Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

Labanga, o kada tavo svente bus?Siaip idomu but is taves atsiliepimu isgirsti apie Nevuli.
Atsakyti
Ir man labai aktualu visos naujienos apie Kestuti ax.gif
Ir gal klaipedietes ka nors zinot apie muzikantus is Gargzdu, vienas ju - Arvydas Prekevicius?

Is anksto dekui uz atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
LABA DIENA!!!!! Pas mus grojo muzikantai is alytaus , mes tikrai nenusivylem, uz viena vakara sumokejom 600lt.buvo tikrai linksma !!!tel 861023294-MINDAUGAS . Gal kam pravers, sekmes!!!
Papildyta:
Tiesa, uzmirsau parasyti kad musu vestuve buvo 2005 liepa, taigi , tikiu, kad kaina gali but kita...
Atsakyti
QUOTE(AquaRose @ 2006 11 13, 09:55)
Ir man labai aktualu visos naujienos apie Kestuti  ax.gif
Ir gal klaipedietes ka nors zinot apie muzikantus is Gargzdu, vienas ju - Arvydas Prekevicius?

Is anksto dekui uz atsiliepimus. smile.gif

Nieko gero, eilinis pijokas, tas Prekevičius su kaip ir visu fonuskem. Maciau man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 11 13, 12:41)
Nieko gero, eilinis pijokas, tas Prekevičius su kaip ir visu fonuskem. Maciau man nepatiko.

nuomone issakyta puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiai muzikantai tai nei vieno karto neverte isgerti (tai jau 'švilpuku' darbas)ir patys negere (kai buvome vestuvese, o paskui nusprendem ejuos uzsisakyti)
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 14, 11:56)
Maniskiai muzikantai tai nei vieno karto neverte isgerti (tai jau 'švilpuku' darbas)ir patys negere (kai buvome vestuvese, o paskui nusprendem ejuos uzsisakyti)

as tai net bijau pagalvoti kaip baisu butu jei kas is samdytu zmoniu prisigertu doh.gif tikrai nuotaika sugadintu doh.gif Labai tikiuosi kad taip nebus ir Jums visoms to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Dekui tumpine ir mazulele uz nuomones smile.gif nes as niekaip negalejau apsispresti kuri pasirinkti Kestuti ar Prekeviciu... g.gif o dabar lekiu rezervuotis p. Kestuti, nes ko jau ko, o pijoku maziausiai noriu doh.gif
Atsakyti
Mano muzikantu Nr. (vieno is ju, jie 2) 868555420, 240-88-98; 235-21-13 Vilniuje
Atsakyti
sveikos,

o kuriom cia datom jus Nevuli is klp rezervuojate? blush2.gif
Atsakyti
As tai rugsejo 22 smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
ziurėkit, ar jus nieko nezinot apie tokius 5 muzikantus, kur su smuikais, saksafonais groja..?
Atsakyti