QUOTE(O cheri cheri @ 2012 08 02, 03:01)
Nors ir gavosi šioks toks nukrypimas su tom pakalnėm, bet aš už jo užsikabinau Kadangi neturiu jokio vyro, kad paaiškintų, tai prašysiu jūsų šiek tiek plačiau Nes aš esu iš tų, kurie VISADA važiuoja ne su įjungta pavara, o su nuspaustu stabdžiu
Tai visgi kuris variantas yra ekonomiškesnis, kuris "sveikesnis" mašinai, ir kodėl?
Tai visgi kuris variantas yra ekonomiškesnis, kuris "sveikesnis" mašinai, ir kodėl?
Aruna pradėjo, o stopkaime atsakė labai išsamiai - nėra nė ko pridurti .
QUOTE(vidiga @ 2012 08 02, 10:14)
"keliaujant" kartu susidarė įspūdis, jog Jums pavyko labai gerai suplanuoti maršrutą, kadangi, per sakyčiau salyginai trumpą laiką, nuvažiavot labai daug ir pamatėt dar daugiau , tačiau visai nesijautė skubėjimo , rodės mėgaujatės kiekviena akimirka ir visur spėjate
Taip, planavimui buvo skirta labai daug laiko. Kartais net žmona vakarais niurzgėdavo, kad aš paskendęs interneto platybėse ir per mažai dėmesio jai skiriu . Bet po kelionės ji suprato, kad neveltui tiek buvo apribotas dėmesys jai .
mes visada laikėmės principo, kad nereikia kelionėje per daug užsigriebti, nes nieko iki galo nepamatai ir nespėji pasimėgauti, o ypač pailsėti, jei numatytas tarpelis kur nors prie šiltos jūros , taip bent pasirodydavo iš kitų kelionių aprašymų, kurie l. skuba pamatyti "viską", o galiausiai grįžta l. pavargę ir nepailsėję.... tačiau Jūsų kelionė privetė susimastyti gal mes per daug brangaus laiko prarandam ieškant nakvynės... ko gero taip ir bus
Po užpernykštės kelionės supratau, kad kelionė per trumpa, kad dar reiktų tikrai nemažai laiko skirti nakvynių paieškai. Tad aukodamas dalį laisvės, visas nakvynes užsisakau iš anksto. Žinoma pavydžiu jauniems, galintiems nakvoti bet kur. Pavyzdžiui, vilmaa savo reportaže rašė, kad vienam kempinge vietoj vienos nakvynės užsilaikė keturioms .
p.s. netikiu, kad tokio pobūdžio kelionių nebeplanuosit.... nes tai, kaip liga...
O gal...?
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 02, 11:35)
Nesijaute skubejimo, nes Arturas labai graziai viska aprase, o ir siaip atrodo ramus, "lietuvisko" charakterio zmogus. Mano vyras italas tai greit uzsiplieskia
Na, nesu aš jau toks ramus , užsiplieskiu turbūt neblogiau už italus. Manau, vokiečių serviso darbuotojai turėtų prisiminti mano antrąjį apsilankymą pas juos, kai tepalas vėl pradėjo varvėti .
Žinoma, nuo lietuviško charakterio niekur nepabėgsi, o ir metai savo daro - vis ramesnis daraisi .