Visiems, parašiusiems tokius gražius atsiliepimus ir linkėjimus, nuoširdus AČIŪ

(atsiprašau, kad nedėkoju kiekvienam asmeniškai, bet kol prisiruošiau parašyti šį atsakymą, atsirado labai daug atsiliepimų

).
Smagu, kad yra tiek daug skaitančių. Reiškia, kad tas laikas, praleistas rašant šį reportažą, nebuvo veltui. O laiko sugaišta tikrai daug: Word'e reportažas su visom nuorodom į nuotraukas užima 65 puslapius

(aš rašau pirma Word'e, po to kopijuoju ir skelbiu atsakymą, tiesa, klaidų vis tiek neišvengiau: Eze vaizduose sudubliuotos dvi nuotraukos, kai kur praleista viena kita raidė, kai kur tarp žodžių trūksta tarpų - mano laptopo tarpo klavišas šiek tiek ožiuojasi, bet manau, dėl to atleisite

). Nuotraukų sukėliau apie 600, o juk kiekvieną photobucket'e reikia sumažinti

. Bet Jūsų patirtos teigiamos emocijos, skaitant mano reportažą (tai supratau iš Jūsų atsiliepimų), tikrai atperka visą mano vargą

.
Aruna, dėl turbinos tą rytą servise skambinau mūsų įmonės mechanikui, jis labai abejojo, kad tai gali būti turbinos gedimas, bet to serviso meistrai labai įsitikinę kalbėjo, kad tai turbina ir daugiau nieko. Kokie jie buvo neteisūs

.
Cobre, už automobilio nuomą sumokėjau 800

eurų - žvėrišką kainą. Grįžęs tikrinausi internete - būtų galima išsinuomoti už max 500 eurų, jei išvažiuodamas būčiau žinojęs, kas įvyks

. O ten reikėjo apsisukti labai greitai, ir dar tokiam Dievo užmirštam kampelyje.
oddity ir
natalie82 - pamėginsiu kokį vakarą prisėsti prie užrašų ir suskaičiuoti kelionės biudžetą (čia kaip batsiuvys be batų, taip finansininkas - be asmeninio biudžeto

).
Tad dar kartą ačiū

visiems už linkėjimus toliau keliauti. Kad taip Jūsų žodžiai tiesiai Dievui į ausį...