sveikos merginos , as planuoju vestuves kita vasara.
Vienus muzikantus jau turim , jie is danijos musu draugau ir muzika tikrai tik mano tevai nori ir lt muzikantu, nes nemaza dalis sveciu bus lietuviai... is pradzsiu gincijausi , bet galaisiai nusileidau ir sutikau , kad bus antri muzikantai...nu zinokit ir bijau , seip ar taip muzika nesiderins, bet nenoriu kad gautusi visiskas cirkas gal kokiu rekomedaciju is jusu isgirsiu? as noriu tik gero vakarelio
tai as taip ir darysiu , jie gros pasikeisdami ...tik kaip rast normalisu lt muzikantus...ne tie kur vyras groja , o zmona dainuoja, neturiu nieko pries juos, bet nemanau, kad jie yra pats geriausias variantas
Papildyta:
nu va as irgi taip galvoju , kad nekoks jausmas jiems turetu but, truputeli skirsis lygis ju
Papildyta:
ka manot merginos ar surasiu ka nors? ar teks paklot visas santaupas?
Papildyta:
nu va as irgi taip galvoju , kad nekoks jausmas jiems turetu but, truputeli skirsis lygis ju
Papildyta:
ka manot merginos ar surasiu ka nors? ar teks paklot visas santaupas?
ech , bus man su jais vargo.. o as chaltursciku kaip tu juos vadini nenoriu prasidet... bet gal atsiras , tokie kurie pasitikes savo jegomis, ir pagros mum super, na as aisku tokiu pirmiau turiu surast
Papildyta:
del salygu tai nemanau , kad jos yra blogos, pasikeisdami groja ir viskas.
man nereikai programu pravedinet, tik pagrot normaliai
Papildyta:
del salygu tai nemanau , kad jos yra blogos, pasikeisdami groja ir viskas.
man nereikai programu pravedinet, tik pagrot normaliai
Vat aš dėl to ir nesutikčiau groti Jusu vestuvese su danais kartu.
Jūsų požiūriu LT muzikantai bus blogesnis variantas negu Denmarkai. Nebutinai. Gali buti ir atvirksciai. Is Jusu kalbos ir parasymo ryskiai matosi, beje, Jus man atrodo aukstesniuose postuose ta ir pripazystate, kad jei jau danai, tai jau bus geriau. Sumokekite tokia suma lietuviams kokia danai ima pas save Danijoje, proporcingai atsizvelgus i visokius minimimus ir vidutini pragyvenimo lygi, pasiimsit tokius kad nereiks nei danu nei papildomai dar kazkokiu neaiskiu LT samdytis. Bus patenkinti ir tevai ir netgi Jus.
Siuo atveju lietuvius Jus samdote tik del tevu. Tai ir ir yra didziausia problema mano atzvilgiu. Jums asmeniskai Ju nereikia.
p.s. Stengiausi buti tolerantiskas forumo dalyvių atzvilgiu, bet si karta neiskenciau. Sorry.
p.s.2 Idomu koki stiliu groja tie danai.
Jūsų požiūriu LT muzikantai bus blogesnis variantas negu Denmarkai. Nebutinai. Gali buti ir atvirksciai. Is Jusu kalbos ir parasymo ryskiai matosi, beje, Jus man atrodo aukstesniuose postuose ta ir pripazystate, kad jei jau danai, tai jau bus geriau. Sumokekite tokia suma lietuviams kokia danai ima pas save Danijoje, proporcingai atsizvelgus i visokius minimimus ir vidutini pragyvenimo lygi, pasiimsit tokius kad nereiks nei danu nei papildomai dar kazkokiu neaiskiu LT samdytis. Bus patenkinti ir tevai ir netgi Jus.
Siuo atveju lietuvius Jus samdote tik del tevu. Tai ir ir yra didziausia problema mano atzvilgiu. Jums asmeniskai Ju nereikia.
p.s. Stengiausi buti tolerantiskas forumo dalyvių atzvilgiu, bet si karta neiskenciau. Sorry.
p.s.2 Idomu koki stiliu groja tie danai.
