QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 13, 17:36)
Sveika,
As tai patarciau neuzdaryti virtuves i atskira isvis kampa, manau geriausiai pusiau atvira erdve, tarkim kad virtuve kaip ir pereinama zona o svetaine toliau gale namo su dideliu langu iki zemes iseiti i teras ar kiema. Virtuves nepamazinkit, ir butinai pasidarykit bent jau pusryciu zona atsisesti ramiai uzkasti, nes nevisada bus patogu lakstyti prie didelio valgomojo stalo. Jei turesite zidini butu gerai kad jis matytusi is valgomojo ir svetaines taip pat.
Virtuvei minimum pagal mane reikia apie 20m kv.
sekmes planuojant ir irengiant.
na virtuvė būtų šalia svetainės. Planavom daryti 2 įėjimus - iš koridoriaus ir iš svetainės. Kol nėra pertvarų, tai galiu dar pasiplanuoti. Pvz daryti tik 1 įėjimą iš koridoriaus arba iš svetainės. Bet iš svetainės man atrodo nelogiška
Didelei virtuvei, deja, neturim tokio ploto, kadangi namas nėra didelis (greičiau tik bėgt iš buto
) tai virtuvė bus kokių 11-12 kv. jei ji bus uždara.
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 13, 17:45)
Bendra erdve naudojuosi ne vienus metus ir naujame name ji bendra bus. Jokių problemų nematau. Ir maisto kvapas netrukdo, gi ne smarvė
Aš tik už bendrą, nes, kaip prisimenu, jausdavausi lyg izoliuota. Visi kokį teliką žiūri ar šiaip šnekučiuojasi, o aš kaip pelenė viena. Na, nebent kažkokia sienelę, lyg pusiau pridengiančia. Pliusas dar vienas, tada virtuvėje visada tvarka
O bulvinius blynus dažnai kepi?
Aš kai kepu, įsijungiu gartraukį ir dar visų kambarių duris uždarau, kitaip
jau nekalbu apie kepamą žuvį
užtat man toks klausimas natūraliai ir iškilo ar bendrą erdvę daryt, ar atskirai
Aišku, 1 iš bendros erdvės pliusų - mažiau išlaidų