negi nei viena neturi RAITŪZŲ iš Raseinių kontaktų
QUOTE(Saulutė.K @ 2006 10 03, 21:22)
Galiu pasakyti - mokejome 1200 Lt,
viena diena grojo, nuo 18 iki 2 val. Taciau manau, kad atidirbo saziningai.
Be to, jie labai vertina savo reputacija, tai buvome tikri, kad nepaves. Jie puslapyje net uzraso jaunuju vardus, kuriems gros konkrecia diena. Tai buvom ramus
viena diena grojo, nuo 18 iki 2 val. Taciau manau, kad atidirbo saziningai.
Be to, jie labai vertina savo reputacija, tai buvome tikri, kad nepaves. Jie puslapyje net uzraso jaunuju vardus, kuriems gros konkrecia diena. Tai buvom ramus
Na, jums pasiseke. Mes su jais taremes, jie musu vardus irase savo puslapyje, po to kazkodel persigalvojo, atsauke uzsakyma del 'semyniniu' priezasciu. O po to ju puslapyje jau kitu zmoniu vardai atsirao musu diena Man labai nerimta ispudi jis paliko, negaliu pakesti kai zmones dirba tokiuo stilium, tikiuosi daugiau ant tokiu neuzsirauti, tai labai apsunkina vestuviu planavima
Mergytes ar esate girdeja apie muzikantus is Kauno pavadinimu "Šerkšnas"
QUOTE(vivir @ 2006 10 04, 15:26)
negi nei viena neturi RAITŪZŲ iš Raseinių kontaktų
niu va... gavau Raituzų kontaktus, bet pasirodo jie jau nebegroja...
buvau jau susitarus su serksnu, bet....deja gavo brangesni uzsakyma ir dar paciame kaune, tai mus nurase
aha aisku su jais na mes juo radom per ju grupioka, ten jie kaip ir draugai tai tariasi su jais kad pagrotu.
Jei ne paslapti skiek jie buvo uzsiprase?
Nes mums kad pagrotu viena vakara tai paims 900lt
Jei ne paslapti skiek jie buvo uzsiprase?
Nes mums kad pagrotu viena vakara tai paims 900lt
Ribosiuke, o kaip su Visocku muzikantu? gal galetum smulkiau? ketinau ji lyg ir uzsakyti bet nzn... o serksnas muzu uzprase apie 1500 bet mazoka buvo... kazkas gal daugiau suveike
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 05, 13:26)
buvau jau susitarus su serksnu, bet....deja gavo brangesni uzsakyma ir dar paciame kaune, tai mus nurase
O kas tas serksnas ir kiek jie praso Nes musu plesikai uzsisauke 400lt daugiau tai galvoju gal kitu ieskoti
Merginos,gal girdejot apie tokia grupe "Gaivene",kaip jie groja,ju puslapyje klausiausi,lyg nieko,bet gal kas gyvai girdejo?
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 05, 15:26)
o jus bent apie tai informavo ?
QUOTE(sigulda:) @ 2006 10 05, 13:26)
As tikiuosi su mumis taip nebus nes per ju pazystamus juos susiradome
Teko piršliauti vestuvėse, kuriose grojo Bronius iš Kauno (tel. 8 37 365539, mob. 8 688 12216). Lyg ir nenusidainavo ir naujų dainų mokėjo, bet nepatiko tai, kad kai paskambinau norėdama susiderinti dėl vakaro vedimo, jis tik š.. malė, o atėjus vestuvių dienai mėgino mums (piršliams) nurodinėti kada kalbėti (viskas susitvarkė tik tada, kai maloniai, bet griežtai pakalbėjau), deja, pusė vakaro buvo sugadinta ir nepadariau jauniesiems tokios šventės, kokią norėjau padaryti. Jo vedimo metodika tokia: padainavau, dabar pakalba piršliai, vėl dainuojam. Taigi, svečiai liko alkani. Ir dar - pasiimkit smulkių, nes jis mėgsta rinkliavas.