QUOTE(wessta @ 2006 06 01, 09:33)
sveikutes,
mano dienai grupe "Holas" laisvi,galvojame juos kviesti.Noreciau suzinoti atsiliepimus, nes jie dabar jokiuose baruose negroja, mp3 neturi tai kazkaip isigandau akd pries vestuves neteks ju paklausyti.
Tad labai labai reikalingos jusu rekomendacijos, pagyrimai, peikimai.. nes sumoketi 1000lt ir nusivilti nesinoretu.
Padekite prasau.. aciu
Nes radome ir kitus muzikantus tai jei groja dviese kaina 500lt. piniginis skirtumas yra, o kaip grojimas nesuzinosiu..
Tie pigesni muzikantai sake dauos kompakta, o va Holas sako kad neturi..
help!
mano dienai grupe "Holas" laisvi,galvojame juos kviesti.Noreciau suzinoti atsiliepimus, nes jie dabar jokiuose baruose negroja, mp3 neturi tai kazkaip isigandau akd pries vestuves neteks ju paklausyti.
Tad labai labai reikalingos jusu rekomendacijos, pagyrimai, peikimai.. nes sumoketi 1000lt ir nusivilti nesinoretu.
Padekite prasau.. aciu
Nes radome ir kitus muzikantus tai jei groja dviese kaina 500lt. piniginis skirtumas yra, o kaip grojimas nesuzinosiu..
Tie pigesni muzikantai sake dauos kompakta, o va Holas sako kad neturi..
help!
Labukas,
Holas, tai geri, inteligentiski 2 vyrai. Neblevyzgoja, apranga vienoda, dainuoja tikrai gerai.Ypac tinkami ypac vyresniai publikai.
Tik kaina gal uzsiprase nemaza...o uz dvi dienas, ar 1?
Jie tikrai taves nenuvils.
Papildyta:
[quote=shunvyshne,2006 06 09, 09:20]
Nejaugi niekas nieko negirdejo apie grupe "Metronomas"
Tai noretusi suzinoti jusu nuomone
[/quot
Metronomas- tai dainuodavo Berneliuose, gal ir dabar dar kvieciami.
(tik jei nemaisau pavadinimu)
Ten dainuoja vyras ir dvi merginos?
Tai jei tie, tai Berneliuose dainuoja gerai, keliom kalbom, nenusidainuoja...Tik ju prekine isvaizda...
QUOTE(shunvyshne @ 2006 06 11, 17:50)
nes planuojam kviesti Metronoma i savo vestuves,bet niekaip negalim apsispresti..
Apie Metronomą
QUOTE(Hestija @ 2006 06 14, 06:51)
ta puslapi maciau,bet vigi noretusi isgirsti atsiliepimus is zmoniu,kurie mate juos gyvai.
sekunda, danai yra musu draugai , kiekviena kart kai bunu danijoj einu paklausyt ju,zinau ju muzika , todel del ju esu rami... o del lt ti nesu as preis juo nusiteikus, tik gal taip isejo,kad man vis teko nekokiu paklasyt, todel pas mane uzsifiksavus tokia nuomone....as aisku nesiruosiu ignoruot lt dainu , ir as ir mano brangiausias tikrai soksim ir dainuosim kartu su lt ir dk muzikantais... beje danai groja kaska panasaus i regi...
QUOTE(crabambule @ 2006 06 14, 15:58)
Sveikos
Mūsų muzikantai bus du vyrukai, bet jokios info internete apie juos neradau renkantis gerą įspūdį paliko Gal kas žinote ką nors apie Arūną iš Raseinių?
Mūsų muzikantai bus du vyrukai, bet jokios info internete apie juos neradau renkantis gerą įspūdį paliko Gal kas žinote ką nors apie Arūną iš Raseinių?
Ai, parašysiu AŽ