Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(maziulele @ 2006 10 24, 16:48)
o kodel is kart ko nors blogo, o gero nieko nenori isgirsti lotuliukas.gif

Todel kad gero ir taip prirasyta yra lotuliukas.gif Tai noriu zinoti kuo jie nepatiko zmonems smile.gif

Mes vakar buvom susitike su Serksnu ir ji uzsisakem thumbup.gif .
Tik kelblu del kainos kuria jis zinos tik apie velykas.Tai jauciu as ir Meskausko numeriuka pasiliksiu jei ka. rolleyes.gif
Serksnas uzkukavo kad kitais metais gali uzsiprasyti ir 2000lt uz vakara tai tada tikrai neimsim jo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 09:14)
Todel kad gero ir taip prirasyta yra lotuliukas.gif  Tai noriu zinoti kuo jie nepatiko zmonems smile.gif

Mes vakar buvom susitike su Serksnu ir ji uzsisakem  thumbup.gif .
Tik kelblu del kainos kuria jis zinos tik apie velykas.Tai jauciu as ir Meskausko numeriuka pasiliksiu jei ka.  rolleyes.gif
Serksnas uzkukavo kad kitais metais gali uzsiprasyti ir 2000lt uz vakara  tai tada tikrai neimsim jo  schmoll.gif

bet plesikai kokie doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 07:33)
bet plesikai kokie  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai as labai tikiuosi kad jie nezusiprasys tiek verysad.gif .
Vakar kai susitikom su jais tai kalbejome apie 1100lt suma. Na +100 dar jei pakels tai da kaip nors g.gif bet jei daugiau tai imsiu Meskauska ir bus baigta.

Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 11:05)
Tai as labai tikiuosi kad jie nezusiprasys tiek  verysad.gif .
Vakar kai susitikom su jais tai kalbejome apie 1100lt suma. Na +100 dar jei pakels tai da kaip nors  g.gif bet jei daugiau tai imsiu Meskauska ir bus baigta.

mes irgi su muzikantais susitarem kaina, bet jie pasake nu brangiau galetu buti tik 50lt, jei pabrangtu benzinas doh.gif
Atsakyti
Va matai o mums sake kad kaina gali kilti 100-200lt doh.gif
Reik tiketis kad jie pateisins rekomendacijas ir bus linskmas vestuviu vakaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 10 25, 12:46)
Va matai o mums sake kad kaina gali kilti 100-200lt  doh.gif
Reik tiketis kad jie pateisins rekomendacijas ir bus linskmas vestuviu vakaras smile.gif

tikiuosi ir pas mane muzikantai praves liuksiskai vakara

bet cia SM tiek daug informacijos radau, kad sveciams nebutu linksma, tai jauciu pasiulysiu juos muzikantams.

o pavz. reikia su muzikantais aptarti scenariju, kai, kaip, kada? jauciu kad reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 11:50)
o pavz. reikia su muzikantais aptarti scenariju, kai, kaip, kada? jauciu kad reikia blush2.gif

Jei muzikantai "supratlyvi", tai ir pries svente ta pacia diena tuos dalykus galima aptarti 4u.gif
Atsakyti
Aš tai labai esu patenkinta muzikantais - grupe "Sekunda" savo vestuvėse, kurios įvyko beveik prieš du mėnesius...Nors pati jų neieškojau - surado tėvai (aš į vestuvių miestą atvažiavau tik prieš pat vestuves, tai jie daug ką užsakinėjo)..Man jie patiko dėl to, kad nerealiai gražiai dainavo...Kiek esu buvusi vestuvėse, tai vieni nusidainuoja, kiti plėšia caro maro laikų dainuškas, o šitie tai fantastiški... blush2.gif
Atsakyti
Ir sunku gi su tais muzikantais. unsure.gif Mes norime muzikantu, kurie galetu su gitara, saksafonu, smuiku pagroti. na tikrai mum nereikia tu liaudisku dainusku ir visokio popso...taciau kol kas tokius zmones yra labai sunku surasti... verysad.gif Tai net nebezinome ka ir bedaryti.... gal kas galit patart kur atrasti tuos, kitokius muzikantus? Butumeme labai dekingi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgiuke @ 2006 10 25, 18:56)
Ir sunku gi su tais muzikantais. unsure.gif  Mes norime muzikantu, kurie galetu su gitara, saksafonu, smuiku pagroti. na tikrai mum nereikia tu liaudisku dainusku ir visokio popso...taciau kol kas tokius zmones yra labai sunku surasti...  verysad.gif Tai net nebezinome ka ir bedaryti.... gal kas galit patart kur atrasti tuos, kitokius muzikantus? Butumeme labai dekingi. biggrin.gif

Hmz... g.gif manau,sunkokas variantas vien todel,kad tokius muzikantus kviecia groti baruose,o dazniausiai "bariniai" negroja veselese. Na,taip jau yra. Ar nebijai,kad tokios vestuves gali but siek tiek liudnokos?Ta prasme be tokio popso
ar senesniu greitu dainu?... Manau,jusu vestuvese irgi bus ivairiausio amziaus ir ivairaus muzikinio skonio zmoniu,tai manau tiesiog pasiskaitykit sita tema,tikrai rasit tokiu muzikantu,kurie groja tiesiog puikiai! Ir galbut tai tokie muzikantai,kurie galbut negroja gitara ar smuiku,sukuria tooookia liux atmosfera, kad bus gera ir jums,ir sveciams mirksiukas.gif 4u.gif Tai va tokia linksma gaida ir baigiu savo pasisakyma biggrin.gif

p.s. labai neblogus atsiliepimus girdejau apie grupe "sekunda" thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai savo "veselei" užsisakėm "Antraktą". Klausiau jų tik jų internetiniam psl., bet tai jie man labai patiko. Platus stilių spektras, o ir nenusidainuoja. susitikom pakalbėjom, patiko kaip žmonės. susitarėm , kad rusiškos muzikyts negros, viską daugiau mažiau nusakėm ko norim, o dabar tikimės, kad tai ir gausim biggrin.gif Mano brangusis šiaip yra alergiškas visiems tiems vestuvių muzikantams, bet šįkart prabalsavo už, nes yra juos gyvai girdėjęs, tai sakė, kad stipriai varo thumbup.gif thumbup.gif O saviškiu tai labai pasitikiu, nes jis muzikytj tai jau tikrai nusimano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 16:27)
Mes tai savo "veselei" užsisakėm "Antraktą". Klausiau jų tik jų internetiniam psl., bet tai jie man labai patiko. Platus stilių spektras, o ir nenusidainuoja. susitikom pakalbėjom, patiko kaip žmonės. susitarėm , kad rusiškos muzikyts negros, viską daugiau mažiau nusakėm ko norim, o dabar tikimės, kad tai ir gausim  biggrin.gif  Mano brangusis šiaip yra alergiškas visiems tiems vestuvių muzikantams, bet šįkart prabalsavo už, nes yra juos gyvai girdėjęs, tai sakė, kad stipriai varo thumbup.gif  thumbup.gif  O saviškiu tai labai pasitikiu, nes jis muzikytj tai jau tikrai nusimano mirksiukas.gif

As irgi juos uzisakiau, ir man, ir mano busimajam, ir net mano tevams jie labai patiko kaip dainuoja.

o kai tetis isgirdo kaip dainuoja ta moteris rusiskai, isvis apsidziauge, kad pas moteri toks grazus balsas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 26 spalio 2006 - 16:06