Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

Sveikutės smile.gif
Kadangi gavau nemažai užklausimų į až dėl grupės CHEMIJA nutariau plačiau parašyti čia:
Grupė Chemija tai du vyrukai: vienas groja ir dainuoja ( ne pro šalį thumbup.gif ), o kitas dainuoja ir veda renginį ( žodžio kišenėje nejieško)
Jie yra vilniečiai, bet važiuoja ir į kitus miestus, pvz. penktadienį grojo pas mus Vilniuj, o šeštadienį Panevežy.
Viskas prasidėjo nuo pasitikimo prie salės su armonika thumbup.gif man labai patiko, bet jei to nenorit galit atsisakyt, tačiau į lauką aparatūros niekas netemps, o tyloje išlipinėti ir eit į vidų ne kas...
Kadangi mūsų liudininkai prie programos prisidėt atsisakė, tai muzikantai visą vakarą vedė vieni: ir grojo, ir dainavo, ir žaidimus vedė user posted image user posted image
Vienu žodžiu likom laaaabai patenkinti ( net ir mano sesutė, kuri yra be galo išranki muzikai ) biggrin.gif
Jei reiks kokios info apie juos rašykit man į až kuo galėsiu pagelbėsiu
Aaaaa dar prisiminiau, jie berods minėjo, jog groja tik vienos dienos vestuvėse, bet šiais laikais dėl visko galima susitarti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 29 liepos 2006 - 11:28
galiu jum padeti tikrai labai geri muzikantai labai visiems patiko mes buvome suzaveti...861603164 is kauno
Atsakyti
Mes tai "Kaprizas" uzsisakem...1500 Lt kainuoja...buvau vienose vestuvese, kai jie grojo tai labai patiko thumbup.gif ...linksma buvo assa.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 07 22, 11:46)
Pas mus su muzikantu idomiai gavosi. Man ji rekomendavo zmogus, kuri manau esant pakankamai profesionaliu muzikos srity. Buvo keistoka tas, kad rekomenduotasis muzikantas nelabai norejo parodyti kazkokios vaizdines medziagos g.gif , kaip jis veda vestuves, bet kadangi nelabai buvo is ko rinktis, tai ir pasitikejau. Labai jau garantavo, kad viskas bus gerai, kad vedes 100 vestuviu ir tt. Rezultatas: Mes ( jaunieji) atvykstam, lauke stovi visi sveciai ir...mirtina tyla. Niekas nieko negroja, net nejauku. Kazkas bega, praso, kad pradetu groti doh.gif Pats programos vedimas gana zemo lygio, visi " bajeriai" apie buteli ir kaip greiciau isgert. Lyg tai nera apie ka daugiau kalbet....Nors pries ti jam buvo detaliai paaiskinta ko as noriu ir ko ne, kad publika per pirma valanda nusitasyti nepageidaus. Turejau lakstyti is uz stalo ir ji tramdyti, bet ka tu jam padarysi... blink.gif Gerai nors tiek , kad i lankas nenusidainavo.

daznas atvejis. Tiesiog vienai publikai muzikantas tiko, o kaip zinia, menininkai jautrus, tad muzikantui isdygo sparnai, publika pritare ir padejo. Vienzo - buvo jega! O kitoj vestuves susirinko kiti zmones, ir tie patys bajeriai nebetinka. Geras muzikantas, tai netik geras grojikas, jis turi permatyti svecius ir kartais nepraleisti progos nepasakyti bajerio. Irgi zinot ka grot. Dauguma sveciu negali apseiti be rus. popso ir Zvagulio. O kai kuriuos tokia muzika erzina. Zinau net puiku muzikanta is Kauno, kuris jauniesiems is karto pareiskia, kad rusiskos nebus. Tada ir nesusipratimu buna maziau.
Atsakyti
sveikučiai.gal kas nors žinot ką nors apie dainius iš prienų?dekui
Papildyta:
QUOTE(eweliukas @ 2006 07 30, 12:41)
galiu jum padeti tikrai labai geri muzikantai labai visiems patiko mes buvome suzaveti...861603164 is kauno

labuka.o gal gali pasakyti (jei ne paslaptis) kiek kainavo jie?
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 07 30, 14:06)
Mes tai "Kaprizas" uzsisakem...1500 Lt kainuoja...buvau vienose vestuvese, kai jie grojo tai labai patiko thumbup.gif ...linksma buvo assa.gif  clap_1.gif

