Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į svajonę

Ačiū už Jūsų įspūdžius.Skaityti buvo gera, įdomu, miela ir akis paganyti į fantastiškus vaizdus 4u.gif

Kaip tikra "kelionių narkomanė" (teisingai Jūs čia apibūdinot) noriu palinkėti, kad kelionės nesibaigtų smile.gif Labai labai linkiu užsukiti ir į Taliną (galiu tvirtai garantuoti, kad verta), įsiklausyti į žmonos norus ir išbandyti tą pačią Turkiją (joje tikrai yra ką pamatyti), įmerkti kojas į Atlantą (jo stiprus bangavimas man iki šiol išlikęs kaip vienas gražiausių matytų vaizdų)...... Svajonės tikrai pildosi, tik nebūtinai iškart, vos tik jas sugalvojus. Galima keliauti rečiau, kukliau, bet vis tiek keliauti mirksiukas.gif

Ir nebūtina nuvertinti poilsinio varianto "viskas įskaičiuota"-jį labai puikiai galima derinti su pažintiniu. Išbandyta ant savo kailio-veikia puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Arturai, jeigu kada keliausite siulau Portugalija, esu buvus Lisabonoj man labai patiko- kainos geros (mazesnes pvz. negu Italijoj), geras klimatas, draugiski zmones, nuostabus maistas, o ir vandenynas salia..man ji teko pamatyti tongue.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Jusu smalsumui griausmingasis Atlantas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 23 liepos 2012 - 10:09
Visgi idomu būtų sulaukti biudžeto rolleyes.gif
Atsakyti
Nuostabus reportažas, pabaigoj net sugraudino..Manau, Arturai15, kad likimas suteiks dar galimybių pakeliaut ir su vaikais, nesvarbu, kad jie aukšti kaip liepos, kad namus palieka.. Juk į namus grįžti niekada nevėlu 4u.gif
Dėkui už reportažą 4u.gif
Atsakyti
Visiems, parašiusiems tokius gražius atsiliepimus ir linkėjimus, nuoširdus AČIŪ aciuks.gif (atsiprašau, kad nedėkoju kiekvienam asmeniškai, bet kol prisiruošiau parašyti šį atsakymą, atsirado labai daug atsiliepimų doh.gif ).

Smagu, kad yra tiek daug skaitančių. Reiškia, kad tas laikas, praleistas rašant šį reportažą, nebuvo veltui. O laiko sugaišta tikrai daug: Word'e reportažas su visom nuorodom į nuotraukas užima 65 puslapius doh.gif (aš rašau pirma Word'e, po to kopijuoju ir skelbiu atsakymą, tiesa, klaidų vis tiek neišvengiau: Eze vaizduose sudubliuotos dvi nuotraukos, kai kur praleista viena kita raidė, kai kur tarp žodžių trūksta tarpų - mano laptopo tarpo klavišas šiek tiek ožiuojasi, bet manau, dėl to atleisite ax.gif ). Nuotraukų sukėliau apie 600, o juk kiekvieną photobucket'e reikia sumažinti doh.gif . Bet Jūsų patirtos teigiamos emocijos, skaitant mano reportažą (tai supratau iš Jūsų atsiliepimų), tikrai atperka visą mano vargą blush2.gif .

Aruna, dėl turbinos tą rytą servise skambinau mūsų įmonės mechanikui, jis labai abejojo, kad tai gali būti turbinos gedimas, bet to serviso meistrai labai įsitikinę kalbėjo, kad tai turbina ir daugiau nieko. Kokie jie buvo neteisūs schmoll.gif .

Cobre, už automobilio nuomą sumokėjau 800 doh.gif eurų - žvėrišką kainą. Grįžęs tikrinausi internete - būtų galima išsinuomoti už max 500 eurų, jei išvažiuodamas būčiau žinojęs, kas įvyks mirksiukas.gif . O ten reikėjo apsisukti labai greitai, ir dar tokiam Dievo užmirštam kampelyje.

oddity ir natalie82 - pamėginsiu kokį vakarą prisėsti prie užrašų ir suskaičiuoti kelionės biudžetą (čia kaip batsiuvys be batų, taip finansininkas - be asmeninio biudžeto lotuliukas.gif ).

