Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(aistulka:) @ 2006 05 18, 14:22)
Sveikos mergytės, labai jus suprantu, pati turėjau tokią problemą, todėl skubu jums į pagalbą  4u.gif

Mano vestuvėse gros muzikantai "Maloniai" tai jauni, turintys muzikinį išsilavinimą vyras su žmona, dainuoja angliškas ir lietuviškas dainas, veda vakarus, buvom paklausyti jų kaip dainuoja ir groja gyvai, vyro už liežuvio tikrai tempti nereikia.
Mano būsimasis turi muzikinį išsilavinimą, todėl nusimano muzikoje, ir sakė šitie tikrai nenusidainuoja.

Todėl jei sudominau, rašykite man į AZ, atsiųsiu kontaktus  mirksiukas.gif

Beje, jie Vilniečiai, bet atvažiuotų kur reikia, turi savo transportą

aciu uz kontaktus thumbup.gif vbandysiu skambinti
Atsakyti
Norejau padekoti visom Jums - visu pagalba pagaliau susitarem su muzikantais:)
Ir jei kam reikes pagalbos brukstelkit i AZ - per tas paieskas susirinkau nemaza baze muzikantu Vilniuje
Dekui - jau galiu sypsotis ir ramiai miegot:)

p.s. beja kainos svyravo nuo 800 (uz 1zm), 900 (uz du) iki 1200 (uz 2-3 zmogeliukus)
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 24, 16:05)
Norejau padekoti visom Jums - visu pagalba pagaliau susitarem su muzikantais:)
Ir jei kam reikes pagalbos brukstelkit i AZ - per tas paieskas susirinkau nemaza baze muzikantu Vilniuje
Dekui - jau galiu sypsotis ir ramiai miegot:)

p.s. beja kainos svyravo nuo 800 (uz 1zm), 900 (uz du) iki 1200 (uz 2-3 zmogeliukus)

o gal galima suzinoti ka tokius radai?
Atsakyti
QUOTE(koyoties @ 2006 05 23, 17:03)
aciu uz kontaktus  thumbup.gif vbandysiu skambinti

Kaip sekėsi, ar laisvi tavo dienelei?
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 24, 15:24)
o gal galima suzinoti ka tokius radai?

Radom už 900lt dienai, neribota laike 2 zmogeliukai kurie ir praves vakareli ir sugros tiek is savo repertuaro tiek tas dainas kuriu uzsiprasysim is anksto:)

Groja pradedant dziazu, popsu, rokenrolais, nuo liaudisku, svajokliu, soka mazos raganaites iki cicinu, zvaguliu ir ko tik pageidausi (jei uzsisakysit is anksto) kad pasiruostu orginalias fonogramas...

Antraji muzikanta (partneri) parinko pagal musu poreikius, kad ir su armonika ir su akardeonu ir su saksafonu pagrotu.. alternatyva buvo jei reikia rusiskai dainuojantis ar angliskai dainuojantis tais instrumentai grojantys asmenys...

Diena pries mums susitariant klientu uzsakymu pravedinejo banketa su Malinausku ir dar kazkokia dobro...yte - tai kaip supratau muzikantu sastatas gali buti surenkamas kokio reikia - tik vat pinigeliai tada tikriausiai butu didesni:)

p.s. tiesa tie is Maisiagalos brangukoki pasirode 1200 uzsiprase:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 25 gegužės 2006 - 09:20
kas domisi grupe "Holas" - tai jie grojo musu vestuvese. brangoki - uz vakara 1000Lt, bet tikrai geri, tikri vestuviniai muzikantai, ir labai padejo pravest vakara, sake galetu ir vieni, ir graziai grojo, ir neikyrus, ir dainas uzprasytas grojo, vienu zodziu tikrai rekomenduociau
Atsakyti
QUOTE(jepse @ 2006 05 26, 21:54)
kas domisi grupe "Holas" - tai jie grojo musu vestuvese. brangoki - uz vakara 1000Lt, bet tikrai geri, tikri vestuviniai muzikantai, ir labai padejo pravest vakara, sake galetu ir vieni, ir graziai grojo, ir neikyrus, ir dainas uzprasytas grojo, vienu zodziu tikrai rekomenduociau

sveikute,kai nereikejo tai holo kontaktus buvau radusi siame forume,o dabar ieskojau ir pavargau- nerandu ar prazioplinu kazkur g.gif blush2.gif

gal gali parasyti kontaktinius telefonus?
dekoju!! 4u.gif
Atsakyti
Mano sesė groja altu (yra baigusi Muzikos akademiją), gali suorganizuoti styginių ar kitokį (styginiai+fleita, styginiai+vokalas, styginiai+fortepijonas ar kt.) ansambliuką vestuvių ceremonijai pagroti bažnyčioje (ar CMB) ar kitokiai progai. Gyvena Kaune.