O man "Kaprizas" visiškai nepatiko schmoll.gif Buvau vienose vestuvėse, tai ir nusidainavo vyrukai, ir pasigėrė vienas, kad kitą dieną teko skubiai kviesti kažką kitą, nes klavišininkas visai ant kojų nesilaikė. Ir šiaip kažkaip nepatiko ir jų elgesys. O dar ir ta rytinė pinigų rinklava doh.gif doh.gif doh.gif Na, gal jaunųjų čia kaltė, kad neperspėjo, kad nebūtų jokio reketo. Bet bendroj sumoj likome visai nepatenkinti jais. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ieskau ir as muzikantu rugsejo galui. Tik noreciau kokiu jaunu vaikinu, mokanciu siuolaikiskas, angliskas dainas, ir kad zodzio kisenej neieskotu, nes noretusi, kad ir vakara pravestu. Gal kuri zinote kokiu isradingu studentu blush2.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif

Beje, vestuves vyks Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 16, 23:33)
Galiu rekomenduoti muzikanta Aida, vazineja po visa lietuva, tikrai bajeriai ne tie senoviski ( nereik vystyt leles, kirst malka ir gult ant suolo biggrin.gif ) visiem sveciam labai patiko.

Aidas 686 28729

blogas numeris
Atsakyti
QUOTE(ievuzyte @ 2006 07 31, 15:56)
blogas numeris

8 686 29729
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 07 29, 12:28)
Sveikutės  smile.gif
Kadangi gavau nemažai užklausimų į až dėl grupės CHEMIJA nutariau plačiau parašyti čia:
Grupė Chemija tai du vyrukai: vienas groja ir dainuoja ( ne pro šalį  thumbup.gif ), o kitas dainuoja ir veda renginį ( žodžio kišenėje nejieško)
Jie yra vilniečiai, bet važiuoja ir į kitus miestus, pvz. penktadienį grojo pas mus  Vilniuj, o šeštadienį Panevežy.
Viskas prasidėjo nuo pasitikimo prie salės su armonika  thumbup.gif  man labai patiko, bet jei to nenorit galit atsisakyt, tačiau į lauką aparatūros niekas netemps, o tyloje išlipinėti ir eit į vidų ne kas...
Kadangi mūsų liudininkai prie programos prisidėt atsisakė, tai muzikantai visą vakarą vedė vieni: ir grojo, ir dainavo, ir žaidimus vedė  user posted image user posted image
Vienu žodžiu likom laaaabai patenkinti ( net ir mano sesutė, kuri yra be galo išranki muzikai )  biggrin.gif
Jei reiks kokios info apie juos rašykit man į až kuo galėsiu pagelbėsiu
Aaaaa dar prisiminiau, jie berods  minėjo, jog groja tik vienos dienos vestuvėse, bet šiais laikais dėl visko galima susitarti  tongue.gif

o tai gal isduosi paslapti, kiek tau atsejo ju paslaugos? mumi irgi vis dar reikia muzikanto, bet bijau is lempos ka nors rezervuotis, o su pazistamu, kuriais galiu pasitiketi, rekomendacijomis visus kontaktus kiek turejau, uzimti. o be to, viskas vyktu kauno rajone....
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2006 07 31, 08:58)
O man "Kaprizas" visiškai nepatiko schmoll.gif Buvau vienose vestuvėse, tai ir nusidainavo vyrukai, ir pasigėrė vienas, kad kitą dieną teko skubiai kviesti kažką kitą, nes klavišininkas visai ant kojų nesilaikė. Ir šiaip kažkaip nepatiko ir jų elgesys. O dar ir ta rytinė pinigų rinklava doh.gif  doh.gif  doh.gif Na, gal jaunųjų čia kaltė, kad neperspėjo, kad nebūtų jokio reketo. Bet bendroj sumoj likome visai nepatenkinti jais. schmoll.gif

Na geras cia..nes kiek man teko buti vestvese kur jie grojo, tai labai patiko..pas mus jie tik viena diena gros...o apie rinkliavas, tai kartais jaunieji susitaria taip, kad puse sumos sumoka, o kita pinigu dali muzikantai susirenka is sveciu...
nu gert neduosim...smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(bezdzionyte @ 2006 07 31, 17:44)
o tai gal isduosi paslapti, kiek tau atsejo ju paslaugos? mumi irgi vis dar reikia muzikanto, bet bijau is lempos ka nors rezervuotis, o su pazistamu, kuriais galiu pasitiketi, rekomendacijomis visus kontaktus kiek turejau, uzimti. o be to, viskas vyktu kauno rajone....

Mūsų vestuvės buvo penktadienį tai mokėjom 800Lt už 6 val., kiek žinau už šeštadienį brangiau ima. Kiekviena papildoma valanda kainavo po 100Lt. nueik į jų internetinį psl. www.muzikantai.lt Manau į kKauno raj. pavažiuot jiems būtų ne bėda mirksiukas.gif
Atsakyti