Dar kartą ačiū visiems, skaitantiems, o taip pat ir rašantiems tokius gražius atsiliepimus. Tik va kilo klausimas: ar mano reportažas informacijos požiūriu yra bent kiek naudingas ?
Astra777, optimistinės gaidelės - gal labiau savęs programavimas, o kaip viskas bus ateityje - didžiulis klaustukas: ir finansai, ir amžius ... Bet pasikartosiu - juk negalima gyventi be svajonės.
Cobre - dėl nuotraukų dydžio photobuckete tu mane labai suintrigavai: iki šiol sukeldavau visas nuotraukas, po to darydavau Resize, po to spaudžiu IMG kodą ir Paste į Word'ą. Matyt, aš čia vienas toks atsilikęs . Šiandien prasėdėjau ilgai Photobuckete, bet taip ir neradau, kur galima nustatyti, kad nuotraukų dydžio nereiktų keisti, nors šiaip su kompiuteriu draugauju. Gal galėtum parašyti, kaip tai padaryti - tai gali būti naudinga ir kitiems.
Astra777, optimistinės gaidelės - gal labiau savęs programavimas, o kaip viskas bus ateityje - didžiulis klaustukas: ir finansai, ir amžius ... Bet pasikartosiu - juk negalima gyventi be svajonės.
Cobre - dėl nuotraukų dydžio photobuckete tu mane labai suintrigavai: iki šiol sukeldavau visas nuotraukas, po to darydavau Resize, po to spaudžiu IMG kodą ir Paste į Word'ą. Matyt, aš čia vienas toks atsilikęs . Šiandien prasėdėjau ilgai Photobuckete, bet taip ir neradau, kur galima nustatyti, kad nuotraukų dydžio nereiktų keisti, nors šiaip su kompiuteriu draugauju. Gal galėtum parašyti, kaip tai padaryti - tai gali būti naudinga ir kitiems.
QUOTE(Arturas15 @ 2012 07 24, 23:04)
Bet pasikartosiu - juk negalima gyventi be svajonės.
Butent Tikiu, kad ir toliau keliausite, ir su mumis dalinsites kelioniu reportazais Sis buvo puikus
As tai dar kitaip darau - nuotrauku greitam tvarkymui naudoju Google Picasa programa, ten pasidarau albuma is pasirinktu nuotrauku, tada visas albumo nuotraukas susimazinu per Picasa export, ir i Photobucket sukeliu jau reikiamo dydzio. Ir i reportaza nedelioju kiekvienos nuotraukos nuorodos atskirai (ta prasme, nespaudziu kiekvienos nuotraukos IMG kodo), o tiesiai reportaze darau nuorodu copy/paste ir pataisau nuotrauku numerius (kuriuos velgi su Picasa pasiziuriu, nesgi ne visada sudelioju nuotraukas is eiles, kartais pasakojimo logika reikalauja jas sukeisti).
Ne, nu reikia galvot ka darai Uz Aiguille du Midi nuotraukas neatleisiu Tai man dabar dar karta teks ten vaziuot, as irgi tokiu vaizdu pamatyt noriu Tai dar vienas pavyzdys, kad nors ir brangus pasikelimas, bet tikrai vertas tu pinigu
Prisipazinsiu, del to jusu automobilio gedimu ir zenkliai padidejusiu islaidu, man taip suskaudo, lyg pats buciau vaziaves Reiketu rimtai pagalvot, jus cia tas kelioniu angelas, ar velnias lydejo? Bet as suzavetas, kad nesustojot ir teset kelione, tada ir nuostoliai belieka nuotykiu
Esu labai nustebes, kad Gelmerbahn keltuvas tik nuo liepos men. veikia, as kazkodel buvau isitikines kad birzeli keliaus..
O tas nusipelniusio zmogaus statula Grindelwalde, man atrodo ir yra pats Grindelwaldas
Beje, ar cia man taip tik atrodo, ar visu keliautoju nufotografuotas maistas, visada atrodo skanesnis nei ta kuri as valgau?
