aciu uz nuomones!
is ties tie kainu skirtumai keistoki man
Holas grodavo berneliu uzeigoje, tai gal berneliai nesamdo kokiu nors nesamoningu ?
o man tai kurijozas su to holu: prisiskaiciau cia seniau geru atsiliepimu.
Pamaciau kad koncertuos - nubegau i bernelius paklausyti - labai patiko kaip ansambliukas groja, nusiraminom su brangiuoju. Kita diena skambinam: paklausinejau kiek ir uz kiek.
O kai pasigyriau kad juos girdejau berneliuose, tai sako ten buvome ne mes: pasikeite planai ir mes nekoncertavome...
o iraso neturi.. gal paparsyti kai susitiksim kad padainuotu?
QUOTE(helena @ 2006 06 01, 10:52)
As irgi manau, kad už 500 ne labai realu - iš to kiek muzikantų perskambinau kol išsirinkau - galiu daryti išvadą, kad už 2 muzikantus, išmanančius savo darba optimalu mokėti 800-900lt, o visa kita ko užsiprašo viršaus - jau priklauso, kiek tie muzikantai apkrauti, kiek jie populiarūs, kokiais instrumentais groja, kokia aparatūra susiveža ir t.t.
Sveikos gal galetumete man padeti? Musu diena liepos-29 . Vienus buvom rade bet uzsiprase 3200lt manau kad brangoka .Gal zinote koki didzeju kuris galetu ir vakara pravesti?Gal butu pigiau?Nes muzikantai tai jau baisiai brangus
QUOTE(wessta @ 2006 06 01, 12:29)
aciu uz nuomones!
Holas grodavo berneliu uzeigoje, tai gal berneliai nesamdo kokiu nors nesamoningu ?
Pamaciau kad koncertuos - nubegau i bernelius paklausyti - labai patiko kaip ansambliukas groja, nusiraminom su brangiuoju. Kita diena skambinam: paklausinejau kiek ir uz kiek.
O kai pasigyriau kad juos girdejau berneliuose, tai sako ten buvome ne mes: pasikeite planai ir mes nekoncertavome...
westa, gali pas juos pasiklausti kada vel koncertuos.
mes buvom jų negirdėję, o užsisakyti nežinant kaip jie groja nenorėjom. Tai buvom susitikę pasišnekėti ir tada susitarėm, kad mūsų dieną ir tel. pasižymėtų savo užrašuose. Ir laukėm kol ateis ta proga, kai jie koncertuos. Tuo atveju, jei iki jų koncerto kas nors klibins tai mūsų dienai, sutarėm, kad paskambins ir praneš. Tada būtumėm gavę greitai nuspręsti -ar imam nesiklausę, ar ieškom kitų. Bet mums pasisekė Niekas tai dienai jų neklibino ir mes laimingai sulaukėm koncertėlio berneliuose. Tada ir avansą palikom... O dabar savo dienelės laukiam ir bus matyt, ar tikrai jie tokie geri per vestuves, kaip čia dauguma gyrė. Nes, mano manymu, koncertai kavinėse skiriasi nuo vestuvinių.
A tiesa, su bernelių barmenais teko kalbėt dar negirdėjus "holo", tai juos gyrė tiek donelaičio g., tiek valančiaus. Nu bet aišku, čia gi skonio reikalas. Aš forume skaičiau, kad kažkam visiškai "holas" nepatiko...
