Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

negi nei viena neturi RAITŪZŲ iš Raseinių kontaktų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė.K @ 2006 10 03, 21:22)
Galiu pasakyti - mokejome 1200 Lt,
viena diena grojo, nuo 18 iki 2 val. Taciau manau, kad atidirbo saziningai.
Be to, jie labai vertina savo reputacija, tai buvome tikri, kad nepaves. Jie puslapyje net uzraso jaunuju vardus, kuriems gros konkrecia diena. Tai buvom ramus  ax.gif

Na, jums pasiseke. Mes su jais taremes, jie musu vardus irase savo puslapyje, po to kazkodel persigalvojo, atsauke uzsakyma del 'semyniniu' priezasciu. O po to ju puslapyje jau kitu zmoniu vardai atsirao musu diena blink.gif Man labai nerimta ispudi jis paliko, negaliu pakesti kai zmones dirba tokiuo stilium, tikiuosi daugiau ant tokiu neuzsirauti, tai labai apsunkina vestuviu planavima schmoll.gif
Atsakyti
Mergytes ar esate girdeja apie muzikantus is Kauno pavadinimu "Šerkšnas"
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2006 10 04, 15:26)
negi nei viena neturi RAITŪZŲ iš Raseinių kontaktų  verysad.gif

niu va... verysad.gif gavau Raituzų kontaktus, bet pasirodo jie jau nebegroja... verysad.gif
Atsakyti
buvau jau susitarus su serksnu, bet....deja gavo brangesni uzsakyma ir dar paciame kaune, tai mus nurase unsure.gif
Atsakyti
aha aisku su jais smile.gif na mes juo radom per ju grupioka, ten jie kaip ir draugai tai tariasi su jais kad pagrotu.
Jei ne paslapti skiek jie buvo uzsiprase?
Nes mums kad pagrotu viena vakara tai paims 900lt flirt.gif
Atsakyti
Ribosiuke, o kaip su Visocku muzikantu? gal galetum smulkiau? ketinau ji lyg ir uzsakyti bet nzn... o serksnas muzu uzprase apie 1500 bet mazoka buvo... kazkas gal daugiau suveike
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 05, 13:26)
buvau jau susitarus su serksnu, bet....deja gavo brangesni uzsakyma ir dar paciame kaune, tai mus nurase unsure.gif

O kas tas serksnas ir kiek jie praso 4u.gif Nes musu plesikai uzsisauke 400lt daugiau mega_shok.gif tai galvoju gal kitu ieskoti mastau.gif
Atsakyti
Merginos,gal girdejot apie tokia grupe "Gaivene",kaip jie groja,ju puslapyje klausiausi,lyg nieko,bet gal kas gyvai girdejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 05, 15:26)

o jus bent apie tai informavo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 05, 13:26)

As tikiuosi su mumis taip nebus g.gif nes per ju pazystamus juos susiradome mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko piršliauti vestuvėse, kuriose grojo Bronius iš Kauno (tel. 8 37 365539, mob. 8 688 12216). Lyg ir nenusidainavo ir naujų dainų mokėjo, bet nepatiko tai, kad kai paskambinau norėdama susiderinti dėl vakaro vedimo, jis tik š.. malė, o atėjus vestuvių dienai mėgino mums (piršliams) nurodinėti kada kalbėti (viskas susitvarkė tik tada, kai maloniai, bet griežtai pakalbėjau), deja, pusė vakaro buvo sugadinta ir nepadariau jauniesiems tokios šventės, kokią norėjau padaryti. Jo vedimo metodika tokia: padainavau, dabar pakalba piršliai, vėl dainuojam. Taigi, svečiai liko alkani. Ir dar - pasiimkit smulkių, nes jis mėgsta rinkliavas.
Atsakyti