Jei kuriai prireiktų, kreipkitės AŽ smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano dienai grupe "Holas" laisvi,galvojame juos kviesti.Noreciau suzinoti atsiliepimus, nes jie dabar jokiuose baruose negroja, mp3 neturi sad.gif tai kazkaip isigandau akd pries vestuves neteks ju paklausyti.
Tad labai labai reikalingos jusu rekomendacijos, pagyrimai, peikimai.. nes sumoketi 1000lt ir nusivilti nesinoretu.
Padekite prasau.. aciu 4u.gif
Nes radome ir kitus muzikantus tai jei groja dviese kaina 500lt. piniginis skirtumas yra, o kaip grojimas nesuzinosiu..
Tie pigesni muzikantai sake dauos kompakta, o va Holas sako kad neturi..
help! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wessta @ 2006 06 01, 09:33)
sveikutes,
mano dienai grupe "Holas" laisvi,galvojame juos kviesti.Noreciau suzinoti atsiliepimus, nes jie dabar jokiuose baruose negroja, mp3 neturi sad.gif tai kazkaip isigandau akd pries vestuves neteks ju paklausyti.
Tad labai labai reikalingos jusu rekomendacijos, pagyrimai, peikimai.. nes sumoketi 1000lt ir nusivilti nesinoretu.
Padekite prasau.. aciu  4u.gif
Nes radome ir kitus muzikantus tai jei groja dviese kaina 500lt. piniginis skirtumas yra, o kaip grojimas nesuzinosiu..
Tie pigesni muzikantai sake dauos kompakta, o va Holas sako kad neturi..
help! blush2.gif

tai kad visi muzikantai sako, kad kompaktas toli grazu tikro vaizdo neatspindi, atseit, irasyt galima ka nori ir kaip nori irnesakyk.gif tai kol neisgirsi gyvai, niekada nesuzinosi ax.gif
Atsakyti
Isiterpsiu su savo profesionaliu "trigrasiu". Kas Liecia grupe "Holas", deja, nesu juos girdejes, taciau, mano kolegu atsiliepimai yra geri. Su Mp3'skem, cia jau atskiras klausymas. Aiskinu,- be abejo, audio negali atspindeti visu njuansu, taciau, balso vistiek nepakeisi, sakau kaip zmogus, turintis savo personalia studija. Yra tokios priemones kaip "Antares Autotune", BET, su juo galima zaisti iki tol kol vokalistas nepradeda konkreciai "pjauti grybo", tada jau joks "autotiunas" nepades, gaunasi tokia "plastmase" tipo "NEO", ir ji yra girdima. Gryztant prie "Holo", gal tesiog chebra fiziskai neturi laiko padaryti irasus, tai sioks toks minusas, bet tai pataisoma, o del kainu skirtumo, siulyciau susimastyti. Viskas paptasta,- jeigu zmones uz savo produkta nori 1000 tugriku, tai turetu reiksti, kad zmones i savo darba ideda daug pastangu,laiko ir finansu. Ir zmones uz ta pati produkta siulantys perpus maziau, svelniai tariant, man kelia nerima (nothing personal). Jeigu kam idomus konkretesni klausymai, rasykit i privata, arba i meila danas@antraktas.com. Kaip ir rasiau anksciau,- man is to jokios naudos (no commercials), tesiog cia esu stebetojo-konsultanto pozicijoje, kaip ir Sekunda. Visoms mergaitems linksmu vestuviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 06 01, 10:08)
Isiterpsiu su savo profesionaliu "trigrasiu". Kas Liecia grupe "Holas", deja, nesu juos girdejes, taciau, mano kolegu atsiliepimai yra geri. Su Mp3'skem, cia jau atskiras klausymas. Aiskinu,- be abejo, audio negali atspindeti visu njuansu, taciau, balso vistiek nepakeisi, sakau kaip zmogus, turintis savo personalia studija. Yra tokios priemones kaip "Antares Autotune", BET, su juo galima zaisti iki tol kol vokalistas nepradeda konkreciai "pjauti grybo", tada jau joks "autotiunas" nepades, gaunasi tokia "plastmase" tipo "NEO", ir ji yra girdima. Gryztant prie "Holo", gal tesiog chebra fiziskai neturi laiko padaryti irasus, tai sioks toks minusas, bet tai pataisoma, o del kainu skirtumo, siulyciau susimastyti. Viskas paptasta,- jeigu zmones uz savo produkta nori 1000 tugriku, tai turetu reiksti, kad zmones i savo darba ideda daug pastangu,laiko ir finansu. Ir zmones uz ta pati produkta siulantys perpus maziau, svelniai tariant, man kelia nerima (nothing personal). Jeigu kam idomus konkretesni klausymai, rasykit i privata, arba i meila danas@antraktas.com. Kaip ir rasiau anksciau,- man is to jokios naudos (no commercials), tesiog cia esu stebetojo-konsultanto pozicijoje, kaip ir Sekunda. Visoms mergaitems linksmu vestuviu  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti