Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(lijo @ 2006 09 25, 20:37)
joooo... nemanau, kad grodami klube už 1 val. jie tiek gauna  unsure.gif bet man jie bent patinka  biggrin.gif

Man jie irgi nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsejinuke @ 2006 09 25, 20:35)
jei kam idomu, tai Jonis viena vakara groja uz 4000lt, jei dvi dienos, tai dar 2000 lt. Bet 6 muzikantai ir viskas gyvai! Butu super, bet tiek lt skirti negalim... mastau.gif

Bet ir jonis manau labai linksmai pasokdintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 05 18, 14:22)
Sveikos mergytės, labai jus suprantu, pati turėjau tokią problemą, todėl skubu jums į pagalbą  4u.gif

Mano vestuvėse gros muzikantai "Maloniai" tai jauni, turintys muzikinį išsilavinimą vyras su žmona, dainuoja angliškas ir lietuviškas dainas, veda vakarus, buvom paklausyti jų kaip dainuoja ir groja gyvai, vyro už liežuvio tikrai tempti nereikia.
Mano būsimasis turi muzikinį išsilavinimą, todėl nusimano muzikoje, ir sakė šitie tikrai nenusidainuoja.

Todėl jei sudominau, rašykite man į AZ, atsiųsiu kontaktus  mirksiukas.gif

Beje, jie Vilniečiai, bet atvažiuotų kur reikia, turi savo transportą

Sveikute,
labai tave suprantu, kad tie muzikantai is pradziu sudaro malonu ivaizdi, bet deja to nepasakyciau apie ju pasirodyma mano vestuvese. Ir cia net nepadejo ju muzikinis issilavinimas. Buvo sutarta, kad muzikantai praves visa vakara, kadangi pas mane nebuvo pirsliu, tai visas viltis dejau i muzikantus ir visai be reikalo.Zmona buvo kaip vandens i burna prisisemusi, o vyrelis taippogi per visa vakara neisstenejo ne vieno bajerio. Teko jaunajai prasyti kad suorganizuotu viena kita savo zadeta zaimeli, nes sveciai pradejo snausti. Taigi jeigu organizuojate flegmu vakareli sie muzikantai kaip tik jums. Kadangi apie joki vakaro vedima ir kalbos but negali. Prie stalo patys sveciai dainas uzvedinejo, kadangi muzikantus buvo stabas istikes. Po vestuviu muzikantai nepasididziavo ir kelis butelius gerimo priglaude, taip pat jiems isvykus pasigedome vestuvines jaunavedziu pagalveles, kadangi muzikantai kazkodel nusprende kad si priklauso jiems. Kuri laika dar galvojau, kad apsiriko atiduos, bet taip ir nesulaukiau ju skambucio. Taigi noriu perspeti visas nuotakas, kad sie muzikantai nesugadintu ir jusu sventes.
Atsakyti
QUOTE(coliuke2 @ 2006 09 25, 18:53)
Sveikute,
labai tave suprantu, kad tie muzikantai is pradziu sudaro malonu ivaizdi, bet deja to nepasakyciau apie ju pasirodyma mano vestuvese. Ir cia net nepadejo ju muzikinis issilavinimas. Buvo sutarta, kad muzikantai praves visa vakara, kadangi pas mane nebuvo pirsliu, tai visas viltis dejau i muzikantus ir visai be reikalo.Zmona buvo kaip vandens i burna prisisemusi, o vyrelis taippogi per visa vakara neisstenejo ne vieno bajerio. Teko jaunajai prasyti kad suorganizuotu viena kita savo zadeta zaimeli, nes sveciai pradejo snausti. Taigi jeigu organizuojate flegmu vakareli sie muzikantai kaip tik jums. Kadangi apie joki vakaro vedima ir kalbos but negali. Prie stalo patys sveciai dainas uzvedinejo, kadangi muzikantus buvo stabas istikes. Po vestuviu muzikantai nepasididziavo ir kelis butelius gerimo priglaude, taip pat jiems isvykus pasigedome vestuvines jaunavedziu pagalveles, kadangi muzikantai kazkodel nusprende kad si priklauso jiems. Kuri laika dar galvojau, kad apsiriko atiduos, bet taip ir nesulaukiau ju skambucio. Taigi noriu perspeti visas nuotakas, kad sie muzikantai nesugadintu ir jusu sventes.

