neaplanket Liono, labai grazus miestas (svajoju aplankyti), Avinjono ir Marselio. Mes planuojam mazdaug tokia kelione Nica- Montekarlas, Aix en Provance, Avinjonas, Marselis
QUOTE(ZBITKA @ 2012 11 15, 18:13)
Arturai, noreciau Jusu paklausti, kaip buvo kelias nuo Grenoblio i apacia ten kalnai, ar lyguma. Planuojam kelione i Provanca per Kaledas, as laukiuosi, i kalnu vingiuotus keliukus nelabai noreciau listi
Zbitka, nuo Grenoblio mes sukom link Sisterono ir žemyn link Castellane vadinamu Napoleono keliu (nuotraukos iš ten - penktame šio reportažo puslapyje). Iki Sisterono kalnų nedaug, na, o Napoleono kelyje jau visko radome: serpantinų, pakilimų ir staigių nusileidimų. Bet Jūs turbūt važiuosite kitu keliu: link Frėjaus, toliau - Aix-en-Provence ir į viršų. Koks kelias ten - nežinau. Bet Google žemėlapiuose su žmogeliuku galite apžiūrėti visą kelią.
Dėl kvepalų pigumo: žiūrint su kuo lyginti. Kadangi kitur mes kainomis nesidomėjome, tai galiu lyginti tik su kainomis Lietuvoje: jos praktiškai tokios pat. Tik būnant Grace neįmanoma nenusipirkti kvepalų .
Monakui mano manymu užtenka pilnai dienos: egzotiškas sodas, Monako vila, Montekarlo kazino. Na, nebent norėsite jame daug pinigų pralošti - tada ir savaitės gali neužtekti O Nicos mes daug nematėme - buvo labai karšta, norėjosi greičiau pasinerti į Viduržiemio jūrą. Mano manymu, gero pusdienio užtektų.
Gal kiek padėjau?
QUOTE(Arturas15 @ 2012 11 15, 22:10)
Dėl kvepalų pigumo: žiūrint su kuo lyginti. Kadangi kitur mes kainomis nesidomėjome, tai galiu lyginti tik su kainomis Lietuvoje: jos praktiškai tokios pat.
Arturai15, drįsčiau paprieštarauti...žiūrint kokių kvepalų reikia, pvz. aš parfuomuotą vandenį ir tikrus kvepaliukus pirkau Fragonard specializuotoje parduotuvėje, tai kainos iš pradžių tikrai šokiravo---ne dėl brangumo, o pigumo...tačiau čia nėra tų tradicinių kvepalų, todėl reikia numatyti, kad parduotuvėje užtruksite ilgiau, kol atsirinksite ko Jums reikia.
ZBITKA, jei tau reikės...atsiiųsiu internitinę nuorodą, kur yra visa jų produkcija su kainomis.
QUOTE(Astra777 @ 2012 11 16, 08:21)
Arturai15, drįsčiau paprieštarauti...žiūrint kokių kvepalų reikia, pvz. aš parfuomuotą vandenį ir tikrus kvepaliukus pirkau Fragonard specializuotoje parduotuvėje, tai kainos iš pradžių tikrai šokiravo---ne dėl brangumo, o pigumo...tačiau čia nėra tų tradicinių kvepalų, todėl reikia numatyti, kad parduotuvėje užtruksite ilgiau, kol atsirinksite ko Jums reikia.
Dabar galvoju: Fragonard - turbūt tas pastatas, kur per kelis aukštus muziejus, o apačioje didelė parfumerijos parduotuvė ? (Reportaže esu įmetęs nuotrauką iš muziejaus). Jei taip, tai ten tikrai didelė parduotuvė, daug pardavėjų, ir laaaabai daug visokios parfumerijos. Ten tikrai ilgai užtruksi, kol išsirinksi sau tinkamą prekę. Mes šią parduotuvę tik prabėgome, tad apie kainas nieko pasakyti negaliu.
QUOTE(Arturas15 @ 2012 11 16, 10:36)
Dabar galvoju: Fragonard - turbūt tas pastatas, kur per kelis aukštus muziejus, o apačioje didelė parfumerijos parduotuvė ? (Reportaže esu įmetęs nuotrauką iš muziejaus). Jei taip, tai ten tikrai didelė parduotuvė, daug pardavėjų, ir laaaabai daug visokios parfumerijos. Ten tikrai ilgai užtruksi, kol išsirinksi sau tinkamą prekę. Mes šią parduotuvę tik prabėgome, tad apie kainas nieko pasakyti negaliu.
Pačiame muziejuje brangu...reikia iš jo išeiti, ir iš karto kitoje gatvės pusėje yra šios produkcijos parduotuvė, gal ji nėra labai didelė, tačiau joje nepamatysi jokių pažįstamų kvepalų pavadinimų, yra pagrindiniai kvapai ( kaip supratau po to juos maišant kiti kvepalų gamintojai išgauna kitus kvapus), daugelis iš jų natūralūs... gal jau gana apie kvepalus šioje temoje,
QUOTE(Astra777 @ 2012 11 16, 08:21)
ZBITKA, jei tau reikės...atsiiųsiu internitinę nuorodą, kur yra visa jų produkcija su kainomis.
Atsiuskit As turiu silpnybe parmumerijai, galvoju gal uzsukus i Graca sudrebes kojos
QUOTE(Arturas15 @ 2012 11 16, 10:36)
atsargiai ! Fragonard (Grasse) gana aitrus kvapas, ne kiekvienas atlaiko.
Aplankykit verciau Cannes, Mougins, Antibes, bent bus i ka paspoksoti !
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2012 11 16, 13:41)
Atsiuskit As turiu silpnybe parmumerijai, galvoju gal uzsukus i Graca sudrebes kojos
Jei tu nescia (pagal tavo irasa salia avataro) - nepatariu eit i muzieju, gali pasidaryt labai bloga.
QUOTE(Sypsokites @ 2012 11 21, 02:32)
atsargiai ! Fragonard (Grasse) gana aitrus kvapas, ne kiekvienas atlaiko.
Jei tu nescia (pagal tavo irasa salia avataro) - nepatariu eit i muzieju, gali pasidaryt labai bloga.
o taip, jei per nėštumą padidėjęs super jautrumas kvapams , tačiau mūsų vizito metu kažkokių ypatingų ir aštrių kvapų aš neužuodžiau, tad tikrai nematau priežasties dėl ko ten negalima apsilankyti , arba mes ne apie tą patį muziejų kalbame, nes kai važiavome buvo kryptis į kažkokį muziejų už Graso besileidžiant žemyn link Kanų, o šis buvo miesto centre, tačiau išėjus iš karto "atsimuši" į Fragonard parduotuvę...tai gal čia tas pats ...be to, man Antibai ir Kanai ypatingai kažkokio įspūdžio nepaliko ...tačiau būnant tokioje vietoje, sutinku, kad ir į šias vietas reikėtų nuvažiuoti
Arturai, atsiprašau už
Marsrutas jau suplanuotas- Nizza, Aix en Provence, Arles, Nimes, Avignon..i Graca neuzsuksim, gal kita kart. Monaka paliksim kitam kartui, nes jis arciau musu.
Manau, Arturas nesupyks
Manau, Arturas nesupyks