Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

Labai, labai laukia kada išvys II
liuce planuoja nuo 2008m.
kufu 30 m. planuoja nuo 2008m. rugsėjo mėn.
Vitada 24 m. planuoja nuo 2010 kovo mėn.
dymaxxx 25 m. planuoja nuo 2010 m. kovo mėn.
aureka 31 m. planuoja nuo 2010 m. balandžio mėn.
Elizieja 27m. planuoja nuo 2011 m. rugsėjo mėn.
Busimojinuotaka 23m. planuoja nuo 2011 m. rugsėjo mėn.
Migle_spygle planuoja nuo 2011 lapkričio mėn.

user posted image

Džiaugiasi apvalėjančiais pilvukais:
zis
*fabulouslife*
asju

user posted image

Jau sulaukusios mažylių:
Kalinka2006 , inga_ba666, claudlet, Spyglencija, Ssju, Aistru, Rasita21, mygtukai, Paslaptėle, Indrute84, youste, Vikadi, Evelina, Sanapaulija, *Demettriuke*, asju, laizanika, Fabulute, Annette, liepa79, Herėja, Tubli, Sofie, Indriux23, EverGreen, Labiuke, Omni, Meida1, tytee, Sin82,
-liuka-, Dezma, Aukselis14, *Kosmetologė*, VilVil, Svajojanti23, Džinyte, Akviliuks, Sandrike**, Simusim, VIKTORIJA, mazulytea, Eagle, Galvojanti, LeeLu, dange22, Bliuskė, kviettka, Mazhulyte, laurinux, Patri* u, zsiemusi, BonBons, PLANNER'E, rogue, DomingoFaustas, *DJD*, smalsuole, Zwaaaigzdute, zilile.c, Liliukė babyface Girdutexxx, tante,juodaplauke

user posted image
Papildyta:
kazkokius namucius sukuriau, gal ir nepacius graziausius, bet nors jie yra ax.gif tik nezinau info naujausios tad nieko ir netaisiau unsure.gif soriukas
Atsakyti
Labuka, aciu dymaxxx,nieko tokio del tos info, kita karta pataisysim, as irgi galvojau gal kurt tema greit,kad turetume kur plepet, bet perzvelgiau,kad ne apie visas atsimenu info doh.gif

As tai laukime, uz savaites gadinsiu NT, gal iskesiu ir iki turimu buti mmm, t.y. 3dienio g.gif nors abejoju, jauciu 1dieni NT gadinsiu smile.gif manau,kad ant O tikrai uztaikem, bet ne 110% atidirbom, trukdziu buvo unsure.gif

Kaip tu laikaisi? kur musu kitos mergiotes bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,

aaistulis nu lauksim tada treciadienio bigsmile.gif su gerais rezultatais biggrin.gif
isivaizduoju kaip viduje spurdi pagadinti NT, nes ir as ant dieneliu arba sulauksiu arba NESULAUKSIU mmm doh.gif siandien vos nenusipirkau NT, buvau jau vaistineje pasiemusi, bet vel padejau atgal, nusprendziau palaukt tongue.gif

mergaites turbut musu atostogauja, vitada kazka minejo kad i europa vaziuos, jei gerai pamenu. o kufu turbut megaujasi vyro pasoneje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 07 04, 13:51)
sveikutes,

aaistulis nu lauksim tada treciadienio  bigsmile.gif su gerais rezultatais  biggrin.gif
isivaizduoju kaip viduje spurdi pagadinti NT, nes ir as ant dieneliu arba sulauksiu arba NESULAUKSIU mmm doh.gif siandien vos nenusipirkau NT, buvau jau vaistineje pasiemusi, bet vel padejau atgal, nusprendziau palaukt  tongue.gif

mergaites turbut musu atostogauja, vitada kazka minejo kad i europa vaziuos, jei gerai pamenu. o kufu turbut megaujasi vyro pasoneje  biggrin.gif