As jiems skambinaus ir domiuosi jais blink.gif O kaip pati muzika buvo? Ne smagiai grojo? Man vedanciuju nereikia, tik geros muzikos..jei ne paslaptis uz kiek jie grojo pas jus?

Papildyta:
QUOTE(rugsejinuke @ 2006 09 25, 18:35)
jei kam idomu, tai Jonis viena vakara groja uz 4000lt, jei dvi dienos, tai dar 2000 lt. Bet 6 muzikantai ir viskas gyvai! Butu super, bet tiek lt skirti negalim... mastau.gif

Jonis tai cool butu! Bet jau musu vestuves niekam neberupetu, juk zvaigzdziu koncertas doh.gif lotuliukas.gif bet siaip tai nerealus pinigai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 25, 20:29)
nžn nžn  schmoll.gif jei tiek pinigų būčiau galėjusi skirti, tai tik ne 16Hz  ax.gif

Iki drauges vestuviu ir as galvojau panasiai mirksiukas.gif Bet vaikinai dirba nerealiai - 90 visiskai skirtingu ir nebendravusiu zmoniu jau per pirma daina buvo suvienyti, isjudinti, etc. Ir taip linksmybes tesesi iki 5h ryto drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 09 26, 10:39)
Iki drauges vestuviu ir as galvojau panasiai  mirksiukas.gif Bet vaikinai dirba nerealiai - 90 visiskai skirtingu ir nebendravusiu zmoniu jau per pirma daina buvo suvienyti, isjudinti, etc. Ir taip linksmybes tesesi iki 5h ryto  drinks_cheers.gif

na pas mus linksmybės irgi iki 5 val. tęsėsi ir už 6 kartus mažiau cool.gif nuo pačių žmonių tokie dalykai priklauso... esu įsitikinusi, kad bent pusė mūsų pakviestų žmonių kreivai būtų žiūrėję į 16Hz
Atsakyti
QUOTE(wessta @ 2006 09 25, 16:22)
sveiki, ir mano vestuves prauze ir mus linksmino HOLAS (rugsejo 9).
o kas tau neptiko muzikantuose? Nes as jais suzaveta!! Ir sveciai taip pat gyre!
grojo su keliomis petraukomis po 10 min.Visda atsiklausdavo manes kaip ir ka daryti, nes pas mus pirsliu nebuvo,tad jie vakara vede.
Ir palinkmino prie stalo ir sokti buvo linksma! jokiu blevyzgu nesamoningu,o viskas ciki: ir zaidimai ir dainos!
Grojo saksofonu!
Net mano tete sugalvojo kad nori isgirsti poloneza-tai ir ta sugrojo!
Mano broliukas 10 metuku mums dovanojo daina su trimitu ,tai muzikantai jam padejo sugroti-buvo isties saunu!
Labai mandagus,linksmi ir nuosirdus vyrai!
Na nezinau ko tikejotes.. nes as gavau visko ko tikejausi! ir dar daugiau!Mes ju is anksto nebuvome girdeje,tai siek tiek baiminausi,bet baime buvo nepagrysta.
Na jie nedainuoja rusiskai.. gal kam to reikia,bet niekas nepasigedo.
Tad as jais labai patenkinta!  thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutes, gal jums teko ka nors girdeti apie muzikantus Dalių Pasaravičių ir Darių Kireli iš Alytaus?
Jie grojo pas mano bendradarbe ir jai labai patiko taciau noreciau isgirsti daugiau nuomonių.
Beja jie ima 1000lt uz vakara. Kiap dviem zmonems tai daug ar normaliai? sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 26, 11:42)
na pas mus linksmybės irgi iki 5 val. tęsėsi ir už 6 kartus mažiau  cool.gif nuo pačių žmonių tokie dalykai priklauso... esu įsitikinusi, kad bent pusė mūsų pakviestų žmonių kreivai būtų žiūrėję į 16Hz