Prisipazinsiu, del to jusu automobilio gedimu ir zenkliai padidejusiu islaidu, man taip suskaudo, lyg pats buciau vaziaves Reiketu rimtai pagalvot, jus cia tas kelioniu angelas, ar velnias lydejo? Bet as suzavetas, kad nesustojot ir teset kelione, tada ir nuostoliai belieka nuotykiu
Esu labai nustebes, kad Gelmerbahn keltuvas tik nuo liepos men. veikia, as kazkodel buvau isitikines kad birzeli keliaus..
O tas nusipelniusio zmogaus statula Grindelwalde, man atrodo ir yra pats Grindelwaldas
Beje, ar cia man taip tik atrodo, ar visu keliautoju nufotografuotas maistas, visada atrodo skanesnis nei ta kuri as valgau?
Dar kartą ačiū visiems, skaitantiems, o taip pat ir rašantiems tokius gražius atsiliepimus. Tik va kilo klausimas: ar mano reportažas informacijos požiūriu yra bent kiek naudingas ?
Arturai, manau, kad bus naudinga
Kodel Jus save taip nuvertinant, juk esant dar vyras paciam zydejime-mano uosvis italas 86m. dar jauciasi jaunas
Del photobucket tai gali pasirinkti upload----customize your upload options-----pasirenki dydi ir paskui visas foto krauna tokio dydzio
Arturai, saunuolis!
Puikus ikvepiantis reportazas, su gera kelioniu nuotaika. Saunus pastebejimas del SM kelioniu forumo - cia kaip toj reklamoj: nors subalansuotas moterims, bet puikus ir vyrams Mamu kelioniu forume kelione daugiausiai kokybiskos informacijos. Ir kiek pastebiu cia musu, vyru, vis daugiau Tik labai nedaugelis prisivercia bent per pus tokius reportazus rasyti.
Vienas pastebejimas i sali - nuotraukoje maciau, kad naudoji Becker navigacija - kiek teko naudotis ivairiomis, tai butent Becker man labiausiai patiko savo funkcionalumu, isbaigtumu ir pan, tik viena problema su zemelapiu atnaujinimu turiu, jau labai pasene ir nerandu budu atnaujinti... Kaip pats sprendi sita problema?
Puikus ikvepiantis reportazas, su gera kelioniu nuotaika. Saunus pastebejimas del SM kelioniu forumo - cia kaip toj reklamoj: nors subalansuotas moterims, bet puikus ir vyrams Mamu kelioniu forume kelione daugiausiai kokybiskos informacijos. Ir kiek pastebiu cia musu, vyru, vis daugiau Tik labai nedaugelis prisivercia bent per pus tokius reportazus rasyti.
Vienas pastebejimas i sali - nuotraukoje maciau, kad naudoji Becker navigacija - kiek teko naudotis ivairiomis, tai butent Becker man labiausiai patiko savo funkcionalumu, isbaigtumu ir pan, tik viena problema su zemelapiu atnaujinimu turiu, jau labai pasene ir nerandu budu atnaujinti... Kaip pats sprendi sita problema?
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 25, 00:51)
Butent Tikiu, kad ir toliau keliausite, ir su mumis dalinsites kelioniu reportazais Sis buvo puikus
Už tą tikėjimą mano būsimomis kelionėmis
QUOTE(stopkaime @ 2012 07 25, 11:15)
O ar gali būti kitaip - svetima visada atrodo (bet tik atrodo ) geresnė , taip ir su maistu.
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 25, 17:12)
Kodel Jus save taip nuvertinant, juk esant dar vyras paciam zydejime-mano uosvis italas 86m. dar jauciasi jaunas
Del photobucket tai gali pasirinkti upload----customize your upload options-----pasirenki dydi ir paskui visas foto krauna tokio dydzio
Dėl amžiaus - neseniai išgirdau, kaip per žinias vieną vyrą pavadino garbaus amžiaus senoliu, o man iki jo amžiaus - tik 13 metų .
