Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(shunvyshne @ 2006 06 08, 11:42)
Sveikos  4u.gif
gal galit pakomentuot grupe "Metronomas' ?....

pas mus vestuvese metronomas grojo. tiek man tiek sveciams labai patiko. labai ivairus repertuaras
Atsakyti
china aciukas,kad atsakei
nes labai reikia jusu nuomones
nes planuojam kviesti Metronoma i savo vestuves,bet niekaip negalim apsispresti.. unsure.gif
Atsakyti
mergaites, gal galite ka nors pasakyti apie valda ir jo zmona is Klaipedos? uzsisakem, bet nieko apie juos nezinau, sake turi kazkokia programa, nujauciu reiks sakmbinti ir klausineti kad nebutu staigmenu. Gal kuri nors juos pazystat?
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 06 11, 15:50)
china aciukas,kad atsakei
nes labai reikia jusu nuomones
nes planuojam kviesti Metronoma i savo vestuves,bet niekaip negalim apsispresti.. unsure.gif

kodel negalit apsisprest? jus galvojat imt tik juos ar su vedeju? nes kiek atsimenu, jie atskirai ketvirta zmogu ima jei reik netik groti, o ir pravesti
p.s.
ju filmuota medziaga, kuria rodo nera labai kokybiski, bent man ir maniskiui realybej jie daug geriau pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 06 12, 09:13)
kodel negalit apsisprest? jus galvojat imt tik juos ar su vedeju? nes kiek atsimenu, jie atskirai ketvirta zmogu ima jei reik netik groti, o ir pravesti
p.s.
ju filmuota medziaga, kuria rodo nera labai kokybiski, bent man ir maniskiui realybej jie daug geriau pasirode mirksiukas.gif

Mes planuojam imt su vedeju,t.y. ketvirta zmogu taip pat.o kaip pas jus buvo? Na taip mes matem,ju irasus,bet is ju sunku sudaryti nuomone. O kur buvo jusu vestuves? nes mes Vilniuj,o jie Kaune.
Atsakyti
merginos pagelbekit su muzikantais, man idomi jusu nuomone, neesu klaipediete, neseniai cia gyvenu ir ciupau pirmus pasitaikiusius, Valdas su zmona, abudu baige muzikos konservatorija, sake kad ir vakara praves. Gal kuri juos zinot? Jie is Klaipedos. Uz viena vakara mokesim 1000 lt, tai noretusi kad butu geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 06 12, 08:52)
merginos pagelbekit su muzikantais, man idomi jusu nuomone, neesu klaipediete, neseniai cia gyvenu ir ciupau pirmus pasitaikiusius, Valdas su zmona, abudu baige muzikos konservatorija, sake kad ir vakara praves. Gal kuri juos zinot? Jie is Klaipedos. Uz viena vakara mokesim 1000 lt, tai noretusi kad butu geri  4u.gif

Kokia pavarde?
Atsakyti
kad nezinau, is tos panikos net nepasidomejau, mane cia prigasdino kad velai ieskau, nieko nerasiu, tai ir ciupau pirmus laisvus, ech..
buvau susitikus su tuo vyriskiu, tai toks stambus, aukstas, o zmonos tai net nemaciau, uzstata sumokejau ir sedejau ptenkinta kelias dienas, bet dabar jau nerimauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 06 12, 07:47)
Mes planuojam imt su vedeju,t.y. ketvirta zmogu taip pat.o kaip pas jus buvo? Na taip mes matem,ju irasus,bet is ju sunku sudaryti nuomone. O kur buvo jusu vestuves? nes mes Vilniuj,o jie Kaune.

is irasu labai sunku spresti, mes ir dvejojom is pradziu. kadangi mes samdem atskirai vedeja, tai mums ju vedejo nereikejo. zinau, kad dar kazkuri forumiete metronoma samde ir lyg tai su vedeju, tik neatsimenu nei kuri, nei kada vestuves doh.gif o vestuves musu kaune buvo
Atsakyti
suzinojau pavarde, Valdas Umaras su zmona. Ar girdejot apie juos ka nors?
Atsakyti
Matysim kuo galesiu padeti.
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 06 10, 12:37)
na, mes uz 1500 lt vienam vakarui (nuo 18 val. iki 2 val. nakties) uzsisakem du muzikantus, is kuriu vienas ves vakara rolleyes.gif jei po to kas nors nores, kad jie ilgiau grotu, tai 1 val. kainuos po 250 lt. Na, mes tikimes, kad po 2 val. pakaks ir "negyvos" muzikos  biggrin.gif

o pas jus tik gros?

Net nezinau dabar.. sake kad jei reikes gali pravest.

Papildyta:
QUOTE(AsIrTu @ 2006 06 08, 23:41)
Mes mokėjome 1200 Lt už savo muzikantus (ir tai tik todėl, kad per pažįstamus juos samdėm, o taip tai 1500 Lt kainuotų). Nei vieną akimirką nesigailėjau, kad rinkomės brangesnį variantą. Užtad bent jau mums ir mūsų svečiams muzikantai labai patiko.... O šiaip tai, aišku, reikia dar žiūrėti, ką už tuos 1500 Lt gautum. Nes jeigu kažkokie tokie, kurie yra 700-800 Lt lygio ir tik kainas užsilaužę - tai čia nereiškia, kad jie tada stebuklingai dainuoti ir groti pradės g.gif

aciu uz atsakyma!!!

na atrodo turetu but nieko muzikantai. mama sake buvo nuejus ju i bara paklausyt - tai atrodo gerai. as tik per interneta klausiau.
Atsakyti