Manes nuotaka irgi is anksto atsiprasinejo, kad vietoje man iprasto dziazo ir pan. gros si grupe, bet jeigu yra nusiteikimas linksmintis, tai tinka bet praktiskai bet kas, kas nenusidainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2006 09 25, 23:44)
As jiems skambinaus ir domiuosi jais blink.gif  O kaip pati muzika buvo? Ne smagiai grojo? Man vedanciuju nereikia, tik geros muzikos..jei ne paslaptis uz kiek jie grojo pas jus?

Papildyta:
Jonis tai cool butu! Bet jau musu vestuves niekam neberupetu, juk zvaigzdziu koncertas doh.gif  lotuliukas.gif  bet siaip tai nerealus pinigai.. doh.gif

Sveikute,
atsakau tau del grupes "Maloniai". Siaip tai ju grojimas butu dar puse bedos , bet labai kazkokie nuvarge buvo ,tai ejo ilsetis kas 45 min. Sveciai tik pradeda sokti, o jie jau ilsetis eina, gaila kad nesugalvojau isskaiciuoti is uzmokescio. Jie ima uz isgrotas valandas, man kainavo 800 lt. Repertuaras siaip sau , siek tiek pasenes, nezino nauju dainu. Jei turi is ko rinktis tikrai ju nerekomenduoju. Toks vaizdas susidare, kad jie nusprende save isbandyti vestuviu biznyje tik deja nesekmingai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke2 @ 2006 09 26, 15:35)
Sveikute,
atsakau tau del grupes "Maloniai". Siaip tai ju grojimas butu dar puse bedos , bet labai kazkokie nuvarge buvo ,tai ejo ilsetis kas 45 min. Sveciai tik pradeda sokti, o jie jau ilsetis eina, gaila kad nesugalvojau isskaiciuoti is uzmokescio. Jie ima uz isgrotas valandas, man kainavo 800 lt. Repertuaras siaip sau , siek tiek pasenes, nezino nauju dainu. Jei turi is ko rinktis tikrai ju nerekomenduoju. Toks vaizdas susidare, kad jie nusprende save isbandyti vestuviu biznyje tik deja nesekmingai. schmoll.gif

Labukas, aciu us info 4u.gif

Nu nusivyliau, bet gerai, kad as ju dar neuzsakiau tongue.gif Siandien paskambinau kitiems, bandysiu su jais tartis...

Kai skambinau 'maloniai' jie paprase 1500!!!! doh.gif
Atsakyti
Atleisk, g.gif bet as nemanau, kad tu rasi gerus muzikantus uz 700 lt. Uz tokia suma tau gali tik pagroti vienas zmogus ir tai tik uz kelias valandas, arba jo programa visai prasta ir jis darys didziules pertraukas. Nesupyk, bet as taip manau, nes kai as keliau vestuves samdziau gerus muzikantus, nors ir brangiai kainavo, bet nei as, nei sveciai nesigailejo ir visiems dar parekomenduoju.
Atsakyti
Esu buvusi kelis kartus, kur grojo DAINIAI. Tikrai labai geri vyrukai. Visiems rekomenduociau. O kas del kainos - mano bendradarbe iesko muzikantu kitu metu liepos men. Skambino kazkokiems muzikantams is Kauno - jie uzsiprase 2700 Lt uz 2 dienas. Reikalas tas, kad geri muzikantai turi savo kaina ir uzsakymu turi jau gerokai is anksto. O ypac dabar, kada musu tautieciai, kurie dirba Anglijoje ar Airijoje, sugalvoja kelti vestuves, uzsisako muzikantus ir visa kita net pries metus. Sumoka jiems rankpinigius ir isvaziuoja. O po metu tik grizta svesti savo vestuviu. Bet cia - asmenine teise rinktis.
Atsakyti