Dėl photobucketo - geriau būtumėte nesakę , dabar įkelta jau apie 1500 nuotraukų, ir kiekvieną mažinau individuliai . Na, bet geriau vėliau, nei niekada . Tarp kitko, skaičius 1500 reiškia, kad tiek mano nuotraukų jau patalpinta SM forumuose .
QUOTE(Mnnhmer @ 2012 07 25, 22:06)
Navigacija ne mano, skolinausi ją iš įmonės, kurioje dirbu . Prieš kelionę vienoje įmonėje, prekiaujančioje navigacijom, man atnaujino žemėlapius, tik reikėjo įdėti papildomą atmintį. Tai kainavo berods 120 Lt. Ko gero galima ir pačiam daug ką padaryti, bet su svetima navigacija žaisti nesinorėjo.
QUOTE(Arturas15 @ 2012 07 25, 21:56)
Dėl photobucketo - geriau būtumėte nesakę ,
kiek supratau, tai viska jau paaiskino ir viskas jau aisku
jurzole, pasidaryk ir tu dydi pastovu ir nereiks per kelias vietas tu nuotrauku tvarkyti ir kilnoti man i photobucket greitai ir paprastai isikelia, todel jokio vargo su fotoreportazais nebuna del nuotrauku. o jau su visokiais nuotrauku patvarkymais, pagrazinimais, tai aplamai nezaidziu. jau, kaip yra, taip
QUOTE(Cobre @ 2012 07 25, 23:32)
kiek supratau, tai viska jau paaiskino ir viskas jau aisku
jurzole, pasidaryk ir tu dydi pastovu ir nereiks per kelias vietas tu nuotrauku tvarkyti ir kilnoti man i photobucket greitai ir paprastai isikelia, todel jokio vargo su fotoreportazais nebuna del nuotrauku. o jau su visokiais nuotrauku patvarkymais, pagrazinimais, tai aplamai nezaidziu. jau, kaip yra, taip
Tai kad as siaip ar taip Picasa naudoju nuotrauku perziurai ir tvarkymui, tai man jokio skirtumo, ar ten susimazint eksportuojant, ar Photobucket. Be to, visada prifotografuoju tukstancius nuotrauku, tai turbut nuo proto nusokciau, jei meginciau jas tiesiai kelti i photobucket Pirmiausia atsirenku, kurias noriu parodyti, pasidarau virtualu albuma, o tada jau tam albume toliau zaidziu O kadangi tas albumas virtualus, tai siaip ar taip reikia pirmiausia nuotraukas eksportuoti, pries keliant jas i Photobucket, tai tuo paciu jas ir sumazinu. Tas visas reikalas uzima gal dvi sekundes. Nors gali buti, kad visa tai ir Photobucket galima daryti, niekad nesidomejau, pripratau prie Picasa, ir man gerai
Arturai, labai dekui uz nuostabu reportaza, kuris taip smagiai ir idomiai skaitesi
Gaila del masinos bedeliu Bet svarbu laiminga pabaiga
O reportazas tikrai naudingas!!!
Geru ateinanciu kelioniu
Gaila del masinos bedeliu Bet svarbu laiminga pabaiga
O reportazas tikrai naudingas!!!
Geru ateinanciu kelioniu
Pagaliau prisėdau prie užderėjusių fotoreportažų - atgaiva sielai (ir kūnui ). Artūrai - žemai lenkiu savo seną galvą, kad turėjot ištvermės pasidalint savo patirtimi, o jau vaizdai - . Ačiū už reportažą. Gal ir aš bandysiu kažką sulipdyt, nes žiūriu šios Jūsų kelionės viena dalis beveik dubliojasi su mūsų šios kelionės dalimi, o kita - su buvusia prieš porą metų...
Smagių Jums ateinančių kelionių.
Smagių Jums ateinančių kelionių.