Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į svajonę

QUOTE(O cheri cheri @ 2012 08 02, 03:01)
Nors ir gavosi šioks toks nukrypimas su tom pakalnėm, bet aš už jo užsikabinau    Kadangi neturiu jokio vyro, kad paaiškintų, tai prašysiu jūsų šiek tiek plačiau  blush2.gif  Nes aš esu iš tų, kurie VISADA važiuoja ne su įjungta pavara, o su nuspaustu stabdžiu  smile.gif
Tai visgi kuris variantas yra ekonomiškesnis, kuris "sveikesnis" mašinai, ir kodėl?  4u.gif

Aruna pradėjo, o stopkaime atsakė labai išsamiai - nėra nė ko pridurti biggrin.gif .

QUOTE(vidiga @ 2012 08 02, 10:14)
"keliaujant" kartu susidarė įspūdis, jog Jums pavyko labai gerai suplanuoti maršrutą, kadangi, per sakyčiau salyginai trumpą laiką, nuvažiavot labai daug ir pamatėt dar daugiau  wub.gif , tačiau visai nesijautė skubėjimo  g.gif , rodės mėgaujatės kiekviena akimirka  thumbup.gif ir visur spėjate thumbup.gif

Taip, planavimui buvo skirta labai daug laiko. Kartais net žmona vakarais niurzgėdavo, kad aš paskendęs interneto platybėse ir per mažai dėmesio jai skiriu blush2.gif . Bet po kelionės ji suprato, kad neveltui tiek buvo apribotas dėmesys jai mirksiukas.gif .

mes visada laikėmės principo, kad nereikia kelionėje per daug užsigriebti, nes nieko iki galo nepamatai ir nespėji pasimėgauti, o ypač pailsėti, jei numatytas tarpelis kur nors prie šiltos jūros  blush2.gif , taip bent pasirodydavo iš kitų kelionių aprašymų, kurie l. skuba pamatyti "viską", o galiausiai grįžta l. pavargę ir nepailsėję.... tačiau Jūsų kelionė privetė susimastyti  g.gif gal mes per daug brangaus laiko prarandam ieškant nakvynės... ko gero taip ir bus

Po užpernykštės kelionės supratau, kad kelionė per trumpa, kad dar reiktų tikrai nemažai laiko skirti nakvynių paieškai. Tad aukodamas dalį laisvės, visas nakvynes užsisakau iš anksto. Žinoma pavydžiu jauniems, galintiems nakvoti bet kur. Pavyzdžiui, vilmaa savo reportaže rašė, kad vienam kempinge vietoj vienos nakvynės užsilaikė keturioms thumbup.gif .

p.s. netikiu, kad tokio pobūdžio kelionių nebeplanuosit.... nes tai, kaip liga...

O gal...? g.gif mirksiukas.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 02, 11:35)
Nesijaute skubejimo, nes Arturas labai graziai viska aprase, o ir siaip atrodo ramus, "lietuvisko" charakterio zmogus. Mano vyras italas tai greit uzsiplieskia doh.gif

Na, nesu aš jau toks ramus ax.gif , užsiplieskiu turbūt neblogiau už italus. Manau, vokiečių serviso darbuotojai turėtų prisiminti mano antrąjį apsilankymą blush2.gif pas juos, kai tepalas vėl pradėjo varvėti doh.gif .
Žinoma, nuo lietuviško charakterio niekur nepabėgsi, o ir metai savo daro - vis ramesnis daraisi unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 08 02, 23:20)
Žinoma, nuo lietuviško charakterio niekur nepabėgsi, o ir metai savo daro - vis ramesnis daraisi  unsure.gif .

Mane labiausiai zavi Arturo ramybe ir taktiskumas.. Cia man reiketu pasimokyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2012 08 03, 07:33)
Mane labiausiai zavi Arturo ramybe ir taktiskumas.. Cia man reiketu pasimokyt  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Smagu, kad zmona liko patenkinta kelione ir tai atpirko demesio trukuma biggrin.gif Geras Jus vyras Arturai! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie gausių padėkų ir pasirašau po kiekviena, žemiau esančio posto raide smile.gif :
QUOTE(linole @ 2012 07 22, 23:25)
...prie įdomių ir gyvų pasakojimų prisirišu tarsi prie geros knygos ar naujai sutikto mielo ir įdomaus žmogaus. Ir graudu, kai pasakojimas baigiasi. Atrodo, tik įsijaučiau, o jau laikas atsisveikinti...
Ačiū labai, buvo taip įdomu.  wub.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsimušus nuo užgriuvusių po atostogų darbų, ketinau šitą reportažą skaityt pamažu, su pasimėgavimu, bet išėjo taip, kad prarijau vienu ypu ( su nemažesniu pasimėgavimu lotuliukas.gif ). Ačiū už atgaivintus prisiminimus, ačiū už naujas mintis ir už puikų humoro jausmą biggrin.gif

Lauksiu kitų reportažų smile.gif

QUOTE(Artura s15 @ 2012 07 25, 00:04)
kaip viskas bus ateityje - didžiulis klaustukas: ir finansai, ir amžius blush2.gif ... Bet pasikartosiu - juk negalima gyventi be svajonės.

