Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(Blizgute @ 2006 09 20, 19:26)
[SIZE=7][COLOR=red]
PANOS GELBEKIT,

PASKUTINE MINUTE LIKOM BE MUZIKANTU VESTUVES UZ VIENOS DIENOS verysad.gif
VERKIANT REIKIA GERO MUZIKANTO (U) KAS GALETU GROTI SI PENKTADIENI KAUNE unsure.gif
REIKIA KAD SUGEBETU NE TIK SAUNIAI GROTI BET IR PRAVESTI VESTUVES!!!!!!!!!!!

[SIZE=14] HELP!!!!!!

Tikrai uzuojauta g.gif , bandyk Gintui, cia lyg tu manes anksciau prasei, bet nebuvau prisijungus tel. 865883526 (kaunas),
Duosiu dar kelis kuriuos turejau , kai man reikejo. Darius 8-68972568, K. Visockas - 868634947. Sekmes jums!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkava: 20 rugsėjo 2006 - 21:39
Vaje, nu ir bėda swoon.gif surašysiu muzikantus iš kurių mes rinkomes, gal kartais padės kas. pas mus grojo Vizitas 869802739 thumbup.gif:
Dainiai 869830229 (Šiti išvis nerealūs, bet kažin ar jie neturės užsakymo)
Nežinau kaip šiti vadinasi 868972568
Kiek žinau šie visi neblogi. Turiu dar visokiu kontaktu prisirinkus, bet apie juos nieko nežinau. Jei jau nieko nerasi, parašysiu ir tuos. Ir sėkmės
4u.gif
Atsakyti
mergaites o gal ka dar girdejot apie grupe " CHEMIJA" g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 09 20, 17:26)
[SIZE=7][COLOR=red]
PANOS GELBEKIT,

PASKUTINE MINUTE LIKOM BE MUZIKANTU VESTUVES UZ VIENOS DIENOS verysad.gif
VERKIANT REIKIA GERO MUZIKANTO (U) KAS GALETU GROTI SI PENKTADIENI KAUNE unsure.gif
REIKIA KAD SUGEBETU NE TIK SAUNIAI GROTI BET IR PRAVESTI VESTUVES!!!!!!!!!!!

[SIZE=14] HELP!!!!!!

Tikrai uzjauciu!! doh.gif Mes uzsisakem brolius ziukus is Alytaus:
raimisz@delfi.lt
www.ziukai.ten.lt
869802743 Raimis
Jie atrodo visai nieko.
SEKMES!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2006 09 21, 12:48)
mergaites o gal ka dar girdejot apie grupe " CHEMIJA"  g.gif  4u.gif

Kiek zinau,tai labai geri atsiliepimai. 4u.gif thumbup.gif Pati noreciau suzinoti ju telefona,jei kas turi ax.gif
Atsakyti
sveiki, as cia naujoke... unsure.gif bet retkarciais paskaitinedavau foruma, thumbup.gif planuojam kita vasara vestuves, ieskau muzikantu. Pasidalinkit patirtim, kokios kainos vyrauja, skambinau Dainiams, uz 2 dienas 2500Lt, ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(rugsejinuke @ 2006 09 21, 15:47)
sveiki, as cia naujoke... unsure.gif bet retkarciais paskaitinedavau foruma,  thumbup.gif planuojam kita vasara vestuves, ieskau muzikantu. Pasidalinkit patirtim, kokios kainos vyrauja, skambinau Dainiams, uz 2 dienas 2500Lt, ar cia normalu?

man tai labai brangu doh.gif

mes zadam muzikantai skirti ne daugiau 1000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 09 21, 14:01)
man tai labai brangu doh.gif

mes zadam muzikantai skirti ne daugiau 1000 Lt.

Musu muzikantai mums kainuos 1600+benzinas 1dienai (tai gausis apie 1700?) verysad.gif Labai tikiuosi kad jie geri, nes musu samdomas pirslys juos gyre, o jis turi gan gera varda blush2.gif
Atsakyti
CHEMIJA mob. 8618 77496, groja tik viena diena!
Atsakyti
QUOTE(rugsejinuke @ 2006 09 21, 16:19)
CHEMIJA mob. 8618 77496, groja tik viena diena!

katik skambinau 4u.gif jie kitiems metams dar nelabai priimineja uzsakymu g.gif bet sake kad mazdaug bus 1000lt ( gros 6 val) ir plius uz papildoma val po 150Lt, bet sake dar gali brangt rolleyes.gif
taiva, man nelabai tinka, nes jie tikrai tik viena diena groja, o man reik 2 blush2.gif gal kas turit pasiulymy geru muzikantu 4u.gif
tai ar esat ka girdejusios apie "BERNIUKUS"? blush2.gif
Atsakyti
Na man atrodo, kad del kitu metu kainu tai sunku speti. Kas siemet 1000 eme, tai neaisku ar kitais metais taip bus. Kazkaip jau ir siemet kainos buvo didesnes, negu pernai. Tai reik, manyt, kad kitais metais bus dar brangiau g.gif . O del nuomoniu apie muzikantus gali paskaitineti cia, sioje temoje.
Atsakyti
o gal kas gali pasiulyti muzikantus is kauno ne brangininkus? na, iki 700lt kad butu... blush2.gif
Atsakyti