pabandykit
Cia mano muzikantai kurie gros vestuvese Rugseji. Man juos rekomendavo. Buvau susitikusi patiko. Jie dviese. Vienas lietuvis kitas rusas. P.Rimkus 868819072
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 18, 12:01)
pabandykit
Cia mano muzikantai kurie gros vestuvese Rugseji. Man juos rekomendavo. Buvau susitikusi patiko. Jie dviese. Vienas lietuvis kitas rusas. P.Rimkus 868819072
O jie Vilniečiai?
vat vat ir mano muzikantai kovo menesi atsisake grot man vestuvese liepos 15 diena, tai kol suradau naujus tai ne tas zodis, jau kova rast buvo neimona o tau vargsiuke isvis didele uzuojauta doh.gif verysad.gif
mes vilnieciai
Papildyta:
aciu INGUTE***,butinai paskambinsiu, aciu
mes vilnieciai
Papildyta:
aciu INGUTE***,butinai paskambinsiu, aciu
jauciu teks patiems dainuot ir grot - kiek kur skambinu - visur uzimta...
padekit:(
QUOTE(mazulia @ 2006 05 17, 21:31)
labutis visom!!! gelbekit kas nors, man atsisake muzikantai nzn dabar kur ju ieskoti, dauguma jau uzsakyta LIEPOS 15 D. PLEASE PADEKIT KAS GALI??!!
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 18, 12:30)
Sveikos,
iki siol tik aki uzmesdavau i temas vestuviniais klausimais, bet dabar kazkaip "reikalas prispyre" ..
Help rugpjucio 12 nerandu muzikantu - reikalinga VILNIUJE.
Perverciau temas, kazkaip mazai vilnieciu..
Gal kas parekomenduotumet? is anksto dekui
iki siol tik aki uzmesdavau i temas vestuviniais klausimais, bet dabar kazkaip "reikalas prispyre" ..
Help rugpjucio 12 nerandu muzikantu - reikalinga VILNIUJE.
Perverciau temas, kazkaip mazai vilnieciu..
Gal kas parekomenduotumet? is anksto dekui
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 18, 14:24)
Sveikos mergytės, labai jus suprantu, pati turėjau tokią problemą, todėl skubu jums į pagalbą
Mano vestuvėse gros muzikantai "Maloniai" tai jauni, turintys muzikinį išsilavinimą vyras su žmona, dainuoja angliškas ir lietuviškas dainas, veda vakarus, buvom paklausyti jų kaip dainuoja ir groja gyvai, vyro už liežuvio tikrai tempti nereikia.
Mano būsimasis turi muzikinį išsilavinimą, todėl nusimano muzikoje, ir sakė šitie tikrai nenusidainuoja.
Todėl jei sudominau, rašykite man į AZ, atsiųsiu kontaktus
Beje, jie Vilniečiai, bet atvažiuotų kur reikia, turi savo transportą
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 18, 13:01)
pabandykit
Vilnieciai, na tiksliau sakan is Maisiagalos. Bet tai vilniaus rajonas
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 22:54)
man kas virš 1000 Lt, tai jau nebenormalu
musiskis pasiprase 1200 Lt, tai cia dar atsei pigiai bet kiek skambinejau, tai tik tokias kainas ir girdejau, 1000, 1300, 1500....
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 18, 13:24)
o as visa kruva nr istryniau.....va dabar gal buciau padejus tau....
QUOTE(aistulka:) @ 2006 05 18, 14:22)
Sveikos mergytės, labai jus suprantu, pati turėjau tokią problemą, todėl skubu jums į pagalbą
Mano vestuvėse gros muzikantai "Maloniai" tai jauni, turintys muzikinį išsilavinimą vyras su žmona, dainuoja angliškas ir lietuviškas dainas, veda vakarus, buvom paklausyti jų kaip dainuoja ir groja gyvai, vyro už liežuvio tikrai tempti nereikia.
Mano būsimasis turi muzikinį išsilavinimą, todėl nusimano muzikoje, ir sakė šitie tikrai nenusidainuoja.
Aciu uz kontaktus - tik gaila, kad rugpjucio 12, kaip ir pas visus kitus, pas juos jau uzimta:(
Toms kurios ieskot rugpjucio 19 arba rugpjucio 2 - sake dar laisva...
Gal kas kai taretes su muzikantais gridejot kad jie laisvi rugpjucio 12? HELPPPP
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 19, 13:07)
Aciu uz kontaktus - tik gaila, kad rugpjucio 12, kaip ir pas visus kitus, pas juos jau uzimta:(
Gal kas kai taretes su muzikantais gridejot kad jie laisvi rugpjucio 12? HELPPPP
radau viena nr Juozas Jankovicius 8681 68437, man rekomendavo ji, kaip gera muzikanta, pabandyk paskambinti