Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

O kos "Atrakto" internetinis puslapis??? Kokia jus kaina?

Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 26, 15:05)
As irgi juos uzisakiau, ir man, ir mano busimajam, ir net mano tevams jie labai patiko kaip dainuoja.

o kai tetis isgirdo kaip dainuoja ta moteris rusiskai, isvis apsidziauge, kad pas moteri toks grazus balsas thumbup.gif  wub.gif

Tad visos tikekimes kad jie ir musu nenuvils ax.gif nes mes juos taip pat uzsisake clap.gif
Atsakyti
Paklausius demo labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 14:27)
Mes tai savo "veselei" užsisakėm "Antraktą". Klausiau jų tik jų internetiniam psl., bet tai jie man labai patiko. Platus stilių spektras, o ir nenusidainuoja. susitikom pakalbėjom, patiko kaip žmonės. susitarėm , kad rusiškos muzikyts negros, viską daugiau mažiau nusakėm ko norim, o dabar tikimės, kad tai ir gausim  biggrin.gif  Mano brangusis šiaip yra alergiškas visiems tiems vestuvių muzikantams, bet šįkart prabalsavo už, nes yra juos gyvai girdėjęs, tai sakė, kad stipriai varo thumbup.gif  thumbup.gif  O saviškiu tai labai pasitikiu, nes jis muzikytj tai jau tikrai nusimano mirksiukas.gif

O man idomu uz kokia suma Jus susitarete su Antrakta? 4u.gif
Atsakyti
Niu jie sakė, kad turi nusistovėjusią kainą, t.y. 1500 Lt. Tai tiek ir tarėmės ax.gif Beje, merginos, kuri čia iš mūsų užsisakiusių "Antraktą" greičiausiai išteka? Ką čia mes greitu laiku galėtume iškvosti kaip ten, kas ten?? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 19:46)
Niu jie sakė, kad turi nusistovėjusią kainą, t.y. 1500 Lt. Tai tiek ir tarėmės ax.gif Beje, merginos, kuri čia iš mūsų užsisakiusių "Antraktą" greičiausiai išteka? Ką čia mes greitu laiku galėtume iškvosti kaip ten, kas ten?? blush2.gif  biggrin.gif

nu as tik 2007 liepos 21d. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 19:46)
Niu jie sakė, kad turi nusistovėjusią kainą, t.y. 1500 Lt. Tai tiek ir tarėmės ax.gif Beje, merginos, kuri čia iš mūsų užsisakiusių "Antraktą" greičiausiai išteka? Ką čia mes greitu laiku galėtume iškvosti kaip ten, kas ten?? blush2.gif  biggrin.gif

Greiciausiai istekes Egle ir Aleksejus,- lapkricio 4
Atsakyti
Oi, ačiū, Danai thumbup.gif Atleiskit, kad čia taip viešai jus aptarinėjam, bet kol kas tik iš gerosios pusės, tai manau nieko mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
tai tik geru zodziu minim thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif O ka manot apie grupe Rondo g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 12:36)

nu jei nedainuotu visa laika savo dainu, tai visai nieko, bet jei tik savo dainas, tai nusibostu ju klausyti.

beje, o kiek jie nori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2006 10 27, 12:36)

Apie "RONDO" galiu pasakyti tik gera, vien Ivanauskas aukso vertas, Remigijus, nuostabus, universalus klavisininkas, su ju gitaristu teko dirbti praeitije, geriau uz ji rokenrolu turbut niekas nepavaro (personal opinion), kitu asmeniskai nepazystu. Kiek zinau, ju paslaugos negali buti pigios,-cia kaip su geru "brendiniu" produktu, dali kainos moki uz patikima varda. Tiek ziniu.
Atsakyti