Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(Silence @ 2006 11 16, 14:53)
sveikos,

o kuriom cia datom jus Nevuli is klp rezervuojate? blush2.gif

Liepos 14 dienai thumbup.gif
Atsakyti
Tikiuosi Kęstas kada nors ir mane rekomenduos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 11 16, 20:28)
Tikiuosi Kęstas kada nors ir mane rekomenduos. smile.gif

bet tikiuosi Tamsta Kęstą teisingai rekomendavot smile.gif ir bedos nebus su muzika per svarbiausią merginoms gyvenimo sventę smile.gif
Atsakyti
Parasiau savo nuomone. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 10 27, 15:34)
As kaip visada dar karta paagituosiu uz Dainius, nerealus nerealus muzikantai ir aktoriai, baliaus vinis...

Gal galima kontaktus butu?
Papildyta:
Jau radau 4u.gif
Atsakyti
Labukas visiems, noreciau paklausti, gal pas ka nors grojo grupe is Marijampoles "Du pasaliniai" ir kas nors ka nors apie juos gali pasakyti?
Lauksiu skubaus atsakymo
Atsakyti
QUOTE(AquaRose @ 2006 11 16, 17:20)
As tai rugsejo 22  smile.gif  biggrin.gif

aquorose kur darysi vestuves? beje ar kauniete esi? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=*Brigita*,2006 11 18, 00:24]
aquorose kur darysi vestuves? beje ar kauniete esi? mirksiukas.gif
[/quot

Kur soksiu vestuves dar nzn schmoll.gif

o kodel klausi ar as kauniete? 4u.gif

Atsakyti
nes mano irgi vestuves rugs 22 biggrin.gif ..
Atsakyti
o kokie kontaktai Dainiu nerealiu muzikantu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara08 @ 2006 11 20, 12:57)
o kokie kontaktai Dainiu nerealiu muzikantu?  ax.gif

yra 1 puslapyje, paieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu atsiliepimai apie grupe MEDUS (Vilnius) ax.gif
Zodziu, jie grojo musu vestuvese, kaip muzikantai tikrai neblogi ir neblogai gali pravesti rengini. Bet man jie nepatiko kaip zmones, ypac Kostas. Toks jau arogantiskas... doh.gif Ir dar vienas dalykas labai sunervino, apie kuri suzinojome tik po vestuviu, nes per jas niekas mums nepasake. Kai taremes del visko, vos ne vos issireikalavau, kad papasakotu visa programa. Ir jie visiskai nieko neuzsimine, apie tai, kad is atvykusiu sveciu rinks pinigus. O mums visiskai is galvos isgaravo pareikalauti grieztai, kad to nebutu. Bet kadangi jie viska papasakoje, praleido TIK sita fakta, mes ir negalvojome, kad jie taip gali pasielgti. Tai buvo taip, kad sveciai - vyrai galetu ieiti i sale, turejo i saksofona deti pinigus, ir ne siaip smulkiais, o popieriniais ir didesnem sumom, antraip nepraleisdavo. O be to, kaip paskui issiaiskinom, kai kuriems melavo, kad veliau grazins juos, kitiems sake, kad viska atiduos jauniesiems, tai buvo, kas dejo ir po 50lt ar pan. Aisku, niekam nieko negrazino, o mums muzikantai apie tai net neuzsimine. gun_bandana.gif Nebutu taip "abidna", jei mes jiems nebutume tiek daug sumokeje. Ju paslaugos mums vienam vakarui kainavo 2200lt, be to ka jie dar susirinko is sveciu.
Taigi jei tarsites su jais, butinai viska smulkiai issiaiskinkite ir pasakykite, ko jus norit ar ne. 4u.gif
Ju internetinis puslapis www.gyvamuzika.net
Atsakyti