Svaiki Kroatijos myletojai
Mes vakar naktį gryžome namo iš Kroatijos, taigi įspūdžiai dar visai šviežūs.
Į Kroatiją keliavome pirmą kartą. Kelionė truko dvi savaites. Pagrindinis planas buvo nusigauti iki Dubrovniko deja kadangi musu masina sulužo, tai teko Dubrovniką atidėti kitam kartui. Kelionės metu aplankėmė Plitvicų nac. parką, kuris beje didelio įspūdžio nepaliko
Zadarą ir jo Marskije orguli (jūros vargonus), buvo labai įdomu. Iš Splito kėlėmės į Brač salą. Ten man buvo tikras rojaus kampelis. Vanduo skaidrus, nors ir gal šaltokas šiek tiek...Žmonių kempinge minimum. Splitas paliko antros Palangos įspūdį
Kaip jau minėjau Splite sugedo mašinos stabdžių sistema, taigi susitaisę mašiną vietoje Dubrovniko pasukome į Pulą. Miestas jaukus, ir pilnas romėnų imperijos paminklų, koliziejus, arkos, šventyklos...Puloje vanduo buvo kaip arbata, nors ir ne toks skaidrus kaip Brač saloje. Gryždami per Slovėnija aplankėmė urvus, kurie patiko žymiai labiau nei Plitvicos nac. parkas. Taip pat Lenkijoje Juros parką, kuris vaikams labai patiko
Kroatijoje miegojome kempinguose ir apartamentuose. Man kempinge patiko labiau
Reziume, kitą kartą keliausime biržlio pradžioje, nes dabar buvo per karšta, dieną ant saulės nebuvo įmanoma išbūti. Taip vėl keliausime į pietinę dalį, nes man ji pasirodė žymiai gražesnė, nei šiaurinė, na ir žinoma Dubrovniką būtinai aplankysime...tikiuosi...