sveika, lauksim ir is taves geru naujienu smile.gif si karta kazkaip keistai as laukiu, laukiu, vis galvoju, bet kazkaip atsainokai, nes visiskai nieko nejauciu g.gif per praejusius du pastojimus aiskiai jausdavosi krutines jautrumas, sonu durimas, o dabar nieko, nors gal dar per anksti kazka jaust rolleyes.gif zodz,pagyvensim, pamatysim smile.gif o kada tavo mmm turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 07 04, 13:23)
sveika, lauksim ir is taves geru naujienu smile.gif  si karta kazkaip keistai as laukiu, laukiu, vis galvoju, bet kazkaip atsainokai, nes visiskai nieko nejauciu g.gif  per praejusius du pastojimus aiskiai jausdavosi krutines jautrumas, sonu durimas, o dabar nieko, nors gal dar per anksti kazka jaust rolleyes.gif  zodz,pagyvensim, pamatysim smile.gif o kada tavo mmm turetu buti?

jei ciklas nesudurniuos tai pagal vyska rytoj turetu buti unsure.gif kai as pirma karta laukiausi, tai man krutine pasidare jautri tik kai pradejo mmm veluoti savaite laiko ir kiti pozymiai islindo. tai dabar save labai raminu, nors viena mano puse vis galvoja, kai kasnors suskausta biggrin.gif istikruju reiktu visai negalvoti apie pastojima,tada gal ir lelius lengviau ir greiciau ateitu, bet tai padaryti begalo sunku
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 07 04, 15:09)
istikruju reiktu visai negalvoti apie pastojima,tada gal ir lelius lengviau ir greiciau ateitu, bet tai padaryti begalo sunku

tai va kad cia sunkiausia dalis biggrin.gif
Atsakyti
labi,
nu aaistulis kaip tu laikaisi, dar laikaisi? negadini NT g.gif bigsmile.gif

o pas mane dar kolkas ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 07 05, 15:41)
labi,
nu aaistulis kaip tu laikaisi, dar laikaisi? negadini NT  g.gif  bigsmile.gif

o pas mane dar kolkas ramu  ax.gif

va kaip tik apie tave galvojau, su ta mintim i SM ir uzsukau smile.gif bet tai gal klausyk darykis NT a? bigsmile.gif bigsmile.gif
As tai dar rami, man ne sia savaite NT gadinimas, tik kita 1dieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 07 05, 16:27)
va kaip tik apie tave galvojau, su ta mintim i SM ir uzsukau smile.gif  bet tai gal klausyk darykis NT a? bigsmile.gif  bigsmile.gif 
As tai dar rami, man ne sia savaite NT gadinimas, tik kita 1dieni  mirksiukas.gif

tai siandien jau apsilankiau vaistineje ir nusipirkau ax.gif rytoj gadinsiu, bet neturesiu kaip pranesti, visa savaitgali, nes neturesiu pc. tik kad rytoj nebutu zapadlo desnio, nes man taip visada nutinka, jau atrodo veluoja nusprendi pasidaryti ir po kokios valandos pramusa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 07 05, 19:07)
tai siandien jau apsilankiau vaistineje ir nusipirkau  ax.gif rytoj gadinsiu, bet neturesiu kaip pranesti, visa savaitgali, nes neturesiu pc. tik kad rytoj nebutu zapadlo desnio, nes man taip visada nutinka, jau atrodo veluoja nusprendi pasidaryti ir po kokios valandos pramusa  doh.gif

nu tu pavarai - suvilioji ir palieki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lauksim ziniu wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Išvykstu po Europą dviems savaitėms, tikiuosi kai grįšiu jau bus daaaaaaug gražių II pridėta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sėkmės visoms wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 06 liepos 2012 - 14:12
QUOTE(Vitada @ 2012 07 06, 15:11)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Išvykstu po Europą dviems savaitėms, tikiuosi kai grįšiu jau bus daaaaaaug gražių II pridėta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sėkmės visoms wink.gif

smagiai praleiskit laika Vitada 4u.gif labai tikiuosi ir as, kad kai grisi, bus jau ir musu II, ir tu galesi mus nudziugint savaisiais II bigsmile.gif geros keliones mirksiukas.gif
Atsakyti