Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(Ulita @ 2006 09 26, 18:26)
Atleisk,  g.gif  bet as nemanau, kad tu rasi gerus muzikantus uz 700 lt. Uz tokia suma tau gali tik pagroti vienas zmogus ir tai tik uz kelias valandas, arba jo programa visai prasta ir jis darys didziules pertraukas. Nesupyk, bet as taip manau, nes kai as keliau vestuves samdziau gerus muzikantus, nors ir brangiai kainavo, bet nei as, nei sveciai nesigailejo ir visiems dar parekomenduoju.

nesąmonė ph34r.gif radau, nes žinojau, kur ieškoti ir buvau jau ne vieną kartą juos girdėjusi dirol.gif kuo daugiau babkių, tuo gražesnė muzika - sorry, kažkaip logikos tame mažai (o savireklamos įžvelgiu daug cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 26, 22:40)
nesąmonė  ph34r.gif radau, nes žinojau, kur ieškoti ir buvau jau ne vieną kartą juos girdėjusi  dirol.gif kuo daugiau babkių, tuo gražesnė muzika - sorry, kažkaip logikos tame mažai (o savireklamos įžvelgiu daug  cool.gif )

kartais kai zmones pradeda sneket, kad 1500lt, 2000lt ar va ka tik pamineti 2700lt yra beveik normalu, gal tik siek tiek daugoka, pradedu galvot, kad pasaulis visai isprotejo doh.gif o tokie pasisakymai grazina i realybe ir suteikia vilti thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As noreciau muzikantams skirti iki 1500Lt. Ir uztektu kad grotu tik viena diena, nuo kokiu 18 val iki kokiu 2val nakties
Atsakyti
gal kas gali parekomenduoti muzikantus apie 1000lt? ar tai jau nelabai realu siais laikais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 09 27, 15:23)
gal kas gali parekomenduoti muzikantus apie 1000lt? ar tai jau nelabai realu siais laikais? g.gif

jauciu, kad sunkoka
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2006 09 27, 13:30)
jauciu, kad sunkoka

O gal visdelto kas parekomenduos musikantus vienam vakarui uz 1000t ?
4u.gif
Atsakyti
aš jau sakiau, kad iki 1000 yra maniškiai, jei kam reikia galiu ir kontaktus duot. rašykit į AŽ ir atsiųsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ka tik suzinojau kad Vytaytas Krupavicius ima 600lt uz vakara, bet su salyga jei samdaisi jo zmona uz filmuotoja , o jos paslaugos- 1000lt.
O man nereikalinga filmuotoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2006 09 27, 16:23)
Ka tik suzinojau kad Vytaytas Krupavicius ima 600lt uz vakara,  bet su salyga jei samdaisi jo zmona uz filmuotoja , o jos paslaugos- 1000lt.
O man nereikalinga filmuotoja sad.gif

OT TAI TAU lotuliukas.gif
Atsakyti
lijo gal gali mesti savo muzikantu koordinates:) bei kaina? baja kaip manai jie netinges keliaut i vilniu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Lijo, prasysiu ir as i AŽ muzikantu kontaktu... smile.gif
Labai dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 09 27, 16:58)
lijo gal gali mesti savo muzikantu koordinates:) bei kaina? baja kaip manai jie netinges keliaut i vilniu?

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 27, 18:15)
Sveikos smile.gif
Lijo, prasysiu ir as i AŽ muzikantu kontaktu... smile.gif
Labai dekui  4u.gif

abiem parašiau į AŽ mirksiukas.gif dėl kainos, tai reikia tartis... kiek gros, kur gros - gi nuo to ir priklauso tongue.gif bet 2 muzikantų kaina 1000 nesieks už 2 dienas + kelionę (na jei ne į mėnulį reiks, žinoma biggrin.gif )
Atsakyti