ojojoj, kiek jūs čia visokių baubų prirašėt apiet tuos muzikantus Pati tik pradedu jieškotis savo baliukui, o jau liko tik 2 su puse mėnesiuko. O dar mūsų šventė per pačias Kalėdas , tai dabar imu mąstyt, kad jau gali būt visokių kavinių išgraibstyti arba šiaip užsiplėšinėt kainas tokią dieną Ieškau kažko originalaus ir tai gali neturėt nieko bendro su tikrais muzikantais, kad tik mokėtų kokių rokenrolų, lotyniškų ritmų ir šiaip senų gerų gabalų (tik nerusiškų) Gal aš čia jau ir per daug užsisvajojau, bet gal kas karais būtent kažką panašaus galėtumėte parekomenduoti Būčiau laaabai dėkinga
Tai ka papasakosiu siek tiek apie muzikantu kainas. Kainos kosmines
Skambinau grupei "Antraktas". 1 dienai 1500 lt (kadangi mano klaipedoje dar + 200lt.)
MG-International 2000 lt vakarui
Dainiai - 2000lt vakarui.
Grupe "Chemija"-1500lt+keliones islaidos 200lt.
Grupe "Svajoklis" - daugiau kaip 2000lt uz vakara.
Kai isgirdau tokias kainas, net plaukai pasisiause ir liezuvis istyso iki zemes. Maniau 1000 lt uz vakara nepagailesim, o pasirodo dar neuztenka. Jauciu teks pakloti ir visus 1700lt.
Jauciu imsim "Antrakta". Patiko, tai ka girdejau, dar susitiksim, pasnekesim. Ir jauciu as juos griebsiu. Nes matau kuo anskciau, tuo geriau.
Po nauju jauciu ju kainos sieks ir kokius 3000lt uz vakara.
Skambinau grupei "Antraktas". 1 dienai 1500 lt (kadangi mano klaipedoje dar + 200lt.)
Kai isgirdau tokias kainas, net plaukai pasisiause ir liezuvis istyso iki zemes. Maniau 1000 lt uz vakara nepagailesim, o pasirodo dar neuztenka. Jauciu teks pakloti ir visus 1700lt.
Jauciu imsim "Antrakta". Patiko, tai ka girdejau, dar susitiksim, pasnekesim. Ir jauciu as juos griebsiu. Nes matau kuo anskciau, tuo geriau.
QUOTE(maziulele @ 2006 10 06, 22:27)
Tai ka papasakosiu siek tiek apie muzikantu kainas. Kainos kosmines
O kaip ten Atraktas, ar jie groja gyvai per vestuves Nes siaip Ju puslapyje raso jog jie naudoja fonograma tik dainuoja gyvai Jei kas zinote gal galetumete pasidalinti patirtimi
QUOTE(Hun @ 2006 10 07, 10:21)
O kaip ten Atraktas, ar jie groja gyvai per vestuves Nes siaip Ju puslapyje raso jog jie naudoja fonograma tik dainuoja gyvai Jei kas zinote gal galetumete pasidalinti patirtimi
mes Antraku domejomes, buvom rezervave, bet jie atsauke rezervacija...nelabai rimtai atrode visas reikalas. Jei kas juos samdysit, tai butinai pasirasykit sutarti!!!
QUOTE(Teta A @ 2006 10 07, 10:28)
mes Antraku domejomes, buvom rezervave, bet jie atsauke rezervacija...nelabai rimtai atrode visas reikalas. Jei kas juos samdysit, tai butinai pasirasykit sutarti!!!
O kiek jie Jusu prase jei ne paslaptis, nes musu muzikantai pakele kaina buvon tare 1600, dabar jau 2000, tai galvoju gal keisti nes niekas apie juos nieko nezino isskyrus musu samdoma pirsli (jis sako jie neblogi)
Bet siutas uz tos kainos pakelima tai net nezinau ka daryti
QUOTE(Hun @ 2006 10 07, 10:35)
O kiek jie Jusu prase jei ne paslaptis, nes musu muzikantai pakele kaina buvon tare 1600, dabar jau 2000, tai galvoju gal keisti nes niekas apie juos nieko nezino isskyrus musu samdoma pirsli (jis sako jie neblogi)
Mes taremes 1300... O uzsakeme 'chemija'..manau bus gerai ir 1300lt uzsakem, pasirasem. Beje is kur tu? Labai rupi ka tavo nickas reiskia
QUOTE(Teta A @ 2006 10 07, 12:41)
Mes taremes 1300... O uzsakeme 'chemija'..manau bus gerai ir 1300lt uzsakem, pasirasem.
o kuriam tu mieste
o kodel jie man sake 1500lt.
Pirmiausiai tai noriu visoms padekoti kas paskutine minute bandete padeti surasti muzikantus nes kaip zinote mus pavede Apie ta "veikeja" kuris neva tai viska suorganizuoja ir viskas bus labai "saunu" jei turesiu laiko parasysiu siandien skyrelyje "Mane apgavo".
Pas mus grojo Vladas Daugintis su dukra jais likome tikrai labai patenkinti. Aciu Dievui kad jie ta penktadieni laisvi buvo kai mums reikejo. Moka uzvesti publika, praveda vestuves, bet be jokiu purvinu juokeliu kuriu as negaliu pernesti.
Vienu zodziu kas noretu kulturingu muzikantu savo vestuvese, kurie graziai groja ir daiuoja ir moka isjudinti svecius rasykite i AZ duosiu kontaktini telefona
Pas mus grojo Vladas Daugintis su dukra jais likome tikrai labai patenkinti. Aciu Dievui kad jie ta penktadieni laisvi buvo kai mums reikejo. Moka uzvesti publika, praveda vestuves, bet be jokiu purvinu juokeliu kuriu as negaliu pernesti.
Vienu zodziu kas noretu kulturingu muzikantu savo vestuvese, kurie graziai groja ir daiuoja ir moka isjudinti svecius rasykite i AZ duosiu kontaktini telefona
as irgi labai inirtinagi ieskojau muzikantu savo vestuves ateinanciai vasarai. kainos ir mane pribloske (2000-3000)Be galutiniam variante likau patenkinta, radom jaunus vaikinukus uz 900lt vakarui Vilniuje. pasiraseme sutarti taigi vaikinukai labai savi, beje turi DVD leidzia pasiziureti, isiap man labai patiko. o svarbiausia manau zmones dar nepasikele ir neplesia tu kainu kaip kiti, manau todel kad tai ne pagrindinis ju darbas. Beje ai du broliai tokie:)
Sigulda, gal gaalėtum parašyt savo muzikantų telefoniukus į AŽ, nes aš kaip tik noriu kokių jaunų žmogelių, o ne ūsuotų dėdžių, kurie trauktų dainuškas su pasivingiavimais... O dar rašei, kad taviškiai iš Vilniaus ir kaina normali, tai man išvis būtų daugiau nei super Būčiau labai dėkinga
Besiknaisiodama po internetą radau visai neblogą puslapiuką- gal kam pravers
http://www.eb.lt/lt.php3
Sėkmės visoms
http://www.eb.lt/lt.php3
Sėkmės visoms
QUOTE(maziulele @ 2006 10 07, 19:30)
Vilniuj...tu apie Chem. ar antrakt? Antraktas 1300 tariausi, o Chem. 1500 du zmones, as sutariau 1 zmogus dainuos uz 1300...mums nereikia vedanciojo