Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai III

QUOTE(palmolive @ 2006 06 30, 15:18)
aciu uz info 4u.gif tai gal telefoniuka tada mirksiukas.gif

prasom 4u.gif ir telefoniukas: MG, Mindaugas (8-687-08892) ir Giedrius
Atsakyti
QUOTE(Astaiciuke @ 2006 06 20, 21:41)
jenny aciu ,sutinku kas kas originalesnio smile.gif

ar jau radot muzikantus? pagal jusu DK grupe, kuri groja regi tai vienintelius Saules Kliosha pasiulychiau, nors jie nera "vestuviniai" muzikantai, bet, mano manymu, jum tiktu blush2.gif
Atsakyti
O man MG grupė visiškai nepatinka. Kiek teko matyti juos dainuojančius Šventosios "Titanike", tai nuomonė apie juos visai ne kokia. Na, tokiai, kaip Šventajai tai gal dar ir puse velnio. Bet kad pas juos visi "bajeriukai" seniai atsibodę, kas kartą tą patį per tą patį kartoja. Ir nors tas Mindaugas yra mano buvusios bendradarbės "kadras", tai galėjom ir pigiai nusisamdyti juos. Tačiau net nekilo mintis apie juos. Nes pats jų stilius man visai ne prie širdies. Ta prasme kaip jie elgiasi. Ir ypač kai Mindaugas pradeda jaustis "tikra žvaigžde", tai net šlykštu pasidaro. Na, bet čia tik mano tokia nuomonė apie juos. Bet tuo pačiu net neabėjoju, kad yra nemažai tokių, kam jie patinka bigsmile.gif (čia panašiai kaip su Yva - vieni jos neperneša, o kiti svaigsta dėl jos biggrin.gif)
Atsakyti
vakar buvau vestuvese, kur metronomas dainavo ir vede (kazkuri domejosi). nu ju dainavimas man ir mano vestuvese patiko, bet ir vede vyrukas sauniai. buvo papildomas vyrukas, kuris jei vedimo nereikia nebuna. visiems sveciams patiko. o svarbiausia, kad jokiu gaslybiu ir labai kulturingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 07 02, 12:10)
vakar buvau vestuvese, kur metronomas dainavo ir vede (kazkuri domejosi). nu ju dainavimas man ir mano vestuvese patiko, bet ir vede vyrukas sauniai. buvo papildomas vyrukas, kuris jei vedimo nereikia nebuna. visiems sveciams patiko. o svarbiausia, kad jokiu gaslybiu  ir labai kulturingai ax.gif

Kaip gerai smile.gif nes as truputeli pergyvenau (pas mus vestuvese jie gros),nes neturejome jokiu rekomendaciju. Net ramiau pasidare, aisku visu skoniai skirtingi.
China o kaip tas vedejas? Jeigu pirsliai bus ne labai patyre, ar pades? Ar zaidimu turi?
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 07 03, 12:44)
China o kaip tas vedejas? Jeigu pirsliai bus ne labai patyre, ar pades? Ar zaidimu turi?

bent man tai patiko vedejas. ir man atrodo, kad tikrai pades pirsliams, nes is pradziu jis kaip ir tokia pradzia padare, bet kai pamate, kad pirsliai labai pasiruose, tai biski pirsliam estafete uzleido. pravede pora zaidimu, papasakojo pora juokeliu, nu tikrai manau nepergyvenk. beja, tik pasitark kokios muzikosnori, nes dabar kur buvau vestuvese, tai ten kitokia muzika nei pas mus jie grojo. tokia kaip as vadinu labiau kaimiska, bet ir vestuves kaime buvo su visom tradicijom, ir net nepasidomejau ar jie norejo patys tokios ar cia muzikantai nusprende prie kaimo stiliuko prisiderinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 07 03, 16:40)
bent man tai patiko vedejas. ir man atrodo, kad tikrai pades pirsliams, nes is pradziu jis kaip ir tokia pradzia padare, bet kai pamate, kad pirsliai labai pasiruose, tai biski pirsliam estafete uzleido. pravede pora zaidimu, papasakojo pora juokeliu, nu tikrai manau nepergyvenk. beja, tik pasitark kokios muzikosnori, nes dabar kur buvau vestuvese, tai ten kitokia muzika nei pas mus jie grojo. tokia kaip as vadinu labiau kaimiska, bet ir vestuves kaime buvo su visom tradicijom, ir net nepasidomejau ar jie norejo patys tokios ar cia muzikantai nusprende prie kaimo stiliuko prisiderinti smile.gif

Oi ne ne,tikrai nenoriu kaimiskos, kaip tik reikia siuolaikiskesnes, ir anglisku ir rusiskiu dainu, nes pas mus vestuves lietuviu-rusu smile.gif
O tai kur vestuves buvo? Prie Kauno kazkur? Nes nezinau kaip cia, reikes jiems papildomai uz kura moketi ar ne, nes mes tai vilniuje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 07 03, 15:44)
Oi ne ne,tikrai nenoriu kaimiskos, kaip tik reikia siuolaikiskesnes, ir anglisku ir rusiskiu dainu, nes pas mus vestuves lietuviu-rusu smile.gif
O tai kur vestuves buvo? Prie Kauno kazkur? Nes nezinau kaip cia, reikes jiems papildomai uz kura moketi ar ne, nes mes tai vilniuje.  ax.gif

mano vestuves buvo kaune, o kur buvau si savaitgali, tai 150 kilu nuo kauno, tai biski toliau nei vilnius. o ar uz kura jie papildomai mokejo, tai net nezinau. delrusisku dainu tai irgi nezinau, nes pas mus gal kokias dvi padainavo vienos latves garbei, nes mes taremes, kad rusisku nebutu, o anglisku, tai daug dainavo, nes pas mus lietuviu-anglu vestuves buvo mirksiukas.gif
svarbiausia viska aptark, ko ir kaip nori ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
ieskau normalių nepriklų muzikantų vestuvėms.
rekomendavo tokį kažkokį psichoterapeutu pasivadinusį iš Raseinių ir dar skaičiau jūsų forume apie tokią porikę iš Kauno Arvydas groja o jo žmona filmuoja ir fotografuoja. gal kas galetume ka nors apie juos pasakyti. bučiau dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(keste @ 2006 07 03, 23:49)
rekomendavo tokį kažkokį psichoterapeutu pasivadinusį iš Raseinių

Koks vardas to psicho? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 07 03, 22:37)
mano vestuves buvo kaune, o kur buvau si savaitgali, tai 150 kilu nuo kauno, tai biski toliau nei vilnius. o ar uz kura jie papildomai mokejo, tai net nezinau. delrusisku dainu tai irgi nezinau, nes pas mus gal kokias dvi padainavo vienos latves garbei, nes mes taremes, kad rusisku nebutu, o anglisku, tai daug dainavo, nes pas mus lietuviu-anglu vestuves buvo mirksiukas.gif
svarbiausia viska aptark, ko ir kaip nori ir viskas bus thumbup.gif

Na taip,aisku kad aptarsime. smile.gif bet vis tiek truputi neramu doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galite ka nors prasyti apie tokius muzikantus: Fortuna-S, Vytauta is garliavos, Gintauta Sadauska ir dar Serksnas su Murausku. gal kas nors galite pagirti, o gal kas nors ispeikti. jie laisvi musu vestuviu datai. Kuriuos patariate rinktis?
Atsakyti