Papildyta:
Užmiršau paminėti vieną gan svarbų argumentą, kodėl apsistojom ties "holu" "hiperbolę" traukia Maniškiui tai pati geriausia lietuviška grupė. Tik jis sakė, galėtų dūšios daugiau į tas dainas įdėti
Vienus buvom rade bet uzsiprase 3200lt manau kad brangoka g.gif
Brangoka??? Čia apiplėšimas vidury baltos dienos! Už tiek tavo vestuvėse padainuos ir Žvagulis, ir Cicinas, ir Riaubiškytė
Gal zinote koki didzeju kuris galetu ir vakara pravesti?Gal butu pigiau?Nes muzikantai tai jau baisiai brangus blink.gif
Normalūs muzikantai visa tai padarys už 1000- 1200lt. be to, gyva muzika yra gyva muzika, o laisvai bendraujantis žmogus su garmoške ant peties- ne tas pat, kas CD grojantis bernužėlis
QUOTE(Visniuke @ 2006 06 02, 14:16)
Sveikos gal galetumete man padeti? Musu diena liepos-29 . Vienus buvom rade bet uzsiprase 3200lt manau kad brangoka .Gal zinote koki didzeju kuris galetu ir vakara pravesti?Gal butu pigiau?Nes muzikantai tai jau baisiai brangus
jei tinka ne didzejus o muzikantai - rasyk i AZ duosiu savo kolekcija tel surinktu sau muzikantu beieskant:) kainos nuo 800 iki 1200
va mes per vestuves samdem ne vestuvinius muzikantus Asakaite su Peciura [ne tas is teliko] buvo...uz 5 val sumokejom 800 lt bet buvo verta.....patenkinti likom ir sveciam patiko sokom beveik visa laika...super buvo.....zodziu jei kam reikia veliau telefona pasakysiu....
QUOTE(Hestija @ 2006 06 02, 17:54)
šitos ir dykai neimčiau į savo vestuves
pernai draugės vestuvėse grojo dj, nes dalyvavo daugiausiai draugai, vyresnio amžiaus giminių kaip ir nebuvo. Bet gal senstu, kažkokios dirbtinės tos vestuvės pasirodė, norėjosi gyvumo ir dainų
QUOTE(-Linda- @ 2006 06 06, 09:20)
šitos ir dykai neimčiau į savo vestuves
pernai draugės vestuvėse grojo dj, nes dalyvavo daugiausiai draugai, vyresnio amžiaus giminių kaip ir nebuvo. Bet gal senstu, kažkokios dirbtinės tos vestuvės pasirodė, norėjosi gyvumo ir dainų
Aš irgi. Ypač tos paskutinės personos Bet pateikiau kaip pavyzdį, nes jie daug kam laaabai patinka
O didžėjai vestuvėse- man irgi šalta ir nenuoširdu. Juk tam ir susirenkama- smagiai pabandraut ir pasidžiaugt už naują šeimą, tokiais atvejais norisi tik žmogiškos šilumos
QUOTE(Hestija @ 2006 06 06, 09:26)
smagiai pabandraut
tame ir esmė. Vaikino tėvai gerokai užsiraukė dėl tos muzikos, maždaug pinigų gaila buvo ar ką (bet tas dj irgi nekuklus pasitaikė finansine prasme šiaip ). Bet nebuvo to jausmo, kad esi vestuvėse, šurmulys netikras, nuotaika kitokia. Tokias vestuves gali kasdien klube susiorganizuoti už dvidešimt lt, ir dalyvių dar daugiau
Anyway, čia jau teisė rinktis kiekvieno.
p.s. tos vestuvės ne mano buvo, ir pati kolkas tik planuoju planuoti vetuves
QUOTE(-Linda- @ 2006 06 06, 09:37)
tame ir esmė. Vaikino tėvai gerokai užsiraukė dėl tos muzikos, maždaug pinigų gaila buvo ar ką (bet tas dj irgi nekuklus pasitaikė finansine prasme šiaip ). Bet nebuvo to jausmo, kad esi vestuvėse, šurmulys netikras, nuotaika kitokia. Tokias vestuves gali kasdien klube susiorganizuoti už dvidešimt lt, ir dalyvių dar daugiau
Nors samdosi smones dj, vat ir si savaitgali su keliom nuotakom teko pabendraut - tai viena ju samdos koki tais DJ jei jau labai reik sakykit - pasiteirausiu numeriuko...
Bet as pati manau muzikantai smagiau:)