aciu Lijo uz telefona
Jie is Klaipedos? Kas tau patiko - ar ju dainos, ar bendravimas su sveciais? Ar cia tokie tradiciniai vestuviniai muzikantai? Gal gali placiau papasakoti
Dar idomu - kai samdaisi muzikantus apskritai, ar duoda jie kokiu irasu savo, ar cia jau tik is atsiliepimu gali mazdaug spresti apie juos?
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 27, 16:04)
pries metus muzikantams mokejau 800, paprastai buna dviese, bet pas mus dar grojo ju sunus. buvo sutarta kad jie dar ir vakara praves, su visokiais zaidimais ir publikos isliuliavimais. Vyrai tikrai atidirbo is peties, jokiu ilgu prastovu ar pagerimu prie bariuko alaus nebuvo. vestuviu pabaigoje tikrai buvau labai jiemsdekinga ir patenkinta.
jei domina paieskosiu telefono
QUOTE(lijo @ 2006 08 17, 10:27)
mano vestuvėse grojo 2 muzikantai: smuikas, barškučiai visokie ir armonika, gitara jokių žinomų vardų, bet visi liko sužavėti JOKIOS ANGLIŠKOS, RUSIŠKOS MUZIKOS, JOKIO PIGAUS POPSO IR PAN. niu bet visiems labai patiko, sodybos savininkai sakė, kad pirmą kartą tokius KITOKIUS muzikantus girdėjo smuikininkė laukėsi, tai tarėmės, kiek jau ji galės, tiek ir pagros... na nors iki kokių 2 val. o pagrojo iki kokių 5.30 ir taip sąžiningai, kad sumokėjom daugiau nei buvom susitarę, o susitarę buvom 550 Lt
jau buvau rašiusi... va
iš KLP jie... dabar vietoj smuikininkės būtų birbynininkas o patiko viskas ir muzikikė, ir bendravimas... net ir be liudininkų vestuvės būtų praėjusios šauniai žaidimus kelis nematytus neregėtus superinius turi... ką čia dar papasakoti... aaaaaaaa - o iš kur juos žinau, tai kad 2 draugių (prieš 6 m. ir prieš 2 m.) vestuves su jais atšokau ir pažįstu dar 2 poras, kas juos samdė
Kai pacitavai, tai prisiminiau, kad skaiciau...
Dabar susimasciau, reiks pasitarti su MB del tokiu idomiu muzikantu priemoniu, stiliaus
Ir tiek geru atsiliepimu
O tai gal labai liaudiskai jie groja, jei nera popso ? ar dainuoja tokias zinomas dainas, kad ir sveciai pritartu? Juk vestuvese reikia pasilinguoti, padainuot, pasokti, o jei nezinomos dainos, tai kazkaip...
Kazkaip vel klausimu kiek gavosi
Dabar susimasciau, reiks pasitarti su MB del tokiu idomiu muzikantu priemoniu, stiliaus
Ir tiek geru atsiliepimu
O tai gal labai liaudiskai jie groja, jei nera popso ? ar dainuoja tokias zinomas dainas, kad ir sveciai pritartu? Juk vestuvese reikia pasilinguoti, padainuot, pasokti, o jei nezinomos dainos, tai kazkaip...
QUOTE(sigulda:) @ 2006 09 27, 15:23)
gal kas gali parekomenduoti muzikantus apie 1000lt? ar tai jau nelabai realu siais laikais?
realu, realu, nenuleisk ranku
QUOTE(Linushi @ 2006 09 27, 15:30)
jauciu, kad sunkoka
sunkoka, tikrai... bet imanoma
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 27, 21:57)
dainos ir žinomos, ir nežinomos na... kaip čia paaiškinus... dar nė karto negirdėjau vestuvėse BALTAIS PŪKELIAIS KRINTA SNAIGĖS IŠ ŠVIESULINGŲ DEBESŲ... TYLU JAU MEILĖS GIESMĖS BAIGĖS... bet buvo ir tokių dainų, kur visi susikibę dainavo, tiesa, aną iri visi dainavo (o aš verkiau )... turi jie vieną topinį žaidimą prie stalo - visi įjungti ir visus veža jie šiaip iš kažkokio liaudiško ansamblio, bet kad labai liaudiškai grotų, tai nepasakyčiau... sunku apibūdinti... prieš kelis mėn. buvo draugės vestuvės, tai ji už savo muzikantus daugiau mokėjo, o į maniškius taip skeptiškai prieš vestuves žiūrėjo... neva, papigiai, tai nieko gero ir nebus bet po vesyuvių sakė - NEREALŪS, GERESNI UŽ MANO. žodž, patiko jai
As ir ieskau...noreciau, kad butu tvarkingi, linxmi ir uzvedantys...daugiau man nieko nereikia... as jau stresuoju...
QUOTE(ebi @ 2006 09 27, 21:26)
pries metus muzikantams mokejau 800, paprastai buna dviese, bet pas mus dar grojo ju sunus. buvo sutarta kad jie dar ir vakara praves, su visokiais zaidimais ir publikos isliuliavimais. Vyrai tikrai atidirbo is peties, jokiu ilgu prastovu ar pagerimu prie bariuko alaus nebuvo. vestuviu pabaigoje tikrai buvau labai jiemsdekinga ir patenkinta.
is kur jie? 800mokejai 2 ar 1 dienai?
gali mestelt kokius kontaktus ju?
QUOTE(ebi @ 2006 09 27, 22:26)
Domina,domina...O is kur jie?Tai moteris ir vyras?
Ar tikiuosi rasiu kaip nors tinkamus muzikantus nes turiu svajone po vestuviu isvaziuot i Kroatija tai taupau kiekviena atlikusi simtuka
QUOTE(UgNeliuke @ 2006 04 26, 00:30)
neskaitau visų temos dalių, gal kas jau juos ir siule.
siulau muzikantus, kurie grojo Mūsų Vestuvėse:
t.y. Kęstas Visockas, tel.- 8686 34947.
Jie yra iš Kauno, bet atvažiuoja ir į Vilnių.
Groja dviese. Veda visą vakarą. Mums jie tikrai patiko.
Tad rekomenduoju
siulau muzikantus, kurie grojo Mūsų Vestuvėse:
t.y. Kęstas Visockas, tel.- 8686 34947.
Jie yra iš Kauno, bet atvažiuoja ir į Vilnių.
Groja dviese. Veda visą vakarą. Mums jie tikrai patiko.
Tad rekomenduoju
UgNeliuke, o gal galetum parasyt kiek jie kainuoja? Labai aciu
Jau zinau , jis ima 1000 lt uz vakara. tai visai gal ir nieko