Finansai gali įnešti tik nedideles korekcijas, o dėl amžiaus... Jei po kokių 20 metų drovėsiesi rašyt į Supermamas, visada bus galima įkurt Supersenelių keliautojų forumą biggrin.gif

Papildyta:
ir dar, jei galima, įkišiu trigrašį apie biudžetą. Esam keliavę visokiais būdais ir praktiškai visada kelionės išlaidos buvo tokios - kiek dienų, tiek tūkstančių doh.gif .
Tiesa, keliaudavom penkiese ir niekada nesam nakvoję palapinėj. Šiemet pirmi metai, kai sūnus atostogavo savarankiškai, tai sutaupėm - diena "atsiėjo" vidutiniškai 780 lt. Ir labai pritariu kažkieno išsakytai minčiai, kad daugiausia gali sutaupyt nakvynės sąskaita.
Atsakyti
Nuotraukos fantastiskos!
Tai ka parase temos autorius - skaitydama prarijau it skanu saldaini wink.gif
Aciu. Ir geru kelioniu visiems wink.gif
Atsakyti
Žiauriai smagu tokias istorijas skaityti, o šitą išvis... Nes greitai keliausiu panašiu maršrutu traukiniais - kas sutampa - Liucerna tikriausiai, Ženevos ežeras, Šamoni, Žydroji pakrantė... smile.gif
Atsakyti
noretusi i sveicarija, bet jau viesbuciu brangumas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 10, 16:05)
noretusi i sveicarija, bet jau viesbuciu brangumas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Su kempingais nedraugaujate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:06)

mano vyras priprates prie komforto rolleyes.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2012 08 03, 08:33)
Mane labiausiai zavi Arturo ramybe ir taktiskumas.. Cia man reiketu pasimokyt  blush2.gif

g.gif Nesu aš jau toks ramus. Bet tavo komentarus visose temose skaitau su pasimėgavimu thumbup.gif ir labai laukiu jų.

QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 04, 12:34)
Smagu, kad zmona liko patenkinta kelione ir tai atpirko demesio trukuma. Geras Jus vyras Arturai! 4u.gif

blush2.gif

QUOTE(Kapsė @ 2012 08 06, 18:06)
Atsimušus nuo užgriuvusių po atostogų darbų, ketinau šitą reportažą skaityt pamažu, su pasimėgavimu, bet išėjo taip, kad prarijau vienu ypu ( su nemažesniu pasimėgavimu  lotuliukas.gif ). Ačiū už atgaivintus prisiminimus, ačiū už naujas mintis  ir už puikų humoro jausmą

Lauksiu kitų reportažų  smile.gif

aciuks.gif už gražius žodžius.
QUOTE(Kapsė @ 2012 08 06, 18:06)
Finansai gali įnešti tik nedideles korekcijas, o dėl amžiaus... Jei po kokių 20 metų drovėsiesi rašyt į Supermamas, visada bus galima įkurt Supersenelių keliautojų forumą  biggrin.gif

Va čia tai idėja thumbup.gif . Reiktų jau dabar pradėti apie Supersenelių forumo sukūrimą galvoti g.gif

QUOTE(Antarktida44 @ 2012 08 07, 18:37)
Nuotraukos fantastiskos!
Tai ka parase temos autorius - skaitydama prarijau it skanu saldaini wink.gif
Aciu. Ir geru kelioniu visiems wink.gif

Tikiuosi, kad saldainis buvo Jums tikrai saldus mirksiukas.gif

QUOTE(Gil @ 2012 08 08, 04:36)
Žiauriai smagu tokias istorijas skaityti, o šitą išvis... Nes greitai keliausiu panašiu maršrutu traukiniais - kas sutampa - Liucerna tikriausiai, Ženevos ežeras, Šamoni, Žydroji pakrantė... smile.gif

Linkiu nepamirštamų įspūdžių. Ir tikiuosi, kad jais pasidalinsite su mumis - juk taip įdomu palyginti.

noretusi i sveicarija, bet jau viesbuciu brangumas doh.gif

QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 16:06)

QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 10, 20:30)
mano vyras priprates prie komforto rolleyes.gif  schmoll.gif

Tarp kitko, mes nuomavom namelį kempinge. Sumokėjom 270 Šveicarijos frankų - ne taip ir daug keturiems žmonėms už dvi nakvynes. O namelyje buvo visi patogumai: dušas su tualetu, viryklė, indai, šaldytuvas. Tik patalynę reikia savo turėti. Tad net šiek tiek išlepusiam italui toks variantas gal patiktų? g.gif
Atsakyti
noretusi i sveicarija, bet jau viesbuciu brangumas doh.gif  doh.gif  doh.gif

O holiday apartments netinka?
Atsakyti
Arturai15, pasigedau jusu bendraminciu temoje Keliautojai plepučiai 4u.gif
Atsakyti