Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

aciu Lijo uz telefona smile.gif
Jie is Klaipedos? Kas tau patiko - ar ju dainos, ar bendravimas su sveciais? Ar cia tokie tradiciniai vestuviniai muzikantai? Gal gali placiau papasakoti smile.gif
Dar idomu - kai samdaisi muzikantus apskritai, ar duoda jie kokiu irasu savo, ar cia jau tik is atsiliepimu gali mazdaug spresti apie juos?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 27, 16:04)
O gal visdelto kas parekomenduos musikantus vienam vakarui uz 1000t ?
4u.gif

pries metus muzikantams mokejau 800, paprastai buna dviese, bet pas mus dar grojo ju sunus. buvo sutarta kad jie dar ir vakara praves, su visokiais zaidimais ir publikos isliuliavimais. Vyrai tikrai atidirbo is peties, jokiu ilgu prastovu ar pagerimu prie bariuko alaus nebuvo. vestuviu pabaigoje tikrai buvau labai jiemsdekinga ir patenkinta.
jei domina paieskosiu telefono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 17, 10:27)
mano vestuvėse grojo 2 muzikantai: smuikas, barškučiai visokie ir armonika, gitara  4u.gif jokių žinomų vardų, bet visi liko sužavėti smile.gif JOKIOS ANGLIŠKOS, RUSIŠKOS MUZIKOS, JOKIO PIGAUS POPSO IR PAN.  ax.gif niu bet visiems labai patiko, sodybos savininkai sakė, kad pirmą kartą tokius KITOKIUS muzikantus girdėjo  rolleyes.gif smuikininkė laukėsi, tai tarėmės, kiek jau ji galės, tiek ir pagros... na nors iki kokių 2 val. o pagrojo iki kokių 5.30  tongue.gif ir taip sąžiningai, kad sumokėjom daugiau nei buvom susitarę, o susitarę buvom 550 Lt

jau buvau rašiusi... va tongue.gif

iš KLP jie... dabar vietoj smuikininkės būtų birbynininkas smile.gif o patiko viskas ir muzikikė, ir bendravimas... net ir be liudininkų vestuvės būtų praėjusios šauniai thumbup.gif žaidimus kelis nematytus neregėtus superinius turi... ką čia dar papasakoti... aaaaaaaa - o iš kur juos žinau, tai kad 2 draugių (prieš 6 m. ir prieš 2 m.) vestuves su jais atšokau ir pažįstu dar 2 poras, kas juos samdė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 27 rugsėjo 2006 - 20:36
Kai pacitavai, tai prisiminiau, kad skaiciau... smile.gif
Dabar susimasciau, reiks pasitarti su MB del tokiu idomiu muzikantu priemoniu, stiliaus smile.gif
Ir tiek geru atsiliepimu rolleyes.gif
O tai gal labai liaudiskai jie groja, jei nera popso smile.gif? ar dainuoja tokias zinomas dainas, kad ir sveciai pritartu? Juk vestuvese reikia pasilinguoti, padainuot, pasokti, o jei nezinomos dainos, tai kazkaip...
Kazkaip vel klausimu kiek gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 09 27, 15:23)
gal kas gali parekomenduoti muzikantus apie 1000lt? ar tai jau nelabai realu siais laikais? g.gif

realu, realu, nenuleisk ranku mirksiukas.gif

QUOTE(Linushi @ 2006 09 27, 15:30)
jauciu, kad sunkoka

sunkoka, tikrai... drinks_cheers.gif bet imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 27, 21:57)
O tai gal labai liaudiskai jie groja, jei nera popso smile.gif?  ar dainuoja tokias zinomas dainas, kad ir sveciai pritartu? Juk vestuvese reikia pasilinguoti, padainuot, pasokti, o jei nezinomos dainos, tai kazkaip... 
Kazkaip vel klausimu kiek gavosi  blush2.gif

dainos ir žinomos, ir nežinomos ax.gif na... kaip čia paaiškinus... dar nė karto negirdėjau vestuvėse BALTAIS PŪKELIAIS KRINTA SNAIGĖS IŠ ŠVIESULINGŲ DEBESŲ... TYLU JAU MEILĖS GIESMĖS BAIGĖS... bet buvo ir tokių dainų, kur visi susikibę dainavo, tiesa, aną iri visi dainavo (o aš verkiau unsure.gif )... turi jie vieną topinį žaidimą prie stalo - visi įjungti ir visus veža tongue.gif jie šiaip iš kažkokio liaudiško ansamblio, bet kad labai liaudiškai grotų, tai nepasakyčiau... g.gif sunku apibūdinti... prieš kelis mėn. buvo draugės vestuvės, tai ji už savo muzikantus daugiau mokėjo, o į maniškius taip skeptiškai prieš vestuves žiūrėjo... neva, papigiai, tai nieko gero ir nebus schmoll.gif bet po vesyuvių sakė - NEREALŪS, GERESNI UŽ MANO. žodž, patiko jai tongue.gif
Atsakyti
As ir ieskau...noreciau, kad butu tvarkingi, linxmi ir uzvedantys...daugiau man nieko nereikia...smile.gif as jau stresuoju...
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2006 09 27, 21:26)
pries metus muzikantams mokejau 800, paprastai buna dviese, bet pas mus dar grojo ju sunus. buvo sutarta kad jie dar ir vakara praves, su visokiais zaidimais ir publikos isliuliavimais. Vyrai tikrai atidirbo is peties, jokiu ilgu prastovu ar pagerimu prie bariuko alaus nebuvo. vestuviu pabaigoje tikrai buvau labai jiemsdekinga ir patenkinta.
jei domina paieskosiu telefono  4u.gif

is kur jie? 800mokejai 2 ar 1 dienai?
gali mestelt kokius kontaktus ju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2006 09 27, 22:26)
jei domina paieskosiu telefono  4u.gif

Domina,domina...O is kur jie?Tai moteris ir vyras? smile.gif
Atsakyti
Ar tikiuosi rasiu kaip nors tinkamus muzikantus nes turiu svajone po vestuviu isvaziuot i Kroatija vacation1.gif tai taupau kiekviena atlikusi simtuka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2006 04 26, 00:30)
neskaitau visų temos dalių, gal kas jau juos ir siule.
siulau muzikantus, kurie grojo Mūsų Vestuvėse:
t.y. Kęstas Visockas, tel.- 8686 34947.
Jie yra iš Kauno, bet atvažiuoja ir į Vilnių.
Groja dviese. Veda visą vakarą. Mums jie tikrai patiko.
Tad rekomenduoju smile.gif

UgNeliuke, o gal galetum parasyt kiek jie kainuoja? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Jau zinau , jis ima 1000 lt uz vakara. tai visai gal ir nieko
clap_1.gif flirt.gif
Atsakyti