Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

pabandykit
Cia mano muzikantai kurie gros vestuvese Rugseji. Man juos rekomendavo. Buvau susitikusi patiko. Jie dviese. Vienas lietuvis kitas rusas. P.Rimkus 868819072
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 18, 12:01)
pabandykit
Cia mano muzikantai kurie gros vestuvese Rugseji. Man juos rekomendavo. Buvau susitikusi patiko. Jie dviese. Vienas lietuvis kitas rusas. P.Rimkus 868819072

O jie Vilniečiai?
Atsakyti
vat vat ir mano muzikantai kovo menesi atsisake grot man vestuvese liepos 15 diena, tai kol suradau naujus tai ne tas zodis, jau kova rast buvo neimona o tau vargsiuke isvis didele uzuojauta doh.gif verysad.gif

mes vilnieciai smile.gif
Papildyta:
aciu INGUTE***,butinai paskambinsiu, aciu
Atsakyti
jauciu teks patiems dainuot ir grot - kiek kur skambinu - visur uzimta...
padekit:(
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2006 05 17, 21:31)
labutis visom!!! gelbekit kas nors, man atsisake muzikantai  help.gif nzn dabar kur ju ieskoti, dauguma jau uzsakyta LIEPOS 15 D. PLEASE PADEKIT KAS GALI??!!  cry.gif

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 18, 12:30)
Sveikos,
iki siol tik aki uzmesdavau i temas vestuviniais klausimais, bet dabar kazkaip "reikalas prispyre" ..
Help rugpjucio 12 nerandu muzikantu - reikalinga VILNIUJE.
Perverciau temas, kazkaip mazai vilnieciu..
Gal kas parekomenduotumet? is anksto dekui

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 18, 14:24)

Sveikos mergytės, labai jus suprantu, pati turėjau tokią problemą, todėl skubu jums į pagalbą 4u.gif

Mano vestuvėse gros muzikantai "Maloniai" tai jauni, turintys muzikinį išsilavinimą vyras su žmona, dainuoja angliškas ir lietuviškas dainas, veda vakarus, buvom paklausyti jų kaip dainuoja ir groja gyvai, vyro už liežuvio tikrai tempti nereikia.
Mano būsimasis turi muzikinį išsilavinimą, todėl nusimano muzikoje, ir sakė šitie tikrai nenusidainuoja.

Todėl jei sudominau, rašykite man į AZ, atsiųsiu kontaktus mirksiukas.gif

Beje, jie Vilniečiai, bet atvažiuotų kur reikia, turi savo transportą
Atsakyti
8-68233731 Kestas (Seduva)

Meškauskas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 18 gegužės 2006 - 16:25
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 18, 13:01)
pabandykit

Vilnieciai, na tiksliau sakan is Maisiagalos. Bet tai vilniaus rajonas
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 22:54)
man kas virš 1000 Lt, tai jau nebenormalu  schmoll.gif

musiskis pasiprase 1200 Lt, tai cia dar atsei pigiai doh.gif bet kiek skambinejau, tai tik tokias kainas ir girdejau, 1000, 1300, 1500....
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 18, 13:24)

o as visa kruva nr istryniau.....va dabar gal buciau padejus tau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 05 18, 17:25)
Meškauskas?  g.gif

Taip! bigsmile.gif O ka?
Atsakyti
Taip! bigsmile.gif O ka?

Nieko bigsmile.gif Galima kviest, smagiai pagrajins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 05 18, 14:22)
Sveikos mergytės, labai jus suprantu, pati turėjau tokią problemą, todėl skubu jums į pagalbą  4u.gif

Mano vestuvėse gros muzikantai "Maloniai" tai jauni, turintys muzikinį išsilavinimą vyras su žmona, dainuoja angliškas ir lietuviškas dainas, veda vakarus, buvom paklausyti jų kaip dainuoja ir groja gyvai, vyro už liežuvio tikrai tempti nereikia.
Mano būsimasis turi muzikinį išsilavinimą, todėl nusimano muzikoje, ir sakė šitie tikrai nenusidainuoja.

Todėl jei sudominau, rašykite man į AZ, atsiųsiu kontaktus  mirksiukas.gif

Beje, jie Vilniečiai, bet atvažiuotų kur reikia, turi savo transportą

Aciu uz kontaktus - tik gaila, kad rugpjucio 12, kaip ir pas visus kitus, pas juos jau uzimta:(
Toms kurios ieskot rugpjucio 19 arba rugpjucio 2 - sake dar laisva...

Gal kas kai taretes su muzikantais gridejot kad jie laisvi rugpjucio 12? HELPPPP sad.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 19, 13:07)
Aciu uz kontaktus - tik gaila, kad rugpjucio 12, kaip ir pas visus kitus, pas juos jau uzimta:(
Toms kurios ieskot rugpjucio 19 arba rugpjucio 2 - sake dar laisva...

Gal kas kai taretes su muzikantais gridejot kad jie laisvi rugpjucio 12? HELPPPP sad.gif

radau viena nr Juozas Jankovicius 8681 68437, man rekomendavo ji, kaip gera muzikanta, pabandyk paskambinti 4u.gif
Atsakyti