Sveikos, klaipiedietes, lijo, siamka ar jau turit muzikantus issirinkusios, as tai uztempiau laika ir jau uodega svyla gal ka patarsit, mano rugsejo men, vesele, jeigu netycia koki nr. bruksteltumet buciau labai dekinga...
QUOTE(jola24 @ 2006 06 19, 18:45)
Sveikos, klaipiedietes, lijo, siamka ar jau turit muzikantus issirinkusios, as tai uztempiau laika ir jau uodega svyla gal ka patarsit, mano rugsejo men, vesele, jeigu netycia koki nr. bruksteltumet buciau labai dekinga...
muzikantai nebutinai ish Klp turi but, visi po miestus daugiausiai vazineja
QUOTE(helena @ 2006 06 19, 17:55)
muzikantai nebutinai ish Klp turi but, visi po miestus daugiausiai vazineja
Kelintai dienai reikia?
QUOTE(Linciukinas @ 2006 06 08, 20:38)
Aha mes juos irgi uzsisakem, gal kada nors ir anksciau apie juos kas nors buvo rasyta?
Pati teiravausi apie sia grupe, bet mes jau buvome ja uzsake. Mums ir musu sveciams labai patiko.
"Gyvas garsas" grojo gyvai, kas mums labiausiai patiko. Kol rinkosi sveciai grojo saksofonu, o veliau dainavo tikrai nenuvalkiotas dainas. Nes norejome kuo netradiciskau (retro, rock'n'roll), kad tik nebutu Puko lygio dainu (Cicinas, Butkute, Kucinskas...).
Nesvarbu, kad vokalas nebuvo jau toks tobulas, (bet daug geriau, negu kaisioti nutrintus diskelius i "Yamaha" ir leisti paruostas dainas... ), bet musu lukescius pateisino, nes bet kuriuo momentu prisitaikydavo prie sveciu.
Atrode, kaip tikras bendas( , nes viso buvo 5 vyrukai. Jie taip pat padejo pravesti vakara, suorganizavo keleta zaidimu. (t.y. vienas buvo dj'us). Nenorejome uzstales dainu ir tokiu kaip "Salia kelio karciama", nes didzioji dauguma musu sveciu buvo jauni zmones .
Liudininku iniciatyva buvo suderinta, kad sveciai galejo dainuoti karaoke. Zodziu, buvo linksma ir tikrai nebuvo koks nors kicas. Gavosi visai siuolaikiskai.
Kaina irgi buvo (tai yra asmeniniu derybu klausimas, mums reikejo nuo 19 val. iki 1-2 val.).
QUOTE(jola24 @ 2006 06 19, 18:45)
100 metų jau užsisakiusios jei dar reikia, brūkštelk į AŽ
Sveikutes, labai prasau kas galit padekit, iki musus vestuviu nebeliko nei poros menesiu bet muzikantu dar neturim , gal kas galetu parekomenduoti ir telefono nr. arba el.pasta atsiusti kokiu muzikantu. Jie galetu buti is Klaipedos, Gargzdu, Plunges, Silales ar aplinkiniu miestu, taip pat ir istoliau jei sutiktu atvaziuoti. Labai prasau, jei kas turit kokiu muzikantu kontaktus parasykit. Mano el.pastas maaaaaano@one.lt
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 05 24, 14:05)
Norejau padekoti visom Jums - visu pagalba pagaliau susitarem su muzikantais:)
Ir jei kam reikes pagalbos brukstelkit i AZ - per tas paieskas susirinkau nemaza baze muzikantu Vilniuje
Dekui - jau galiu sypsotis ir ramiai miegot:)
p.s. beja kainos svyravo nuo 800 (uz 1zm), 900 (uz du) iki 1200 (uz 2-3 zmogeliukus)
Ir jei kam reikes pagalbos brukstelkit i AZ - per tas paieskas susirinkau nemaza baze muzikantu Vilniuje
Dekui - jau galiu sypsotis ir ramiai miegot:)
p.s. beja kainos svyravo nuo 800 (uz 1zm), 900 (uz du) iki 1200 (uz 2-3 zmogeliukus)
Sveikute,
Na tai tu dabar mane gelbek
Vestuves bus rugsejo 16d. bet kiek smabinu tiek visi uzimti. Viskas vyks Vilniaus rajone tai man tavo surinkti kontaktai manau tikrai pades orinciukas@gmail.com
Aciu labai
QUOTE(Orinciukas @ 2006 06 27, 13:15)
Sveikute,
Vestuves bus rugsejo 16d. bet kiek smabinu tiek visi uzimti. Viskas vyks Vilniaus rajone tai man tavo surinkti kontaktai manau tikrai pades orinciukas@gmail.com
Aciu labai
Aciu labai
Permeciau i AZ - sekmes:)