Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

4u.gif Na mano mama siek tiek juos pazysta,kazkada pati estradoje dainavo,todel ir rekomenduoja,o kiek tas nemazai? g.gif O kodel"Antrakto" puslapio neatidaro? doh.gif doh.gif
Papildyta:
schmoll.gif As porai muzikantu skambinau,tai prisigalvoja visokiu gudrybiu,jei nuomuosime ju limuzina ir operatoriu,tai bus pigiau.... lotuliukas.gif Gudriai ka?! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 12:57)
ohmy.gif kodel"Antrakto" puslapio neatidaro? doh.gif  doh.gif

nugi atidaro www.antraktas.com mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif "neimanoma rasti serverio...."
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 13:03)
doh.gif "neimanoma rasti serverio...."

nu man rodo viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 10 27, 11:48)
Apie "RONDO" galiu pasakyti tik gera, vien Ivanauskas aukso vertas, Remigijus, nuostabus, universalus klavisininkas, su ju gitaristu teko dirbti praeitije, geriau uz ji rokenrolu turbut niekas nepavaro (personal opinion), kitu asmeniskai nepazystu. Kiek zinau, ju paslaugos negali buti pigios,-cia kaip su geru "brendiniu" produktu, dali kainos moki uz patikima varda. Tiek ziniu.

Šiaip teko girdeti kad Remigijus iš Rondo prisivogęs kitų atlikėjų originalių fonogramų jas pardavinėja internete po 15 lt. blush2.gif

Tai kur čia tas jo nuostabumas, beje, kad klavišistas geras tai sutinku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sekunda: 27 spalio 2006 - 12:44
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 17:46)
Niu jie sakė, kad turi nusistovėjusią kainą, t.y. 1500 Lt . Tai tiek ir tarėmės ax.gif Beje, merginos, kuri čia iš mūsų užsisakiusių "Antraktą" greičiausiai išteka? Ką čia mes greitu laiku galėtume iškvosti kaip ten, kas ten?? blush2.gif  biggrin.gif

Mes taip pat ax.gif +100lt uz kelione i Kauna, tai viso 1600lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 10:57)
4u.gif Na mano mama siek tiek juos pazysta,kazkada pati estradoje dainavo,todel ir rekomenduoja,o kiek tas nemazai? g.gif O kodel"Antrakto" puslapio neatidaro? doh.gif  doh.gif
Papildyta:
schmoll.gif As porai muzikantu skambinau,tai prisigalvoja visokiu gudrybiu,jei nuomuosime ju limuzina ir operatoriu,tai bus pigiau.... lotuliukas.gif Gudriai ka?! schmoll.gif

Mes ant tokiu taip pat buvome uzsisoke is pradziu bash.gif bet paskui metem juos per sona, nes dar ir kitokio melo buvo ivelta gun_bandana.gif SUKCIAI tongue.gif
Atsakyti
blink.gif Na jau ir nebezinau ka daryti g.gif Dar yra laiko,tai ka nors sugalvosim!
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 13:02)
blink.gif Na jau ir nebezinau ka daryti g.gif Dar yra laiko,tai ka nors sugalvosim!

man atrodo kuo toliau nuo tokiu kurie cia bando tipo nuleisti kaine del to ar ano schmoll.gif vistiek savo pasiims is vienur ar kitur, bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif O tai kodel nenori Antrakto? Man tai patiko ir ju muzika (kiek klausiau ju internetiniam puslapyje) ir atrodo tikrai zmoniski mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
As kaip visada dar karta paagituosiu uz Dainius, nerealus nerealus muzikantai ir aktoriai, baliaus vinis...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 10 27, 13:34)
As kaip visada dar karta paagituosiu uz Dainius, nerealus nerealus muzikantai ir aktoriai, baliaus vinis...

O kas jie tokie?
Atsakyti
Muzikantai Dainiai is Prienu, mano visu sveciu ir mano asmenine nuomone patys geriausi vestuviu muzikantai, tokie is dalies tradiciniai, neposli, labai gera humoro jausma turintys du vyrai, nerealu, iki siol prisimenu ju bajarius smile.gif
Atsakyti
sveikos, perskaiciau daug sios temos pasisakymu ir visai pasimeciau, gal galetumete pasiulyti vestuvems muzikantus max 1500 litu ir labai svarbu kad vestu vakara nes pirsliu nebus, butu neblogai kad nebutu nagli bei posli kaip apie kai kuriuos prisiskaiciau.
noretusi kad grotu ne tik klavisiniais ar fonogramas leistu,
o kaip ten tie is klaipedos nestandartiniai? kai ta mergina speju nebegroju tai ar nepasikeite ju kokybe
Atsakyti