Tad dar kartą ačiū 4u.gif visiems už linkėjimus toliau keliauti. Kad taip Jūsų žodžiai tiesiai Dievui į ausį... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 23 liepos 2012 - 13:53
grazi ir idomi kelione 4u.gif
Atsakyti
Arturai gal galit informuot kokios dyzelino kainas Vokietijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 23, 17:06)
Arturai gal galit informuot kokios dyzelino kainas Vokietijoje ax.gif

Nežinau, kaip jos dabar kinta, bet radau 06.19 čekiuką, kai Waldshut-Tiengen pildžiau išnuomotos mašinos baką. Kaina - 1.449 EUR už litrą.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 07 23, 13:43)
Nuotraukų sukėliau apie 600, o juk kiekvieną photobucket'e reikia sumažinti doh.gif .

Cobre, už automobilio nuomą sumokėjau 800  doh.gif eurų - žvėrišką kainą. Grįžęs tikrinausi internete - būtų galima išsinuomoti už max 500 eurų, jei išvažiuodamas būčiau žinojęs, kas įvyks mirksiukas.gif . O ten reikėjo apsisukti labai greitai, ir dar tokiam Dievo užmirštam kampelyje.

O kodel mazini kiekviena? juk nustatai viena karta nuorauku dydi ir visada toks ir isikelia g.gif

Pamasciau, kad tokiu atveju pirmiausia buciau pasitikrinusi kelis nuomos puslapius internetu, ar tai viesbutyje, ar pas meistrus. Na kazkas butu tureje manau ta interneta, net ir uzmirstame kampelyje. TAu saukstai ti jau po pietu, ir tai saunuoliai, kad ryzotes tokiam zingsniui, nepasimetete. tiesiog daznai internetu uzsisakyti automobili buna pigiau, tai sakau, gal kas patekes i analogiska beda, gales isbandyti daugiau gelbejimosi variantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Fantastiskas fotoreportazas 4u.gif
Labai gaila, kad baigesi, nes beskaitant ir beziurint nuotraukas norejosi dar ir dar... Ir tikrai dar ne karta prie jo sugrisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 07 22, 23:08)

Tad su šia optimistine nuotaika ir baigiu savo reportažą. O baigdamas siunčiu visiems bendraminčiams – KELIONIŲ NARKOMANAMS – linkėjimą, tradicinį, klaipėdietišką:

GERO VĖJO!!! bye1.gif bye1.gif bye1.gif

labai džiaugiuosi, kad šio reportažo pabaigoje nuskambėjo optimistinės gaidelės 4u.gif , džiaugiuosi už Jus ir Jūsų šeimą, kad šiais metais kelionės reportažo neužbaigėte su tokia mintimi kaip pernai ( čia dėl kelionių atidėjimo neapibrėžtam laikotarpiui...) O vaikai tai tikrai užauga verysad.gif ...šiais metais galima sakyti pats sūnus pasirinko, kad rudenį jam nėra būtinumo keliauti...jį vos į Londoną pavasarį dviems savaitėms "išspyrėme" biggrin.gif
P.S. automobilio nuoma tai tikrai brangokai kai ax.gif g.gif , bet tai tik dar kartą įrodo nenugalimą norą keliauti "bet kokia kaina ir priemonėmis" mirksiukas.gif
Dar kartą AČIŪ labai už gražų reportažą ir "tradicinį"palinkėjimą smile.gif ...Tiesa, kai aš rašiau savo pirmą reportažą, taip pat į WORDą, kažkur jau apie tai buvau užsiminusi, bet po to kažkaip maloniau pasidarė rašyti į "tiesioginį eterį", man tarsi artimesnis kontaktas su skaitytojais atsirado rolleyes.gif , na bet išsisaugoti Wordiniame variante ir nėra blogai, maža kada ko prireiks, pvz. viską sukelti į knygą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Artūrai, už nuostabų pasakojimą. Toks malonumas buvo skaityti... thumbup.gif
Atsakyti